Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dreikon Rework [Dedyk] [Easy]

ZnowuJa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Trochę zwalony był ten OX czasami niby pisało, że do odpowiedzi 10 sek a tak naprawde były 2sek. Poza tym na drugiej rundzie, odpowiedziałem błędnie i mnie nie wywaliło.

Nom przyznam rację ox jest zwalony, jakieś dziwne pytania no i co ważniejsze pisze że mamy 10 sekund na odpowiedź a wywala po 2 lub 3, Ale miejmy nadzieje, że na następny raz będzie naprawiony. 

xD 

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dreikon robi to samo co ascarial, zainwestowali w reklame i wywalone. Eventy do dupy, byle by były. Ten ox już drugi tydzień tak samo wygląda, pytania z du.. wywala przy niektórych pytaniach po 2-3s i czasami nie wywala za błędną odpowiedź. Kiedyś jedna rudna oxa trwała po 20-30min, a teraz 3 rudny tyle trwają albo i mniej.

Opublikowano

Admini chyba w kulki sobie lecą... Nie dość, że nie chcą mi zwrócić itemków po cofce (nawet nie raczą odpisać, że nie i czemu) to na dodatek dostaje bany za darmo... Powód? "próba włamania się na konto" - co k***a?
Moja wina, że mi się ktoś do konta dobierał? Na unbana  nie mam co liczyć, bo 3 dni minęly, a ja gram tylko w weekendy. Drugi raz gram, drugi raz wszystko straciłem... Dziękuję.

Opublikowano

Jeżeli znam login do ( starego konta ) a nie znam hasła i meila, to administracja może mi zmienić meila? Zacząłbym wtedy grać na starym koncie..Czekam na odp od True/Azooma a nie randomów. 

Opublikowano

Jeżeli znam login do ( starego konta ) a nie znam hasła i meila, to administracja może mi zmienić meila? Zacząłbym wtedy grać na starym koncie..Czekam na odp od True/Azooma a nie randomów. 

Z własnego doświadczenia powiem, że miałem podobną sytuacje na Inv*** i Quarell mi pomógł odzyskać całe passy.Pisałem do niego na pw MPC, więc Tobie też radzę napisać do admina Dreikona na PW, bo w supporcie mogą ci odpisać, że nie ma takiej możliwości być ze względu na ew. możliwość oszustwa.

Opublikowano

Admini chyba w kulki sobie lecą... Nie dość, że nie chcą mi zwrócić itemków po cofce (nawet nie raczą odpisać, że nie i czemu) to na dodatek dostaje bany za darmo... Powód? "próba włamania się na konto" - co k***a?

Moja wina, że mi się ktoś do konta dobierał? Na unbana  nie mam co liczyć, bo 3 dni minęly, a ja gram tylko w weekendy. Drugi raz gram, drugi raz wszystko straciłem... Dziękuję.

gdzie ty tego bana dostales? bo jakos w zbanowanych cie nie widać ...

http://dreikon.pl/zbanowani

Opublikowano

Znasz mój login? Nie? To nie pisz.

@av

Administracja ogarnie wreszcie support?

Kiedy niby dostałeś tego bana za niby próbę włamania się na konto ? Kiedyś była taka akcja, że był włam na bazę i połowę graczy zostało zbanowane by nie utracić itemków, ale teraz żadnego włamu nie było, czyli dostałeś tego bana już dawno (wtedy jak był włam), albo coś kombinujesz ? 

xD 

Opublikowano

Kiedy niby dostałeś tego bana za niby próbę włamania się na konto ? Kiedyś była taka akcja, że był włam na bazę i połowę graczy zostało zbanowane by nie utracić itemków, ale teraz żadnego włamu nie było, czyli dostałeś tego bana już dawno (wtedy jak był włam), albo coś kombinujesz ? 

36027418600272563303.jpg

Podrobiony SS, nie wierzcie mi.

Po co miałbym kręcić? Myślisz, że nie mam niczego innego do roboty, tylko silą wymuszać itemy?

Nie wiem kiedy dostałem bana, nie pisze, nie grałem na tym koncie ponad tydzień. Miałem tutaj tylko rzeczy z IS.

Opublikowano

36027418600272563303.jpg

Podrobiony SS, nie wierzcie mi.

Po co miałbym kręcić? Myślisz, że nie mam niczego innego do roboty, tylko silą wymuszać itemy?

Nie wiem kiedy dostałem bana, nie pisze, nie grałem na tym koncie ponad tydzień. Miałem tutaj tylko rzeczy z IS.

Dechy w teamie nie ma od pół roku także nie mogłeś dostać bana od niego tydzień temu. Tego bana dostałeś dawno i jest on z powodu włamu na serwer, napisz do administracji i odbanują Cię. 

xD 

Opublikowano

Dechy w teamie nie ma od pół roku także nie mogłeś dostać bana od niego tydzień temu. Tego bana dostałeś dawno i jest on z powodu włamu na serwer, napisz do administracji i odbanują Cię. 

Nie odbanują, nawet nie przeczytają. Moje zgłoszenie z itemami po cofce już od 4 dni wisi i nic. Na unbana nie mam co liczyć, zresztą "odwołania od unbana do 3 dni" ~ support

Opublikowano

7 dzień czekania 0info ale mam nadzieje że oddadzą :)

nr ticketa  #844744

Hm ? jakie 7, jak cofka była 4 dni temu. 

