Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dreikon Rework [Dedyk] [Easy]

ZnowuJa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A czy to ważne co stracili?? No raczej nie... Nawet jeśli byłyby to czerwone potki itemki powinny być zwrócone niezależnie od tego czy byył cenne czy nie -,- Tutaj jest pokazane, że zainteresowanie administracji graczami z dnia na dzień spada. 

No jeżeli ktoś stracił trute lub EQ na 100 lv to tylko marnuje czas administracji, bo wszystko można zrobić w kilka godzin. A coś czuję, takich zgłoszeń jest więcej niż takich którzy naprawdę stracili coś cennego. 

Powie mi ktoś ile osób jest online około godziny 20 ?

2,5k czasami dochodzi do 3k. 

xD 

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No jeżeli ktoś stracił trute lub EQ na 100 lv to tylko marnuje czas administracji, bo wszystko można zrobić w kilka godzin. A coś czuję, takich zgłoszeń jest więcej niż takich którzy naprawdę stracili coś cennego. 

2,5k czasami dochodzi do 3k. 

Dobrze, że porównujesz to do siebie ;) Idźmy twoim tokiem myślenia, dla jednego kowalskiego, który zarabia powiedzmy 100000zł miesięcznie i ojebią go w sklepie na 50zł to zapewne tego nawet nie zauważy bądź to oleje bo szkoda mu marnować czasu bo zarobi sobie drugie tyle przez ten czas... lecz dla innej osoby, która zarabia 1400zł i ojebią o te 50zł to już jest różnica i będzie domagał się zwrotu. Tutaj jest tak samo więc nie mów, że marnują czas administracji bo ona właśnie jest po to, żeby pomagać swoim graczą właśnie w takich sytuacjach. 

Opublikowano

Musieliście naprawdę bardzo cenne przedmioty stracić po tej cofce widzę, bo tak ciągle się pytanie. Można wiedzieć co straciliście ? (tak z czystej ciekawości) 

Serwer polecam. 

A wiec tak straciłem 5 zbori na 205lv wojena/klaski / 2 reki na 205 wojena i klaski cofło mi daggera 220lv co kupiłem wraz znim eq które kupiłem na 220lv i bizu 205 i hajsu troche 

może to nie jest dużo dla cb  ale dlamnie owszem 

Opublikowano

Dobrze, że porównujesz to do siebie ;) Idźmy twoim tokiem myślenia, dla jednego kowalskiego, który zarabia powiedzmy 100000zł miesięcznie i ojebią go w sklepie na 50zł to zapewne tego nawet nie zauważy bądź to oleje bo szkoda mu marnować czasu bo zarobi sobie drugie tyle przez ten czas... lecz dla innej osoby, która zarabia 1400zł i ojebią o te 50zł to już jest różnica i będzie domagał się zwrotu. Tutaj jest tak samo więc nie mów, że marnują czas administracji bo ona właśnie jest po to, żeby pomagać swoim graczą właśnie w takich sytuacjach. 

Racja zgodzę się z tobą tylko zwróć uwagę na to, że zgłoszeń jest ponad tysiąc, w teamie są tylko dwie osoby które się tym zajmują a jedno zgłoszenie sprawdząją "powiedźmy" około 1h, czyli dziennie sprawdzą maksymalnie 40-50 zgłoszeń. A wiadomo, że muszą również się zająć serwerem, tyle co z azoome rozmawiałem, to zajmuje się kolejnym update i nie ma czasu wam poświęcić tyle czasu. Zdaje sobie sprawę, że obiecali wam ale myślę że nie spodziewali się aż tyle zgłoszeń i teraz po prostu sobie z tym nie radzą. A jak wiadomo są również tacy graczy którzy oczekują na update no i niestety nikomu nie dogodzisz.  Także ja mam taką radę dla wszystkich jeżeli straciłeś troszkę rzeczy, ale jest wstanie wszystko odrobić to zrób to bo czekanie nie ma zbytniego sensu, a jeżeli straciłeś kosmicznie dużo to czekaj.  Sam straciłem (EQ wojenne + Klasy na 220 poziom+ulepszacze)  i również zrezygnowałem i ruszyłem dupsko i już wszystko odrobiłem. No i pamiętajcie o tym, że pisanie postów w temacie "kiedy oddacie eq" w niczym nie pomoże. 

xD 

Opublikowano

GordOnix  zapytales tam wczesniej o to jakie przedmioty straclilis*my

Wiec tak :)

6x kostium z Is. 

Renifer i i ten lew nie pamietam nazwy " Pustynny " (?)

eq na 205 lvl , 6/7x truta v3 - 50 sr - 59 sr .

Bambusa v2 sr 52 .

