Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Necropolis Tego jeszcze nie widziałeś! Start jutro! [Dedyk] [Medium]

Rabik136

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po co mam ci ujawnić nick? jaki fanpage ;o masz jakiekolwiek dowody? :)

Hmm.. Z tego co mi wiadomo to technik posiada zapisaną rozmowę :) 

Widzisz, twoje zachowanie to kompletna błazenada.. dziecko, które rzuca bezpodstawne oskarżenie bo nie lubi kogoś z administracji.   

Hmm.. rekrutacja na TGM on, może dlatego napisałeś ten temat bo się nie dostałeś na TMG? :D Haha

• Odpowiedzi 618
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Taka prawda jest ze dzieci co kreca odcinki mialy dostawac kupony sm za promowanie  serwera ale tacy sa ze nie ujawnia sie ze to oni dostali a nie zwykly gracz. zachowanie jest żenujace i chamskie z waszej strony , mowa o  tych co kreca odcinki i promuja serwer

Opublikowano

Hmm.. Z tego co mi wiadomo to technik posiada zapisaną rozmowę :) 

Widzisz, twoje zachowanie to kompletna błazenada.. dziecko, które rzuca bezpodstawne oskarżenie bo nie lubi kogoś z administracji.   

Hmm.. rekrutacja na TGM on, może dlatego napisałeś ten temat bo się nie dostałeś na TMG? :D Haha

Człowieku co ty bierzesz? jak ja nigdy nie składałem podania na TGM. xD

PS. TGM a nie "TMG".

Opublikowano

Człowieku co ty bierzesz? jak ja nigdy nie składałem podania na TGM. xD

PS. TGM a nie "TMG".

Żenujące jest twoje, człowiek który zazdrości czegoś (tym bardziej promotor servera) jest dzieciakiem.. gimbusem.. 

Hmm.. Może podasz konkretną datę tego otóż wydarzenia? Czy także się boisz? :D

P.S, Redaktor Metin2.. Haha :D Osoba niegodna zaufania i robiąca takie rzeczy wobec rówieśników.. Żałosne...

Opublikowano

Żenujące jest twoje, człowiek który zazdrości czegoś (tym bardziej promotor servera) jest dzieciakiem.. gimbusem.. 

Którego wydarzenia? , bo było ich wiele. xD

Dobra zresztą nie mam czasu na ciebie, i tak ten syf zaraz padnie. :P

@aw Skad bronie 75?

Opublikowano

Którego wydarzenia? , bo było ich wiele. xD

Dobra zresztą nie mam czasu na ciebie, i tak ten syf zaraz padnie. :P

@aw Skad bronie 75?

Skoro twoim zdaniem "ten syf padnie" to po co pytasz skąd wziąć bronie na 75? Żałosne, żałosne, żałosne...

@ Szkatułka Nieb. Śmierci / Szkatułka Pana Śmierci.

Opublikowano

P.S, Redaktor Metin2.. Haha :D Osoba niegodna zaufania i robiąca takie rzeczy wobec rówieśników.. Żałosne...

Ty jesteś administratorem tego serwera? Po 1, jeśli już chcesz robić coś dla ludzi to najpierw naucz się kultury wypowiedzi, po 2, przestań powtarzać ludziom, że są żałośni, bo jak na razie to Twoje tłumaczenia są żałosne, po 3, nikt nie ma Ci czego zazdrościć, postawić słaby serwer metina to nie sztuka, wiedząc jedynie jak się do tego zabrać.

Co do tej Asi, widziałam jak łazi po forach i reklamuje ten serwer, twierdząc, że każdy inny to dno. Zajrzałam tu z chęcią zagrania, ale widzę, że nie ma co marnować tu czasu :)

Opublikowano

Hehe, jeden z topowych serwerów? Po pliki podrąbane? takich serwerków na tych plikach było gdzieś z 5? 10? :) Kóre padały po zaledwie miesiącu.

Dowody? Brak? Jakoś server stoi, nikt nie narzeka...

