Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dreikon Rework [Dedyk] [Easy]

ZnowuJa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ehhe te ceny to zes podkolorowal :D Symbole faktycznie idzie sprzedac ale glownie stojac w red i czekajac az ktos do Ciebie podbije z pytaniem, czy nie masz.. ja w ten sposob wymineilem 3 symbole za trutke :) W m1 nie schodza, sieci to juz w ogole, kawalki tak samo. Rozowe medale chodza po 5kk, a nie 20. Krysztaly sa nic nie warte bo leca az za dobrze, wiec nikt tego nie kupuje.

A misja.. na jaki lvl? mam 97 i jej nie dostalem jeszcze ^_^

Misja jest, ale zapomniałem od którego poziomu. Trzeba mieć po 3 party i eq z łez + 3x lwia tarcza. Dostajesz za nią odp 4% chyba na wszystkie klasy. 

Ponawiam pyt: czemu off?

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ponawiam pytanie, ktoś odzyskał już itemy z supportu?

Czy to tylko ściema, że oddają.

Oddają, tyle że idzie to jak krew z nosa, ponieważ zgłoszeń jest sporo a jedno zgłoszenie się sprawdza ponad godzinę, ponieważ wszystko trzeba sprawdzić w logach.

xD 

Opublikowano

Mi oddali, już pisałem kilka razy. Wątpię że to ma związek z nagrywaniem, ponieważ wraz z kolegami wysłaliśmy od razu po awarii do supportu ticket i chyba byliśmy pierwsi w kolejce.

Opublikowano

Nie oddali jeszcze nikomu raczej, prócz osobom nagrywającym. Odzyskałem tylko sm, a postaci.. nic.

Dlaczego mi patcher nie działa? ( nie włącza się ) 

Opublikowano

AKTYWUJCIE TE KONTA NA FORUM BO JUZ POLTORA TYGODNIA CZEKAM

NICK NA FORUM MARCIN6912

prosze o aktywacje bo chce sie popytac o eq itd a nie mam jak

dziekuje za aktywacje polecam serwer aktualnie nie ma lepszego.

Opublikowano

Oddają, tyle że idzie to jak krew z nosa, ponieważ zgłoszeń jest sporo a jedno zgłoszenie się sprawdza ponad godzinę, ponieważ wszystko trzeba sprawdzić w logach.

Oj chlopie, niedlugo napiszesz ze sprawdza sie 2 dni :) Ktorys z adminow pisal ze sprawdza sie w zaleznosci od paru rzeczy miedzy 10 a 30 min, ostatnio pisales ze zajmuje to okolo godziny, teraz juz jest ponad godzine.. Idz sie przewietrz albo pyknij sobie rundke w CS'a, ochlon i wroc, bo Twoj spam dziala wg mnie na niekorzysc servera, skoro co trzeci psot tutaj jest Twoj.. Takie lizodupstwo ostatnio bylo chyba w przypadku Myoshi i Ascariala ^_^

O ktorej ten event ma byc i czemu nie byl zapowiadany...?

Oraz - kiedy moge sie spodziewac aktywacji konta na forum, skoro zalozylem je 2 dni temu...

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Oj chlopie, niedlugo napiszesz ze sprawdza sie 2 dni :) Ktorys z adminow pisal ze sprawdza sie w zaleznosci od paru rzeczy miedzy 10 a 30 min, ostatnio pisales ze zajmuje to okolo godziny, teraz juz jest ponad godzine.. Idz sie przewietrz albo pyknij sobie rundke w CS'a, ochlon i wroc, bo Twoj spam dziala wg mnie na niekorzysc servera, skoro co trzeci psot tutaj jest Twoj.. Takie lizodupstwo ostatnio bylo chyba w przypadku Myoshi i Ascariala ^_^

O ktorej ten event ma byc i czemu nie byl zapowiadany...?

Oraz - kiedy moge sie spodziewac aktywacji konta na forum, skoro zalozylem je 2 dni temu...

Dobra mniejsza o większa już nie chce mi się z tobą spinać, jeżeli masz jakiś problem do mnie zapraszam na pw, lub możemy all wyjaśnić na ts. 

Event właśnie trwa - wejście u Uriela. 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nowa strona, także żeby nowi gracze widzieli to polecam wam taki zarobek przedział 1-100 

Przedział 1-100

- Drop Symboli Lasu (z moobków w Red lesie) 1 sz - 3kk 

- Drop Sieci pająka (z moobów v3) 1x -1,5kk 

- Drop Kawałków zbroi Setao (z moobków w grocie) 1x- 2kk 

- Drop Trut oraz innych broni na 75 wbijanie wysokich średnich i sprzedawanie ich (Bronie 75 lecą na zinach) 

- Kopanie Rud oraz przerabianie na przetopy oraz kamienie smoka (1 kamień - 200kk) (przetop - 5-10kk) 

- Różowe Medale (av1 drop z metków) 1x - 15-20kk 

- Kryształy Yonghan/ zaczarowanie zwierzaka - (Drop w lochu u minotaura na 85) Zaczarowanie 3-5kk/ kryształ - 1,5kk 

- Drop itemów do misji u Kowala (Partyzana, biżuteria na 54) wszystko leci w lochu v3 a też można na tym ładnie zarobić. 