Potek na Inta,metiny itp pełno.

kilka wierzchowców typu " pieczęc pancernej pandy "

troche ulepszaczy, nie wymienie bo nie pamietam dokladnie
Fryzury z is
i inne duperele ,nie pamietam niestety co dokladnie mialem :)

Wiec od nowa nie bede ogarniał 6 kostiumów / wierzchow / fryzów z is.. :)
Nie ma co sie dziwić ,że ludzie sie spinają o to ze nie oddali jeszcze eq ,a co najwazniejsze nawet nie odpisali na zgloszenie..

Pier*olenie ze oddają może być ,ale co z tego jak efektów brak.

Oddali ludziom sm'y zeby dalej ładowali w is'a 

i nie broń juz tego servera bo robi się to troche nudne, rozumiem ze tu grasz,ale bez przesady. : )

715a95fd31834.jpg

Opublikowano

Klasy w pvp sa zbalansowane ? i czy ogolnie warto wbic na serwer ? (prosze uzasadnic swoja wypowiedz)  :P.

00381637475378013724.png
Opublikowano

Klasy w pvp sa zbalansowane ? i czy ogolnie warto wbic na serwer ? (prosze uzasadnic swoja wypowiedz)  :P.

Ta, wszystko jest zbalansowane i nie ma z niczym problemu.

Moim zdaniem warto wbić na serwer, gdyż gra bardzo dużo ludzi, jest łatwo o eq i nie ma bugów. 

Opublikowano

W pvp polecam ci mentala :) Na serwsze jest 2k ludzi, przez co troche ciezko o ulepki, ale grajac w godzinach "mocno wieczornych" da rade.

Jeden z bardziej dopracowanych serwerów, duża reklama, sporo rzeczy mozna zdobyc w grze ( wierchy, kostiumy, fryz) + darmowy pet.

tumblr_mmp5ttWLvb1qlawd6o1_400.gif

Opublikowano

Klasy sa tak rowne jak walka dziecka z bokserem .

Opublikowano

Naprawcie te zjebane zbrojki a nie.

Chodzi Ci o zbroje na 160 tak ? Z jednej strony bym je zmienił z drugiej po co ? jak są kostiumy ;) Także, jak zbroja Ci się nie podoba lub się troszkę buguje załóż strój i będzie po problemie. 

xD 

Opublikowano

Teraz trochę ciężko z ulepszaczami się zrobiło konkretnie z Róż. Medal Mocy to potrzeba żeby zrobić eq na 100 lvl

Tak opłaca się wbić na serwer bardzo ciekawy, dość mocno rozbudowany :)

Opublikowano

Proponowalbym aby czat zostal jednak podzielony na krolestwa,za duzy spam jest.

Rzeczywiście ciężko cokolwiek ogarnąć. Nie zdążysz przeczytać jednego już pięć innych się pojawi. 

Ktoś tam pytał czy warto grać... 

Gram trzy dni i bardzo mi się podoba serwer. Urozmaicenie jest, a to wielki plus, polecam.

Opublikowano

Rzeczywiście ciężko cokolwiek ogarnąć. Nie zdążysz przeczytać jednego już pięć innych się pojawi. 

Ktoś tam pytał czy warto grać... 

Gram trzy dni i bardzo mi się podoba serwer. Urozmaicenie jest, a to wielki plus, polecam.

lepiej nie grać 3 razy mi itemki znikły i nic nie oddali ...

Opublikowano

szczerze to ja bym zmienił te pixelowe zbroje 100-130, na wyższy level też nie są za dobre, zbroja 190 na ninje wygląda jak ..? ale serwer dobry polecam.

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Kiedy mi zwrócicie itemy?

Jak przyjdzie twój czas. Nie rozumiem takich pytań..

Polecam serwer, gra się świetnie, dużo ludzi, miła atmosfera, w miarę fajne eventy tylko OX do poprawy bo huiowy w hui za przeproszeniem.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Jak przyjdzie twój czas. Nie rozumiem takich pytań

Pewnie nic nie straciłeś albo mało straciłeś :) tyle czasu minęło i nikt się nie wypowiedział że mu eq oddali :) noo może 1osoba ale to koleś który nagrywa a tacy mają pierwszeństwo :D

Opublikowano

Pewnie nic nie straciłeś albo mało straciłeś :) tyle czasu minęło i nikt się nie wypowiedział że mu eq oddali :) noo może 1osoba ale to koleś który nagrywa a tacy mają pierwszeństwo :D

Zadając takie pytanie na MPC na pewno uzyska odpowiedź, na pewno.. musi czekać tyle, ile będzie trzeba albo zaśmiecić im forum, żeby pooddawali eq itd.

Wiadome, że youtuberzy mają pierwszeństwo, w końcu to oni nam " fundują " graczy w pewnym stopniu na serwerze, nic nowego.. życzę szybkiego odzyskania eq.

1gif_ssppphn.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...