Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dreikon Rework [Dedyk] [Easy]

ZnowuJa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Był restart by dodać automatyczny event ;)

Chodzi mu o ostatnią cofkę. 

Ty znow tu grasz ? A tak ciskales ze serwer to gowno etc.

40117680099074104760.gif                                                 

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wiedziałem, że ludzi dalej będą tu grać, ale nie wiedziałem, że wszyscy/ prawie wszyscy. Licznik wskazuje 2,1k. Pełen podziw, ale po prostu szczęście, że nie ma teraz gdzie grać:D

Opublikowano

Wiedziałem, że ludzi dalej będą tu grać, ale nie wiedziałem, że wszyscy/ prawie wszyscy. Licznik wskazuje 2,1k. Pełen podziw, ale po prostu szczęście, że nie ma teraz gdzie grać :D

a no racja serwer dużo przy cofce nie stracił ;) no i dobrze. Miejmy nadzieje, że graczy będzie jeszcze więcej. 

xD 

Opublikowano

a no racja serwer dużo przy cofce nie stracił ;) no i dobrze. Miejmy nadzieje, że graczy będzie jeszcze więcej. 

Z tego co widzę cofka odczuwalna na forum serwera, tutaj i na ts, bo co chwila ktoś się o coś pyta. W grze dalej wiele ludzi i przyjemnie się gra.

Opublikowano

Po wczorajszy evencie, jakoś nie widać żeby graczy brakowało graczy. Nie którym nawet brakowałem oponki do bicia

Opublikowano

Po wczorajszy evencie, jakoś nie widać żeby graczy brakowało graczy. Nie którym nawet brakowałem oponki do bicia

Do końca nie wiem co Ty tu napisałeś, możesz przetłumaczyć na język polski? trollface.png

Oddają te itemki, czy nie? Jakoś nikt się jeszcze nie chwalił, prócz jednego ''jutubera'' 

Odzyskałem SM'y o wartości 190 zł, jeszcze czekam tylko na postać. 

Także cierpliwości, wszystkim oddadzą to, co utracili. 23_129_8.gif

Pytanie, czemu od razu nie oddaliście postaci z eq? Byłoby łatwiej chyba.  xragemann.png.pagespeed.ic.4ktHD-MomX.pn

Opublikowano

Do końca nie wiem co Ty tu napisałeś, możesz przetłumaczyć na język polski? trollface.png

Oddają te itemki, czy nie? Jakoś nikt się jeszcze nie chwalił, prócz jednego ''jutubera'' 

Odzyskałem SM'y o wartości 190 zł, jeszcze czekam tylko na postać. 

Także cierpliwości, wszystkim oddadzą to, co utracili. 23_129_8.gif

Pytanie, czemu od razu nie oddaliście postaci z eq? Byłoby łatwiej chyba.  xragemann.png.pagespeed.ic.4ktHD-MomX.pn

Ponieważ oddanie sm to kwestia 5 min a oddanie EQ 1h ;) proste. 

xD 

Opublikowano

Dropią wgl te pilki  i szaliki ? 

Od 90-100lv z rękawicami,dropem ani jedna piłka nie poleciała i wgl kryształy jak wcześniej leciałyy tak teraz nawet krysie w lochach nie lecą.

Co jest ?

mojasygnan.png

Opublikowano

Od 26.09.2014 12:00 do 28.09.2014 23:59 będzie można wydropić Piłki Siatkarskie i Szaliki Kibica.

Szansa na drop: 0.4%

Drop ze szkatułki:
- Losowy Ulepszacz (30%),
- 50 Kryształ Energii (15%),
- x10 Złota Zasuszona Głowa (10%),
- PD/Rękawica Złodzieja/Szczęśliwa Moneta 1h (10%),
- 1.500.000 Yang (10%),
- x3 Losowa perła (15%),
- Autoputa 100k HP (5%),
- Legendarna Fryzura (0,01%),
- Kostium Mistycznego Bojownika (0,01%),
- Pieczęć Ognistego Lwa (0,01%),
- Pustynny Bojownik (0,01%),
- Hwang (0,01),
- Amulet Wojenny/Potwora (1,95%),
- 3x Losowa Mikstura Smoka (3%).

Serwer mi się podoba. Gram od wczoraj i nie nudzi się. Jest masa nowości. Administracja stara się pomagać graczom z tego co widzę.

Polecam wszystkim, którzy zaczną grać tutaj. Nie zawiedziecie się! :-)

egrq.png

Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej ci jej zostaje. ~ Antoine de Saint-Exupéry

Opublikowano

Dropią wgl te pilki  i szaliki ? 

