Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dreikon Rework [Dedyk] [Easy]

ZnowuJa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@2up

Był okres że przestał, ale znów zaczął...

W lizaniu dupy @Gordonix jesteś mistrzem xD

Pytanie do grających i ogarniających (nie Gordonix, nie do Ciebie) jak z oddawaniem itemów ? Jest tu ktoś komu zwrócono ?

Jak cofka wpłynęła na serwer i liczbę online ?

Jest to zabawne strasznie, bo kiedyś było tak samo z Invorią, że obojętnie co nie napiszesz odpowie Ci Gordonix, swoją drogą jaki w tym cel?

Mi zostało EQ w części oddane - sm / ulepki - nie wszystko ale dostałem.

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No to powiem ze fajnie to wyglada jak przez 4/5 dni Admin nie dał odpw na zgloszenie :)

Brawoo ! :D

Miały przy zgloszeniach siedzieć 2 osoby i mieli jeszcze znaleźć kilka innych ,a teraz nagle 1 osoba?  

No pozdrawiam :>

715a95fd31834.jpg

Opublikowano

@2up

Był okres że przestał, ale znów zaczął...

W lizaniu dupy @Gordonix jesteś mistrzem xD

Pytanie do grających i ogarniających (nie Gordonix, nie do Ciebie) jak z oddawaniem itemów ? Jest tu ktoś komu zwrócono ?

Jak cofka wpłynęła na serwer i liczbę online ?

Każdy ma prawo do własnego zdania i również twoje zdanie uszanuje ;) 

Teraz gra więcej graczy, niż grało przez cofką, także cofka zbytnio nie wpłynęła na ilość graczy. 

xD 

Opublikowano

K***a ty jesteś serio zjebany. Jesteś nikim, zwykłym graczem a napierdalsz posty tutaj 24/7. Chciał ode mnie i Krzywego kiedyś kupić coś True ale powiedzieliśmy, że nie bo ty kojarzysz się z dreikonem. Ile to nasłuchałem się, że tak nie jest, że ich hejtujesz cały czas, że już się nie lubicie, a teraz największy obrońca i stróż prezentacji dreikonu. Zajeb łbem w klawiature bo bez przymusu jakim będzie odwiedzenie lekarza przez uszkodzenie głowy to chyba z tego tematu nie wyjdziesz nigdy.

Opublikowano

K***a ty jesteś serio zjebany. Jesteś nikim, zwykłym graczem a napierdalsz posty tutaj 24/7. Chciał ode mnie i Krzywego kiedyś kupić coś True ale powiedzieliśmy, że nie bo ty kojarzysz się z dreikonem. Ile to nasłuchałem się, że tak nie jest, że ich hejtujesz cały czas, że już się nie lubicie, a teraz największy obrońca i stróż prezentacji dreikonu. Zajeb łbem w klawiature bo bez przymusu jakim będzie odwiedzenie lekarza przez uszkodzenie głowy to chyba z tego tematu nie wyjdziesz nigdy.

Okej jestem zwykłym graczem i mam prawo do pisania postów w tym temacie, jeżeli uważasz że spamie za dużo zgłoś moje posty i będzie po problemie. Pozdrawiam. 

A tak z swoją drogą, to rozumiem że masz spine o to, że jestem bardziej znany z dreikona niż właściciel tego serwera ? Hm, True to spoko gościu, ale o serwerze gówno wie, może 2 razy na nim był i tyle, on jest tylko sponsorem. Także nie ma co się dziwić, dlaczego pisze mniej postów niż ja, ponieważ nie zna serwera i nie wie jaka jest na nim sytuacja. A ja za to gram na serwerze od roku praktycznie wszystko o nim wiem, dlatego tak się udzielam w temacie, ponieważ lubię dyskutować i pomagać innym. 

xD 

Opublikowano

Zaczęła się robić moda po prostu na prawdopodobnie opłaconych "zachwalaczy serwera". Nie w pierwszej prezentacji spotykam już gościa pokroju GordOnix ;)'a.

Oczywiście nie ubliżając Tobie GordOnix ;).

imetin_logo.png

Opublikowano

Zaczęła się robić moda po prostu na prawdopodobnie opłaconych "zachwalaczy serwera". Nie w pierwszej prezentacji spotykam już gościa pokroju GordOnix ;)'a.

Oczywiście nie ubliżając Tobie GordOnix ;).

Jakoś trzeba żyć, każdy orze jak może ;)

True kiedy wypłatę dostanę ? 