Ty jesteś administratorem tego serwera? Po 1, jeśli już chcesz robić coś dla ludzi to najpierw naucz się kultury wypowiedzi, po 2, przestań powtarzać ludziom, że są żałośni, bo jak na razie to Twoje tłumaczenia są żałosne, po 3, nikt nie ma Ci czego zazdrościć, postawić słaby serwer metina to nie sztuka, wiedząc jedynie jak się do tego zabrać.

Co do tej Asi, widziałam jak łazi po forach i reklamuje ten serwer, twierdząc, że każdy inny to dno. Zajrzałam tu z chęcią zagrania, ale widzę, że nie ma co marnować tu czasu :)

Tak? To zrób serwer i zobaczymy ile postoi. Proszę mi przedstawić dowód, że ktoś z głównej administracji serwera nakazuje ludziom robić reklamę.. Jeżeli takowych nie posiadasz to lepiej nie zaczynaj tematu.

Opublikowano

Ja widzee ze ta osoba co miala fanpage 5 k  ludzi zatkala sie:D Nie wiem jak mozna byc takim bezmózgowiem zeby  udawac ze sie dostalo za free Sm:)

Opublikowano

placzecie ze malo graczy ale serwer fajny to niech kazdy wbije i bedzie was duzo ;)  Ja tak czy siak zostaje bo mi sie bardzo przyjemnie gra:)

Opublikowano

Dowody? Brak? Jakoś server stoi, nikt nie narzeka...

Tak? To zrób serwer i zobaczymy ile postoi. Proszę mi przedstawić dowód, że ktoś z głównej administracji serwera nakazuje ludziom robić reklamę.. Jeżeli takowych nie posiadasz to lepiej nie zaczynaj tematu.

Czytałeś w ogóle co napisałam? Pokaż mi gdzie jest napisane, że ktoś z administracji nakazuje ludziom robić reklamę. Napisałam, że ta cała Asia śmiga po serwerach i pisze, żeby grać tutaj bo każdy inny serwer to syf. A z tego co ludzie mówią jest tu jakimś TGMem czy coś, więc chyba tym bardziej nie wypada ;) Co nie zmienia faktu, że administrator nie potrafi kulturalnie rozmawiać z graczem tylko załatwiać wszystko 'gimbusiarskim' słownictwem i stylem wypowiedzi :)

Opublikowano

Czytałeś w ogóle co napisałam? Pokaż mi gdzie jest napisane, że ktoś z administracji nakazuje ludziom robić reklamę. Napisałam, że ta cała Asia śmiga po serwerach i pisze, żeby grać tutaj bo każdy inny serwer to syf. A z tego co ludzie mówią jest tu jakimś TGMem czy coś, więc chyba tym bardziej nie wypada ;) Co nie zmienia faktu, że administrator nie potrafi kulturalnie rozmawiać z graczem tylko załatwiać wszystko 'gimbusiarskim' słownictwem i stylem wypowiedzi :)

Z poprzedniej twojej wypowiedzi można było tak wywnioskować. 

Powiedz mi jak inaczej rozmawiać z takim ludźmi, wchodziliście wgl na serwer? Widzieliście zmiany? Znacie konkretnie tą Asię*? 

Mam wrażenie, że na te 3 pytania było by może tylko 1 "tak".

Opublikowano

Z poprzedniej twojej wypowiedzi można było tak wywnioskować. 

Powiedz mi jak inaczej rozmawiać z takim ludźmi, wchodziliście wgl na serwer? Widzieliście zmiany? Znacie konkretnie tą Asię*? 

Mam wrażenie, że na te 3 pytania było by może tylko 1 "tak".

Na pytanie jak rozmawiać z takimi ludźmi nie udzielę Ci odpowiedzi 'tak' ;) Za to mogę powiedzieć, że miałam przyjemność pełnienia funkcji GMa i potrafiłam rozmawiać normalnie nawet z 12letnimi dzieciakami. Na serwer nie wejdę bo nie mam ochoty grać z 5 osobami w królestwie, Asię widziałam na innym serwerze i z tego co przeczytałam nawet nie chciałabym jej poznać :) Krytyka Twojego serwera nie upoważnia Cię do wypowiadania się w ten sposób w stosunku do graczy, jesteś poniekąd osobą reprezentacyjną. Tyle ode mnie, więcej nie mam zamiaru się wypowiadać ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...