Od 90-100lv z rękawicami,dropem ani jedna piłka nie poleciała i wgl kryształy jak wcześniej leciałyy tak teraz nawet krysie w lochach nie lecą.

Co jest ?

Nie wiem, może po prostu masz pecha, bo sam dropie i mam już po 250 szt. 

mamy 10 godzinę i jest 2,1k typa ;) no ładnie. Polecam. 

xD 

Opublikowano

Zapytam jeszcze raz bo nie jestem pewien co do swojego zgloszenia xD

Admin powinien na nie coś odpisać czy nie ? :D

Prawdopodobnie tak. Jednakże admini mają dużo zgłoszeń, skoro tyle graczy gra.

Musisz poczekać z tym.

egrq.png

Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej ci jej zostaje. ~ Antoine de Saint-Exupéry

Opublikowano

Mi nic nie odpisali, tylko sm'y zwrócili. :P

Opublikowano

Tak powinien i zapewne po jakimś czasie odpisze, tyle że musicie troszkę poczekać bo zgłoszeń jest strasznie dużo, a 1 osoba tylko się tym zajmuje. 

xD 

Opublikowano

Rzeczywiście gra tyle osób ile pokazuje status?  Jest coś co powinienem wiedzieć przed grą tu? : )

Gra tyle ludzi, że nawet nie ma gdzie expić.. a na ch1 m1 jinno takie lagsy, że nawet nie wiadomo jak chodzić. Rynek jest full : )

Bardzo dobra reklama sprawiła, że jest tyle ludzi. xragemann.png.pagespeed.ic.4ktHD-MomX.pn

Opublikowano

Rzeczywiście gra tyle osób ile pokazuje status?  Jest coś co powinienem wiedzieć przed grą tu? : )

Wbij do gry i sam się przekonaj ;) w m1 jest w cholere ludzi a na expowiskach to już w ogóle nie mówię, ciężko o bossy i metki ;)

Ja bym zagrał, ale się wystraszyłem tym, że na początku nie dam rady się wybić ^^

No teraz ciężko się wybić, ponieważ jest spora konkurencja. No ale trzeba tylko chcieć a wybijesz się bez problemu ;)

W tej chwili 2,5k on-line - coś czuję dziś nowy rekord. 

xD 

Opublikowano

Wbij do gry i sam się przekonaj ;) w m1 jest w cholere ludzi a na expowiskach to już w ogóle nie mówię, ciężko o bossy i metki ;)

No teraz ciężko się wybić, ponieważ jest spora konkurencja. No ale trzeba tylko chcieć a wybijesz się bez problemu ;)

W tej chwili 2,5k on-line - coś czuję dziś nowy rekord. 

Aż serwer zostanie przeciążony xD

34xi1itwtu8v.png

Opublikowano

Te piłki i szaliki w ogóle nie dropi a. Ponad godzinę dropie i mam po 4 xD

Ja już mam ponad 300, ale nawet dobrze że tak słabiej lecą ponieważ rynek aż tak dużo nie straci ;)

12:00 - 2500 On-line 

Tak się prezentuje m1 na dreikonie ;d 

Shinso : http://scr.hu/2rvo/erfs3

Jinno : http://scr.hu/2rvo/g9up8

Jinno 2x : http://scr.hu/2rvo/hsf0y

xD 

Opublikowano

Tobie @GordOnix ;) się k***a nie nudzi napierdalanie w tym temacie? Masz ponad 4 razy więcej postów tutaj od właściciela serwera, a jesteś tutaj nikim. Potem się true dziwi że jesteś kojarzony tylko z dreikonem.

Opublikowano

W d***e byłeś gówno widziałeś. Powiadasz, że nic dla serwera nie zrobiłem ? mylisz się, zrobiłem strasznie dużo m.in wszystkie aktualizację jakie są wprowadzane robię właśnie z azoomem, i wiele wiele innych. Oczywiście raz zadziałałem na szkodę serwera no ale było minęło. Także endymion, jeżeli nic nie wiesz to lepiej nic nie pisz. 

xD 

Opublikowano

@2up

Był okres że przestał, ale znów zaczął...

W lizaniu dupy @Gordonix jesteś mistrzem xD

Pytanie do grających i ogarniających (nie Gordonix, nie do Ciebie) jak z oddawaniem itemów ? Jest tu ktoś komu zwrócono ?

Jak cofka wpłynęła na serwer i liczbę online ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...