Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dreikon Rework [Dedyk] [Easy]

ZnowuJa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer na serio spoko jest :) Mimo tych plotek że np. Licznik podkręcany itd ,lecz serwer polecam ze względu na kilku YT-berów nagrywających z serwera między innymi Walladera :P Tak jak już pisałem .. polecam :) 

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam pytanie,jak działa strefa vip np pierścień expa??Jak go kupie to odrazu jest ikonka na gorze czy jest pd u dozorcy i dopiero można go kliknąć??Mam nowe konto a na starym mi zwrócili sm ale chce nowym kupić Pd z is.

Opublikowano

to akurat wina od str True a racze hosta, bo nie działa żadna str co jest na jego priv.

Strona to działa tylko link nie dochodzi.

projekt.jpg

Opublikowano

Strona to działa tylko link nie dochodzi.

Ja chyba nie potwierdzałem emaila, sprawdz czy możesz się bez tego linku aktywacyjnego... albo może jest w spamie.

Opublikowano

Ja chyba nie potwierdzałem emaila, sprawdz czy możesz się bez tego linku aktywacyjnego... albo może jest w spamie.

Wielkie dzięki, co prawda nie ma nigdzie linku aktywacyjnego, na stronie nie mogę się zalogować ale w grze postać mogę stworzyć.

projekt.jpg

Arcymistrz
Opublikowano

Pewnie ataki DDos lub wina ze strony hosta. Co się stało z poprzednimi kontami? Pytam, bo miałem tam 150 lvl.

Cofki były tylko o kilka dni/dzień, więc nie powinno nic stać się z Twoim kontem.

Arcymistrz
Opublikowano

@Why, a nie było żadnego restartu kont, czy coś? Bo ostatnio wchodziłem ok. 2 miesiące temu.

Moje konto liczy około roku i wszystko jest tak, jak było. 

Opublikowano

No i się zawiodłem...

Robiłem eq calutki tydzień.. a teraz wchodzę po szkole i co? Ekwipunku nie ma, a co najlepsze, nie ma eq klasowego, wojennego i połowy do expa, yang, ulepszaczy.. zostały 2x pary skrzydełek 9 śr + 55 i jakieś syfy. Nie mam zamiaru wysyłać zgłoszenia do supportu, bo pewnie i tak tego nie odzyskam a nie mam zamiaru tego od nowa robić, bo mi czas na to nie pozwala zbytnio, no cóż, straciliście gracza który już miał ładować w IS'a, so sad :( Widać na czacie, że często ludziom nadal ginie eq, ciekawe czemu nie?

Serwer w sam sobie polecam, ale wydaje mi się, że granie tutaj to jedna wielka niewiadoma, czy ci eq zniknie, czy nie zniknie.. whatever.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

No i się zawiodłem...

Robiłem eq calutki tydzień.. a teraz wchodzę po szkole i co? Ekwipunku nie ma, a co najlepsze, nie ma eq klasowego, wojennego i połowy do expa, yang, ulepszaczy.. zostały 2x pary skrzydełek 9 śr + 55 i jakieś syfy. Nie mam zamiaru wysyłać zgłoszenia do supportu, bo pewnie i tak tego nie odzyskam a nie mam zamiaru tego od nowa robić, bo mi czas na to nie pozwala zbytnio, no cóż, straciliście gracza który już miał ładować w IS'a, so sad :( Widać na czacie, że często ludziom nadal ginie eq, ciekawe czemu nie?

Serwer w sam sobie polecam, ale wydaje mi się, że granie tutaj to jedna wielka niewiadoma, czy ci eq zniknie, czy nie zniknie.. whatever.

Wygląda na to, że Ciebie okradli ;) nie wiem, zapewne miałeś takie same passy jak na innym serwerze lub jakiś keylogger lub ktoś kto znał twoje passy, chamsko Ciebie okradł. Nie jest to wina serwera tym bardziej administracji i nie ma sensu ich obwiniać. 

xD 

Opublikowano

Wygląda na to, że Ciebie okradli ;) nie wiem, zapewne miałeś takie same passy jak na innym serwerze lub jakiś keylogger lub ktoś kto znał twoje passy, chamsko Ciebie okradł. Nie jest to wina serwera tym bardziej administracji i nie ma sensu ich obwiniać. 

Wątpię Gordi, serio.. passy miałem inne, nie bawię się w ściąganie keylogger'ów i innych pierdół. Zauważ, że często ostatnio ludziom ginie eq, nie mówią o cofkach czy coś w tym rodzaju. Nie będę wnikał, czy to wina serwera, administracji czy ktoś po prostu mnie okradł, ale wydaje mi się, gdyby mnie ktoś okradał, to by zabrał wszystko i nie zostawiał w jakimś stopniu cennych itemków typu wybonowane trutki, skrzydełka po + 55 z miarę fajnymi bonami, albo po 50 pereł czy inne pierdy ( tak wiem, takie itemy dupy nie urywają, ale jak jest okazja zarobienia z nich 100kk to czemu ich nie wziąć? hmm ) Dziwne.. gdybym miał więcej wolnego czasu, zagrałbym jeszcze raz, ale niestety.

Pozdrawiam.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

True master kozak , ludzie dniami czekaja na ts a on co ? Pare minut temu wbil na ts ale zeby wbic na kanal z problemami to nie , oblecial kanaly dla administracji i wylaczyl TS .

Typowa administracja Dreikon . . .