Nie odbanują, nawet nie przeczytają. Moje zgłoszenie z itemami po cofce już od 4 dni wisi i nic. Na unbana nie mam co liczyć, zresztą "odwołania od unbana do 3 dni" ~ support

Eh ale ty płaczek jesteś, ja również straciłem sporo, na 100% więcej od Ciebie (EQ Wojenne + klasy na 220 + ulepszacze) a nawet zgłoszenia nie pisałem tylko wziąłeś się i ruszyłem dupsko i all już dawno zrobiłem, tobie też tak radzę. Uwierz mi, tak prędko oni Ci tego nie oddadzą, powód jest prosty zgłoszeń jest w chuy i jeszcze więcej, w tej chwili jeszcze sm ludziom oddają, tyle co wiem. 

xD 

Opublikowano

Hm ? jakie 7, jak cofka była 4 dni temu. 

Eh ale ty płaczek jesteś, ja również straciłem sporo, na 100% więcej od Ciebie (EQ Wojenne + klasy na 220 + ulepszacze) a nawet zgłoszenia nie pisałem tylko wziąłeś się i ruszyłem dupsko i all już dawno zrobiłem, tobie też tak radzę. Uwierz mi, tak prędko oni Ci tego nie oddadzą, powód jest prosty zgłoszeń jest w chuy i jeszcze więcej, w tej chwili jeszcze sm ludziom oddają, tyle co wiem. 

Wcześniej mi to samo napisałeś, żebym zaczął od początku. Zacząłem i znowu wszystko straciłem. 3 Start od nowa? Znowu? No na pewno, nic lepszego nie ma, ale na rzeczy z IS szybko się nie zarabia na małym lvl'u. A miałem bao-bao, kostium dreikon i 200kk, zbierając na kolejne rzeczy...

Opublikowano

Wcześniej mi to samo napisałeś, żebym zaczął od początku. Zacząłem i znowu wszystko straciłem. 3 Start od nowa? Znowu? No na pewno, nic lepszego nie ma, ale na rzeczy z IS szybko się nie zarabia na małym lvl'u. A miałem bao-bao, kostium dreikon i 200kk, zbierając na kolejne rzeczy...

Jaki 3 raz ? jak cofka była jedna, co ty pier**lisz teraz ? jak ja cb słucham to naprawdę nie wiem czy się śmiać czy płakać.  A co do tego bana powód : "Próba włamania" dostałeś go pół roku temu a nie teraz, dostał go każdy by nie stracić itemów a powodem było włamanie na serwer. I żeby konto było odbanowane, to trzeba napisać do supportu i tyle. Także jeżeli wysłałeś zgłoszenie teraz to musisz czekać, a jak nie chce Ci się czekać, to zmień serwer i będzie po kłopocie. Bo naprawdę aż żal d*** wciska jak widzę takich płaczków. 

xD 

Opublikowano

Jaki 3 raz ? jak cofka była jedna, co ty pier**lisz teraz ? jak ja cb słucham to naprawdę nie wiem czy się śmiać czy płakać.  A co do tego bana powód : "Próba włamania" dostałeś go pół roku temu a nie teraz, dostał go każdy by nie stracić itemów a powodem było włamanie na serwer. I żeby konto było odbanowane, to trzeba napisać do supportu i tyle. Także jeżeli wysłałeś zgłoszenie teraz to musisz czekać, a jak nie chce Ci się czekać, to zmień serwer i będzie po kłopocie. Bo naprawdę aż żal d*** wciska jak widzę takich płaczków. 

Cofki były 2, lol. 

Kiedy oddacie itemy? ( ogólnie zacząłem od nowa ) ale i tak czekam, chcę zobaczyć czy oszukaliście graczy, czy nie.. 

Opublikowano

widze oddawanie itemow dobra sciema zeby zatrzymac gimbaze :)

z tego co słyszałem to pare osób odzyskało eq ale to głównie osoby które nagrywają lecz mam jescze najdzieje 

ticketet nr   #844744

Opublikowano

BARDZO CHETNIE bym pogral gdyby byl calkowity reset wszystkich kont... Moim zdaniem bez sensu zaczynac gre od nowa na serverze, na ktorym w rankigu kilkaset osob ma maxymalny :) Przy okazji mielibyscie z glowy oddawanie tych itemow, ogarnelibyscie bugi problemy z maszyna itd. Zaczynanie gry na serverze gdzie kilkaset osob ma maxymalny i do tego sa problemy z maszyna i sa kilkudniowe cofki.. niezbyt mi sie to widzi.

Opublikowano

BARDZO CHETNIE bym pogral gdyby byl calkowity reset wszystkich kont... Moim zdaniem bez sensu zaczynac gre od nowa na serverze, na ktorym w rankigu kilkaset osob ma maxymalny :) Przy okazji mielibyscie z glowy oddawanie tych itemow, ogarnelibyscie bugi problemy z maszyna itd. Zaczynanie gry na serverze gdzie kilkaset osob ma maxymalny i do tego sa problemy z maszyna i sa kilkudniowe cofki.. niezbyt mi sie to widzi.

Serwer stoi ponad Rok, gra ponad 3k osób także restart kont nie wchodzi w grę. 

xD 

Opublikowano

GordOnix oddali ci eq po cofce? 

Zrezygnowałem, ponieważ nie chciało mi się czekać, a straciłem bardzo, bardzo dużo (EQ na 220+ ulepki) Ale już wszystko odrobiłem i w porównaniu do was, nie siedzę w temacie i nie płaczę cały czas "Kiedy oddacie EQ" tylko ruszyłem dupsko i wszystko to co straciłem, zrobiłem ponownie. 

xD 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...