Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dreikon Rework [Dedyk] [Easy]

ZnowuJa

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Obie rzeczy musisz kupić, także kolejność nie ma znaczenia ;) pet do pvp kosztuje około 800-1kkk. 

A ktory to pet, bo naewt nie wiem co mam spamic na czacie ze "kupie" ? :)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Pytanie mam, kostium z IS'u (Kostium Dreikon) za 60sm to jest ten kostium co daje 40 potwory, 15 średnich i 10k hp? W ISie ma wypisane inne bonusy niż w grze i nie wiem gdzie jest dobrze i czy dobre bonusy dodaje ;x.

Opublikowano

Pytanie mam, kostium z IS'u (Kostium Dreikon) za 60sm to jest ten kostium co daje 40 potwory, 15 średnich i 10k hp? W ISie ma wypisane inne bonusy niż w grze i nie wiem gdzie jest dobrze i czy dobre bonusy dodaje ;x.

Błąd w IS,daje te same bonusy co Krolik i Bojownik.

Opublikowano

Zapraszamy na TS3 właśnie rozpoczyna się event "Dzwonimy dla beki" IP TS: Na stronie macie IP TS3 :)

Zapraszamy!

Zajmij sie sprawdzaniem zgloszen,bo Cie nowy rok zastanie.Gdy skonczysz mozesz dzwonic nawet do swoich rodzicow z tekstem ''Bedziecie dziadkami''.
sygnatura2lg.png
Opublikowano

Zajmij sie sprawdzaniem zgloszen,bo Cie nowy rok zastanie.Gdy skonczysz mozesz dzwonic nawet do swoich rodzicow z tekstem ''Bedziecie dziadkami''.

Wyjdź lepiej z tematu i ochłoń. Nie powinieneś obrażać czyjeś rodziny. Widać- tylko Gimbus jedzie po rodzicach. Ahhh te Gimby <3

34xi1itwtu8v.png

Opublikowano

Wyjdź lepiej z tematu i ochłoń. Nie powinieneś obrażać czyjeś rodziny. Widać- tylko Gimbus jedzie po rodzicach. Ahhh te Gimby <3

Gdzie on obraża ?  o.O   :D  :D  :D  :ninja:  :D  :D  :D

kwiatmix śmie** w dupe sobie wsadź te punkty bo je rozdajesz jak ulotki 

Opublikowano

W podstawowce nie ucza juz czytania ze zrozumieniem?
sygnatura2lg.png
Opublikowano

Jeżeli ktoś ma problem z zarobkiem na serwerze, to polecam looknąć tutaj : http://www.mpcforum.pl/topic/1295299-dreikon-zarobek-1-220-cennik/ ;)

Serwer polecam i zapraszam, niedługo wchodzą nowe pasy i misje ; d 

Ceny strasznie upiększyłeś. Symbole ledwo po 1,5kk schodzą, sieci po 800k max.

Kiedy wreszcie odpowiecie na moje zgłoszenie? Już prawie tydz na ub czekam, a o eq z cofki to nie ubiegam, bo mam świadomość że gdzieś dopiero pod koniec roku zwrócicie

Opublikowano

Na dzień dzisiejszy bardzo słabo u mnie z czasem, dlatego też jeśli chodzi o zgłoszenia (dot. cofki) nie będę się nimi zajmował. Aktualnie nad oddawaniem przedmiotów będzie pracował True i w tej chwili to na niego musicie się zdać. Ja wezmę się za sprawy teraźniejsze, czyli bieżące zgłoszenia, problemy, sprawy techniczne oraz przyszłą aktualizację. Jako iż na aktualnym supporcie jest masę zgłoszeń zrobiłem nowy, przy tym nie usuwając starego. Dzięki temu ludzie, którzy aktualnie potrzebują pomocy będą mogli ją otrzymać.

http://support.dreikon.pl/support/

pIOuQ29.png

Opublikowano

Czy jest ktoś w stanie mi pomóc z ulepkami na początek? Do eq 115 najlepiej.

Jeżeli jest ktoś to proszę napisać na pw ew. w grze napisać do mnie na nicku: Sharikka

Mam nadzieję, że jest jakaś tam osoba, która pomoże.

Przy okazji serwer polecam. Ciągle są nowości i nie można narzekać.

Zwracając na to, że jeszcze można wybić się i to jest godne uwagi.

egrq.png

Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej ci jej zostaje. ~ Antoine de Saint-Exupéry

Opublikowano

Czy jest ktoś w stanie mi pomóc z ulepkami na początek? Do eq 115 najlepiej.

Jeżeli jest ktoś to proszę napisać na pw ew. w grze napisać do mnie na nicku: Sharikka

Mam nadzieję, że jest jakaś tam osoba, która pomoże.

Przy okazji serwer polecam. Ciągle są nowości i nie można narzekać.

Zwracając na to, że jeszcze można wybić się i to jest godne uwagi.

No nie zartuj, ze nie potrafisz sobie dropnac tych kilka ulepkow -_- Zreszta np rozowe medale to b.dobry zarobek na poczatek, myslisz ze ktos poswieci 200kk zeby dac je Tobie? Chyba, ze potrzebujesz podpowiedzi gdzie co dropi, to chetnie pomoge :))

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

wszystko padlo ?: p

---

ma ktoś rozwiązanie ws. lagów klienta ? [na innych nie mam ich]

Watpie zeby tu bylo rozwiazanie, taki silnik maja ze lagi sa.. Nawet client odpala sie z 10 sekund ^_^

Sprobuj wylaczyc cienie, dac fullscreen mode, pobawic sie rozdzielczoscia, ustawic psy zamiast mobow...

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Najlepszy serwer jaki widziałem, da się grać, da się coś osiągnąć, tanie sm i wgl! Polecam i Pozdrawiam

Bywalec
Opublikowano

Działa jakiś waithack czy cokolwiek?

Serwer może być, lecz szkoda, że było tyle restartów.

Opublikowano

Ceny strasznie upiększyłeś. Symbole ledwo po 1,5kk schodzą, sieci po 800k max.

Kiedy wreszcie odpowiecie na moje zgłoszenie? Już prawie tydz na ub czekam, a o eq z cofki to nie ubiegam, bo mam świadomość że gdzieś dopiero pod koniec roku zwrócicie

Zobacz co napisałem na początku poradnika ;d "ceny będą poprawiane i aktualizowane" więc spokojnie i już dupy nie spinaj. 

Ceny z tych początkowych map są poprawione i teraz powinno być okej. 

xD 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...