Opublikowano

True master kozak , ludzie dniami czekaja na ts a on co ? Pare minut temu wbil na ts ale zeby wbic na kanal z problemami to nie , oblecial kanaly dla administracji i wylaczyl TS .

Typowa administracja Dreikon . . .

Nawet sie do twoich postów nie chce odnosić bo to serio niema sensu, piszesz ciągle jakieś gnioty że tak to nazwę a nawet nie wiesz jak jest.

IS najważniejszy-Tak dokładnie masz 100% racje dlatego tracę swój cenny czas żeby zwrócić eq ludziom którzy nic na niego nie wydali, ale i tak jest najważniejszy IS, a co zabawne ja tu technikiem miszczu nie jestem tylko sponsorem~Teoria mistrza...

True master kozak ciekawa ksywka lecz nie wiem czym sobie na nią zasłużyłem. Cóż wyobraź sobie że skoro wbiłem na ts to w konkretnej sprawie na 3minuty i zniknąłem i nie mam aktualnie czasu schodzić na "pytanie do administracji" z resztą ostatnim razem jak byłem kilkukrotnie sprawy opierają się ciągle nad jednym tematem, kiedy odzyskam eq i tyle.A ja mówiłem 15 razy i pisałem że GDY NADEJDZIE TWOJA KOLEJ i tyle. Azoom aktualnie zajmuje sie serwerem itd. i na chwilę obecną przestał robić ticety, i sam je rozpatruje dot.zwracania ekwipunku itd.

Podsumowując "Typowy człowiek który nie umie czytać z zrozumieniem gdy się piszę jedną kwestie 15 razy"

Pozdrawiam

True

Na przyszłość polecam wpierw czytać to co piszę dosyć często a później się wypowiadać bo to tylko irytuje ,a szkoda mojego jak i twojego czasu na pisanie takowych postów....

Opublikowano

Typowy True , zawsze potrzebuje paru dni na wymyslenie  wlasnej wypowiedzi zeby pokazac jaki to on jest madry i inteligentny .

Tak czesto wypowiadasz sie na forum ze az mam zaniki twojego nicku . Wiekszosc ludzi ci wierzy ale te walki zostaw dla siebie .

Opublikowano

Boicie się ze Wam graczy ubędzie jak film konkursowy sie pojawi czy co? 
Nie bede próbował kolejny raz bawić się z dziećmi c:
ps. Mam wiekszy zapał aby udostępnić to na innych forach C:

PzKVkWh.png

Profesjonalna obróbka video

Opublikowano

Dlaczego ludziom znika eq? czyżby wina ''source''?

Nikomu EQ nie znika i to na pewno nie przez pliki source, po prostu jak się robi passy takie same na każdym serwerze to nie ma się dziwić, że EQ znika. 

Boicie się ze Wam graczy ubędzie jak film konkursowy sie pojawi czy co? 

Nie bede próbował kolejny raz bawić się z dziećmi c:

ps. Mam wiekszy zapał aby udostępnić to na innych forach C:

co masz na myśli ? bo nic nie zrozumiałem ;( 

xD 

Opublikowano

co masz na myśli ? bo nic nie zrozumiałem ;( 

Usuwanie filmu za raz po tym jak go tutaj wrzucę?

PzKVkWh.png

Opublikowano

Usuwanie filmu za raz po tym jak go tutaj wrzucę?

Żeby dodać film konkursowy na mpc, potrzeba zgodę od administratorów tego forum  ;) I nie True je usuwa, tylko team mpc.  Także nie wiem o co Ci chodzi z tym postów "myślicie, że jak ludzie zobaczą film konkursowy to uciekną z serwera" 

xD 

Opublikowano

Typowy True , zawsze potrzebuje paru dni na wymyslenie  wlasnej wypowiedzi zeby pokazac jaki to on jest madry i inteligentny .

Tak czesto wypowiadasz sie na forum ze az mam zaniki twojego nicku . Wiekszosc ludzi ci wierzy ale te walki zostaw dla siebie .

Ale no widzisz sam niczym nie zabłysnąłeś bo nic sensownego nie masz do powiedzenia.

Odpowiedziałem Ci i od razu "typowy true.." to jest właśnie poziom który reprezentują ludzie z którymi nie warto nawet wchodzić w jakąkolwiek dyskusję bo jedyne co potrafią to sypać dosyć niskopoziomowymi tekstami.

Wpierw polecam się douczyć,doinformować, mniej gadać głupot na forum i na pewno wyjdzie Ci to na lepsze.

Pozdrawiam

True!

Ps:Nie zmuszam nikogo do żadnej "wiary", gdybym jej rzekomo szukał pisałbym codziennie oddaje bo 1k itemów dziennie itd. więc proszę serio weź poczytaj książkę i na pewno zrobisz więcej użytecznego niż pisząc głupoty pod tym tematem...

@topic

Jeśli w weekend czas mi pozwoli pojawią się liczne eventy związane z Dreikonem na TS3 oraz jego FanPage.

Lecz szczegóły ujawnię wkrótce jeśli wszystko będę miał dopięte na ostatni guzik.

Pozdrawiam :)

Opublikowano

Nie offtopuj, jeżeli masz jakieś zastrzeżenia to pisz PW. Pisałem Tobie, że nie masz zgody na konkurs, aby taką otrzymać musisz napisać do GM'a.

PS.Nic nie pisałeś ;) 

Polecam serwer za szeroką gamę urozmaiceń (większy handel, eq itp) (żebym czasem nie offtopował)

PzKVkWh.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...