Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dreikon Rework [Dedyk] [Easy]

ZnowuJa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak czytam te wasze posty ''czekam i czekam'' ''czekał i płacze'' ''czekam i wyzywam'' to aż mi się płakać chce. Ludzie to już się robi nudne! Najlepiej zapomnijcie o waszych przedmiotach, bo nie dostaniecie ich w 4-5 dni, tylko po jakimś miesiącu. Więc radze wam przestać wylewać swoje żale na forum i zacząć grać normalnie.

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

W dupe sobie wsadźcie ten event złodzieje. rzeczywiscie podropie sobie bez postaci na ktora wydalem 40zł.

No pewnie może jeszcze powiedź że administracja specjalnie zrobiła cofkę by wkurzyć i stracić kilku graczy ? po prostu mieli pecha, cóż może zdarzyć się nawet najlepszym. I tak się cieszcie, że administracja chce wam oddawać te itemy, bo grałem na wielu serwerach gdzie były cofki i administracja miała na to wylane. 

xD 

Opublikowano

No pewnie może jeszcze powiedź że administracja specjalnie zrobiła cofkę by wkurzyć i stracić kilku graczy ? po prostu mieli pecha, cóż może zdarzyć się nawet najlepszym. I tak się cieszcie, że administracja chce wam oddawać te itemy, bo grałem na wielu serwerach gdzie były cofki i administracja miała na to wylane. 

problem w tym,ze zgłoszenie usunięte.

dsa

Opublikowano

Może by tak naprawili CH6, bo przez to, że t ch nie działa, postać mi się zbugowała i sie k***a zalogować nie da. Odbugowałem postać na stronie, ale to i c***a działa. Jak tak dalej bedzie to odchodze z serwera, bo nie potrafia tego k***a naprawić od zjebanej godziny

Opublikowano

Może by tak naprawili CH6, bo przez to, że t ch nie działa, postać mi się zbugowała i sie k***a zalogować nie da. Odbugowałem postać na stronie, ale to i c***a działa. Jak tak dalej bedzie to odchodze z serwera, bo nie potrafia tego k***a naprawić od zjebanej godziny

niedługo będzie restart by dodać event zuo, także zapewne od razu to ch6 ogarną ;) 

xD 

Opublikowano

Została mi oddana część - SM oraz część itemków.

W sumie jestem zadowolony, nie dostałem tylko części ulepszaczy, więc nie jest źle.

Opublikowano

Została mi oddana część - SM oraz część itemków.

W sumie jestem zadowolony, nie dostałem tylko części ulepszaczy, więc nie jest źle.

Kiedy wysyłałeś wiadomość ?

579571423327107377857.png

Opublikowano

Od razu po informacji o awarii.

fart ja również wysłałem odrazu po awari i odpisali mi ale nic nie oddali . zadali zbędne pytanie po prostu chcieli mnie spławić czy coś nwm 

True !!! #844744 proszę o odpowiedz czekam i czekam wiem że dużo ludzi ^^ ale proszę !!! 

Opublikowano

Co się stało z serwerem? Jakiś reset, coś :D?

Z tego, co pamiętam, to pisali na forum, że o 19:45 ma być przerwa techniczna, natomiast o 20 ma odbyć się Zuo.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Eq itp z resetu jak nie było tak nie ma :). Nawet odpowiedzi nie dali ;o. 

Z jakiego resetu? znowu coś znikło, czy chodzi Ci o cofkę? 

Opublikowano

Co się stało z serwerem? Jakiś reset, coś :D?

Był restart by dodać automatyczny event ;) 

Z jakiego resetu? znowu coś znikło, czy chodzi Ci o cofkę? 

Chodzi mu o ostatnią cofkę. 

xD 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...