Jak na ten przedział to chyba tyle, myślę że pomogłem osobom które tu zaczynają, jeżeli będziecie chcieli dalsze przedziału, to piszcie. 

xD 

Opublikowano

Dobra mniejsza o większa już nie chce mi się z tobą spinać, jeżeli masz jakiś problem do mnie zapraszam na pw, lub możemy all wyjaśnić na ts. 

Event właśnie trwa - wejście u Uriela. 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nowa strona, także żeby nowi gracze widzieli to polecam wam taki zarobek przedział 1-100 

Przedział 1-100

- Drop Symboli Lasu (z moobków w Red lesie) 1 sz - 3kk 

- Drop Sieci pająka (z moobów v3) 1x -1,5kk 

- Drop Kawałków zbroi Setao (z moobków w grocie) 1x- 2kk 

- Drop Trut oraz innych broni na 75 wbijanie wysokich średnich i sprzedawanie ich (Bronie 75 lecą na zinach) 

- Kopanie Rud oraz przerabianie na przetopy oraz kamienie smoka (1 kamień - 200kk) (przetop - 5-10kk) 

- Różowe Medale (av1 drop z metków) 1x - 15-20kk 

- Kryształy Yonghan/ zaczarowanie zwierzaka - (Drop w lochu u minotaura na 85) Zaczarowanie 3-5kk/ kryształ - 1,5kk 

- Drop itemów do misji u Kowala (Partyzana, biżuteria na 54) wszystko leci w lochu v3 a też można na tym ładnie zarobić. 

Jak na ten przedział to chyba tyle, myślę że pomogłem osobom które tu zaczynają, jeżeli będziecie chcieli dalsze przedziału, to piszcie. 

Na 100 levelu będzie wszystko ładnie dropić tak jak np. na 90 czy już gorzej? Bo mam bodego 100 i mentala 75.Nie wiem czy lepiej iść po prostu dropić tym 100 czy stać na tym 75 i dropić nici  v3 i symbole z lasu.

Opublikowano

Na 100 levelu będzie wszystko ładnie dropić tak jak np. na 90 czy już gorzej? Bo mam bodego 100 i mentala 75.Nie wiem czy lepiej iść po prostu dropić tym 100 czy stać na tym 75 i dropić nici  v3 i symbole z lasu.

Symbole lasu ładnie lecą od 42-75 / A kawałki setao i sieci na 75-85. Także musisz sobie dropka zrobić ;)

Czemu to wasze forum dreikona tak chu* muli? bo nie rozumiem..

Racja te forum jest powalone, cały czas pada ;d 

xD 

Opublikowano

@fishkill1 mam to samo, już tydzień grubo czekam i nic, 0 info...

Cofka była 6 dni temu, więc jak grubo ponad tydzień?

Ja również nie mam odpowiedzi, ani w sprawie unbana (3 dzień) ani w sprawie eq (5 dzień).

Rozumiem, że macie mnóstwo zgłoszeń, ale pisaliście że ogarniecie to do paru dni... Czytając to wszyscy myśleli ze 2/3 dni, a nie prawie tydzień...

Opublikowano

Kolejny dzień 0 info o eq :)

Ticket nr #844744

Jak tam wam idzie oddawanie eq graczom :)

Cofka była 6 dni temu, więc jak grubo ponad tydzień?

Ja również nie mam odpowiedzi, ani w sprawie unbana (3 dzień) ani w sprawie eq (5 dzień).

Rozumiem, że macie mnóstwo zgłoszeń, ale pisaliście że ogarniecie to do paru dni... Czytając to wszyscy myśleli ze 2/3 dni, a nie prawie tydzień...

@fishkill1 mam to samo, już tydzień grubo czekam i nic, 0 info...

Musieliście naprawdę bardzo cenne przedmioty stracić po tej cofce widzę, bo tak ciągle się pytanie. Można wiedzieć co straciliście ? (tak z czystej ciekawości) 

Serwer polecam. 

xD 

Opublikowano

Musieliście naprawdę bardzo cenne przedmioty stracić po tej cofce widzę, bo tak ciągle się pytanie. Można wiedzieć co straciliście ? (tak z czystej ciekawości) 

Serwer polecam. 

A czy to ważne co stracili?? No raczej nie... Nawet jeśli byłyby to czerwone potki itemki powinny być zwrócone niezależnie od tego czy byył cenne czy nie -,- Tutaj jest pokazane, że zainteresowanie administracji graczami z dnia na dzień spada. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...