Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dreikon Rework [Dedyk] [Easy]

ZnowuJa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

I co po tylu osobach jak wiekszosc dalej eq niema .

Co oni mysla ze znowu bede expil i robil eq to co mialem .

Jak dla mnie to tylko hajs hajs i hajs nic wiecej True niechce ---- od 10 dni czekam i nawet jeba*** odpowiedzi na email nie dostalem .

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak strasznie narzekacie , a w gruncie rzeczy ludzi jest wiecej na serwerze niz bylo wczesniej :) Cos w tym musi byc, prawda ? ;)  Sama stracilam eq i nie robie z tego problemu. Gram dalej, nadrabiam straty , poniewaz TO TYLKO GRA :)  Jezeli napisaliscie do supportu o swoich stratach, to wczesniej czy pozniej zostanie Wam to oddane. Ludzie troche cierpliwosci. True jak i caly team , ma teraz pelne rece roboty, wiec dajcie Im troche czasu. Naprawde juz sie nudne  zrobilo to Wasze lamentowanie sie -.-  

Opublikowano

Obstawiam że na stronie jest panel administratora więc pewnie coś robią przy serwie i strona off dla ludzi ale wydaje mi się że do 17 będzie On serwer polecam i to bardzo dużo ludzi świetna zabawa i co najważniejsze jest z kim pogadać na ts :p

Opublikowano

Ja nie mam wyjebane na moje eq z cofki lecz administracja chyba ma :) rozumiem że dużo tego itp no ale choć się wypowiedzą w temacie czy coś robią w tej sprawie zaprośić ludzi na ts pogadać z nimi  nie 0 info tylko jakieś tuszowanie tego eventami itp 

Wysłałem ticketa odrazu po tej felernej cofce .Poprostu ja chce wiedzieć czy oddadzą/oddają innym to eq bo narazie 0 info 

TICKET NR #844744

Opublikowano

True czlowiek roku , ma czas zeby siedziec przy IS bo jak zawsze hajs mu tylko w glowie.

A zeby tak oddac ludzia  itemy , monety lub lv ? To nie bo wielki pan leser ma graczy w dup** , zeby tylko ludzie YT mieli oddane a z reszte chu*

Opublikowano

Ja siadłem i już dawno wszystko odrobiłem z nadwyżką, ale jeżeli jeszcze raz przydarzy się taka sytuacja nie zamierzam wracać na serwer ;)

Opublikowano

Wątpię w to, że oddają..a wiesz czemu? bo i tak gra dużo osób. :)

Ta cofka to nic, przy takiej reklamie.. mi oddali sm'y i się z tego cieszę, ale eq też by mi się przydało. ;d 

Co do serwera, oczywiście polecam wszystkim.

Opublikowano

jak sytuacja na serwerze?

Hmm. Byla 3-dniowa cofka, mieli oddawac eq, oddali paru osobom po czym wylane na server i zero kontaktu - czyli ch*jowa administracja jak wszedzie.

Nie liczac cofki to server dobry i gra sie przyjemnie.

Wszystko z IS idzie ostac tanim kosztem w grze.

Online do 2,5k bo nagrywaja z tego serva youtuberzy na chwile obecna.

Czy y aby nie nabijasz sobie tylko postow, ze w  kazdym temacie zadajesz to samo pytanie? :)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Jak by nie patrzec to jedynie 3 dni cofki,to jest nic.Patrzac ze mialo to miejsce 2 tygodnie temu dziwie się jeszcze tym graczom ze az tak to przezywaja.Oczywiscie nie bronie tu administracji,bo fakt faktem skoro sie podjela zwracaniu itemkow to powinno to isc znacznie szybciej i byc ich priorytetem.Szkoda jedynie tych ktorzy wymienili eq  z innych serwerow na eq tu bo to im nalezy sie w pierwszej kolejnosci zwrot itemkow.Ale wydaje mi sie ze ktos kto stracil te 12 czy nawet 20 db to w 3 dni mozna spokojnie je odzyskać i nie robic zamieszania.Choc sam odzyskalem swoje eq i pewnie wiekszosc z was bedzie sie smiala z tego postu,''lo odzyskal eq i teraz swieci'',to ja bym sie na waszym miejscu zastanowil czy nie warto by jednak samemu sprobowac odrobic swoja strate.To tyle,czekam na hejt :ninja:

Opublikowano

Ja akurat zacząłem grać przez te dni cofki i zaczynałem znowu od zera.

GordOnix ;) Ty jesteś tu pro elo elo gracz, a jako że forum serwerowe nie trybi to powiedz mi czy biżu do expa opłaca się przerabiać dalej.

Tzn. mam zrobione 115 i sprawdzając na 130 bony te same więc?

imetin_logo.png

Opublikowano

GordOnix ;) Ty jesteś tu pro elo elo gracz, a jako że forum serwerowe nie trybi to powiedz mi czy biżu do expa opłaca się przerabiać dalej.

do expa głownie opłaca się tylko buty ulepszać

Opublikowano

Tylko buty i ewentualnie hełm się opłaca robić do expa, reszta na 54 wystarczy ;) 

xD 

Opublikowano

Hmm. Byla 3-dniowa cofka, mieli oddawac eq, oddali paru osobom po czym wylane na server i zero kontaktu - czyli ch*jowa administracja jak wszedzie.

Nie liczac cofki to server dobry i gra sie przyjemnie.

Wszystko z IS idzie ostac tanim kosztem w grze.

Online do 2,5k bo nagrywaja z tego serva youtuberzy na chwile obecna.

Czy y aby nie nabijasz sobie tylko postow, ze w  kazdym temacie zadajesz to samo pytanie? :)

nie nabijam :) bo widziałem na ts ostatnio że dużo osób siedziało na ich ts i była podobno jakaś cofka, a teraz ludzie siedzą z nickami "10 dni czekam na oddanie eq"

Opublikowano

nie nabijam :) bo widziałem na ts ostatnio że dużo osób siedziało na ich ts i była podobno jakaś cofka, a teraz ludzie siedzą z nickami "10 dni czekam na oddanie eq"

Tak była cofka i troche osób potraciło eq, wysłali zgłoszenia na support ale sprawdzenie każdego zgłoszenia trochę trwa. Dlatego też dużo osób siedzi i pisze że chce w końcu eq :)

@Skitti a jeśli chcesz zagrać to polecam bardzo fajny serwer, dość mocno rozbudowany :)

Opublikowano

Tak była cofka i troche osób potraciło eq, wysłali zgłoszenia na support ale sprawdzenie każdego zgłoszenia trochę trwa. Dlatego też dużo osób siedzi i pisze że chce w końcu eq :)

@Skitti a jeśli chcesz zagrać to polecam bardzo fajny serwer, dość mocno rozbudowany :)

Powiadasz,że fajny serwer a ja od 2dni nie mogę zrobić konta. Wczoraj prawie cały dzień nie działała strona a teraz nie przychodzi link aktywacyjny. 

projekt.jpg

Opublikowano

Powiadasz,że fajny serwer a ja od 2dni nie mogę zrobić konta. Wczoraj prawie cały dzień nie działała strona a teraz nie przychodzi link aktywacyjny. 

to akurat wina od str True a racze hosta, bo nie działa żadna str co jest na jego priv.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...