Serwer polecam i zapraszam w tej chwili trwa event także można się szybko wybić, więcej na stronie głównej. 

xD 

Opublikowano

True ( skoro już jesteś w temacie ), skoro oddaliście mi już SM'y, to kiedy dostanę postać z eq? Dlaczego nie oddaliście od razu tego i tego? Nie rozumiem, a chciałbym w końcu pograć.  areyoufucking.png

2.6k typa.. areyoufucking.png

Opublikowano

Wiesz że pisząc w ten sposób twoja wiarygodność jest nikła?

Ale co to ma się do tego tematu? 

@Na serwerze grałem jak było mniej ludzi i jakoś lepiej mi się wtedy grało. Teraz wchodząc do gry patrzę, że nic nie mam, no szkoda...  

Pograłem chwilę i już mi się odechciało dalszej gry, nie widzę sensu grania na serwerze(jak na każdym serwerze). 

Propsy za ilość graczy. ;)

True ( skoro już jesteś w temacie ), skoro oddaliście mi już SM'y, to kiedy dostanę postać z eq? Dlaczego nie oddaliście od razu tego i tego? Nie rozumiem, a chciałbym w końcu pograć.  areyoufucking.png

Nie jesteś sam na serwerze... Jest mnóstwo ludzi, którym trzeba wszystko przywrócić. 

Możliwe, że administracja działa według schematu. Pierw sm, potem eq. 

Opublikowano

Wiesz że pisząc w ten sposób twoja wiarygodność jest nikła?

No to jest oczywiste że robię sobie jaja, serio myślisz że True mi zapłacił bym polecał serwer ? proszę Ciebie, już się nie rozśmieszaj. 

Ale co to ma się do tego tematu? 

@Na serwerze grałem jak było mniej ludzi i jakoś lepiej mi się wtedy grało. Teraz wchodząc do gry patrzę, że nic nie mam, no szkoda...  

Pograłem chwilę i już mi się odechciało dalszej gry, nie widzę sensu grania na serwerze(jak na każdym serwerze). 

Propsy za ilość graczy. ;)

Nie jesteś sam na serwerze... Jest mnóstwo ludzi, którym trzeba wszystko przywrócić. 

Możliwe, że administracja działa według schematu. Pierw sm, potem eq. 

no dokładnie, zgłoszeń jest ponad 1k a 1 osoba tylko się tym zajmuje. 

xD 

Opublikowano

Jakoś trzeba żyć, każdy orze jak może ;)

True kiedy wypłatę dostanę ? 

Serwer polecam i zapraszam w tej chwili trwa event także można się szybko wybić, więcej na stronie głównej. 

comment_BPWBtLrAaCucwg657f2buxgfxwApPkWf

Opublikowano

No to jest oczywiste że robię sobie jaja, serio myślisz że True mi zapłacił bym polecał serwer ? proszę Ciebie, już się nie rozśmieszaj. 

Ale wy mnie źle rozumiecie.

Ja niczego ani nikogo nie hejtuje.

Chodzi mi o to że za dużo słodzisz. A ktoś kto siedzi w temacie, czyta to i już widzi że przesadzasz z chwaleniem (jest to nienaturalne).

Serwer polecam również, jak narazie :P

imetin_logo.png

Opublikowano

nw co jest z tym serwem gralem se normalnie nagle mnie wywalilo i teraz pisze ze konto jest połączone juz od 30min 

52324509.jpg
Opublikowano

kiedy odpiszecie na supporcie?

srednio.gif

[50]+ [100]+ [150]+ [200]+ [250]+ [300]+ [350] +[400]+ [450]+ [500]+ [550]+[600]+ [650]+ [700]- [750]- [800]- [850]-

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano

Ach, przeczytałem właśnie, że Baobao ma jeszcze dodatkowe bonusy. Czy jak już wziąłem pieska mogę go zamienić? :I

Opublikowano

Ach, przeczytałem właśnie, że Baobao ma jeszcze dodatkowe bonusy. Czy jak już wziąłem pieska mogę go zamienić? :I

BaBao jest do zakupienia w is, nie można go wybrać na start. 

xD 

Opublikowano

Weź na stronie odbugowanie postaci,Serwer normalnie działa.

robilem to juz chyba z 3 razy i nie pomaga dalej to samo 

52324509.jpg
Opublikowano

Trochę zwalony był ten OX czasami niby pisało, że do odpowiedzi 10 sek a tak naprawde były 2sek. Poza tym na drugiej rundzie, odpowiedziałem błędnie i mnie nie wywaliło.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...