Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dreikon Rework [Dedyk] [Easy]

ZnowuJa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zrezygnowałem, ponieważ nie chciało mi się czekać, a straciłem bardzo, bardzo dużo (EQ na 220+ ulepki) Ale już wszystko odrobiłem i w porównaniu do was, nie siedzę w temacie i nie płaczę cały czas "Kiedy oddacie EQ" tylko ruszyłem dupsko i wszystko to co straciłem, zrobiłem ponownie. 

Widzę, że masz dużo czasu 24/7 na dreikonie ? ;) ale nie każdy ma tyle czasu co ty niektórzy grają po 2-4 godziny dziennie 

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zrezygnowałem, ponieważ nie chciało mi się czekać, a straciłem bardzo, bardzo dużo (EQ na 220+ ulepki) Ale już wszystko odrobiłem i w porównaniu do was, nie siedzę w temacie i nie płaczę cały czas "Kiedy oddacie EQ" tylko ruszyłem dupsko i wszystko to co straciłem, zrobiłem ponownie. 

To nie chodzi o płacz lecz o lojalność wobec graczy którzy stracili to eq 

Opublikowano

Serwer stoi ponad Rok, gra ponad 3k osób także restart kont nie wchodzi w grę. 

Tu nie gra 3k osob ^_^

Jesli chodzi Ci o wczorajszy licznik na ktorym widnialo 3k osob, to na przyszlosc polecam sie lepiej przygladnac... Wowczas nie dzialalo ch3 (bodajze) i licznik na tym ch zacial sie wskazujac na nim liczbe online 800 osob, co daje nam 2,2 a nie 3k osob online ;) A tak to max 2,5-2,6k wskazuje i kij go wie czy nie jest krecony...

Cos slabo im idzie to oddawanie eq po cofce...

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

na ta chwile napewno niema juz 2 tysiecy ludzi bo widac to po m1 :PPP

ale jak wiadomo licznik to licznik <3

ten licznik ma zwiechy dziś po 12 było 400 według niego :P

srednio.gif

[50]+ [100]+ [150]+ [200]+ [250]+ [300]+ [350] +[400]+ [450]+ [500]+ [550]+[600]+ [650]+ [700]- [750]- [800]- [850]-

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano

Tu nie gra 3k osob ^_^

Jesli chodzi Ci o wczorajszy licznik na ktorym widnialo 3k osob, to na przyszlosc polecam sie lepiej przygladnac... Wowczas nie dzialalo ch3 (bodajze) i licznik na tym ch zacial sie wskazujac na nim liczbe online 800 osob, co daje nam 2,2 a nie 3k osob online ;) A tak to max 2,5-2,6k wskazuje i kij go wie czy nie jest krecony...

Cos slabo im idzie to oddawanie eq po cofce...

W tej chwil jest 2,7k 

No ale dyskutować na temat licznika nie ma sensu, bo nikt z nas nie wie jak jest ;) Ale ja wiem jedno, że ludzi jest w chuy i jeszcze więcej. 

xD 

Opublikowano

W tej chwil jest 2,7k 

No ale dyskutować na temat licznika nie ma sensu, bo nikt z nas nie wie jak jest ;) Ale ja wiem jedno, że ludzi jest w chuy i jeszcze więcej. 

Chce zobaczyć twoje posty jak skończą nagrywać youtuberzy czy będziesz dalej pisać, że ludzi w chuy ...

Opublikowano

Chce zobaczyć twoje posty jak skończą nagrywać youtuberzy czy będziesz dalej pisać, że ludzi w chuy ...

Szczerze ? mi wisi czy gra 3k czy 1k, ważne aby była dobra atmosfera a na dreikonie jest od początku ;)

xD 

Opublikowano

Szczerze ? mi wisi czy gra 3k czy 1k, ważne aby była dobra atmosfera a na dreikonie jest od początku ;)

bedzie 1k potem coraz mniej

srednio.gif

[50]+ [100]+ [150]+ [200]+ [250]+ [300]+ [350] +[400]+ [450]+ [500]+ [550]+[600]+ [650]+ [700]- [750]- [800]- [850]-

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano

Niby jest miła atmosfera, ale co z tego, jak nowy gracz nie może się nawet wybić? Próbowałem tutaj grać, ale mi się odechciało, bo stwierdziłem że nie poradzę sobie :c

34xi1itwtu8v.png

Opublikowano

Niby jest miła atmosfera, ale co z tego, jak nowy gracz nie może się nawet wybić? Próbowałem tutaj grać, ale mi się odechciało, bo stwierdziłem że nie poradzę sobie :c

Widzę, że większość ma z tym problem także napiszę kilka dobrych zarobków na start : 

Przedział 1-100

- Drop Symboli Lasu (z moobków w Red lesie) 1 sz - 3kk 

- Drop Sieci pająka (z moobów v3) 1x -1,5kk 

- Drop Kawałków zbroi Setao (z moobków w grocie) 1x- 2kk 

- Drop Trut oraz innych broni na 75 wbijanie wysokich średnich i sprzedawanie ich (Bronie 75 lecą na zinach) 

- Kopanie Rud oraz przerabianie na przetopy oraz kamienie smoka (1 kamień - 200kk) (przetop - 5-10kk) 

- Różowe Medale (av1 drop z metków) 1x - 20kk 

- Kryształy Yonghan/ zaczarowanie zwierzaka - (Drop w lochu u minotaura na 85) Zaczarowanie 3-5kk/ kryształ - 1,5kk 

- Drop itemów do misji u Kowala (Partyzana, biżuteria na 54) wszystko leci w lochu v3 a też można na tym ładnie zarobić. 

Jak na ten przedział to chyba tyle, myślę że pomogłem osobom które tu zaczynają, jeżeli będziecie chcieli dalsze przedziału, to piszcie. 

xD 

Opublikowano

AKTYWUJCIE TE KONTA NA FORUM BO JUZ POLTORA TYGODNIA CZEKAM

NICK NA FORUM MARCIN6912

prosze o aktywacje bo chce sie popytac o eq itd a nie mam jak

Opublikowano

AKTYWUJCIE TE KONTA NA FORUM BO JUZ POLTORA TYGODNIA CZEKAM

NICK NA FORUM MARCIN6912

prosze o aktywacje bo chce sie popytac o eq itd a nie mam jak

To jest właśnie żałosne.. serwer stoi niby rok, a głupiej aktywacji nie ma kto naprawić. 

Bardzo ładnie dbają o nowych graczy. Sam czekałem tydzień, ale się doczekałem. :D 

Jak tam oddawanie itemów? 

Opublikowano

Widzę, że większość ma z tym problem także napiszę kilka dobrych zarobków na start : 

Przedział 1-100

- Drop Trut oraz innych broni na 75 wbijanie wysokich średnich i sprzedawanie ich (Bronie 75 lecą na zinach) 

- Kopanie Rud oraz przerabianie na przetopy oraz kamienie smoka (1 kamień - 200kk) (przetop - 5-10kk) 

- Kryształy Yonghan/ zaczarowanie zwierzaka - (Drop w lochu u minotaura na 85) Zaczarowanie 3-5kk/ kryształ - 1,5kk 

- Drop itemów do misji u Kowala (Partyzana, biżuteria na 54) wszystko leci w lochu v3 a też można na tym ładnie zarobić. 

Jak na ten przedział to chyba tyle, myślę że pomogłem osobom które tu zaczynają, jeżeli będziecie chcieli dalsze przedziału, to piszcie. 

Jak taki pomocny jesteś, to i ja mam do Ciebie prośbę.

Jeśli wiesz mógłbyś wskazać miejsce respu metków w av2?

Oraz rozpisać bony na dropowiskach.

Opublikowano

Poradnik z respami/bonusami itd jest na forum, wysłałem Ci na PW.

Co do samego respu w av2 to się nie opłaca, za dużo osób tam jeździ i o wiele łatwiej jest o metina w av1. (drop taki sam, tylko metin ma inny wygląd)

Opublikowano

Jeżeli chodzi o lochy u Minotaura to działają tam tylko bony na potwory, są one strasznie słabe także na 100% sobie z nimi poradzić co do innych map to tak :

100lv Mistykom  
115lv Nieumarłym  
130lv Orkom  
145lv Diabły  
160lv Mistyki 
175lv Nieumarłe 
190lv Orkom 
205lv Diabły 

Co do respów wszystko jest na forum dreikona, nie będę tego specjalnie kopiował ;d 

xD 

Opublikowano

Przedział 1-100

Ehhe te ceny to zes podkolorowal :D Symbole faktycznie idzie sprzedac ale glownie stojac w red i czekajac az ktos do Ciebie podbije z pytaniem, czy nie masz.. ja w ten sposob wymineilem 3 symbole za trutke :) W m1 nie schodza, sieci to juz w ogole, kawalki tak samo. Rozowe medale chodza po 5kk, a nie 20. Krysztaly sa nic nie warte bo leca az za dobrze, wiec nikt tego nie kupuje.

A misja.. na jaki lvl? mam 97 i jej nie dostalem jeszcze ^_^

Ironiczny

LEGACY

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...