Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dreikon Rework [Dedyk] [Easy]

ZnowuJa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale no widzisz sam niczym nie zabłysnąłeś bo nic sensownego nie masz do powiedzenia.

Odpowiedziałem Ci i od razu "typowy true.." to jest właśnie poziom który reprezentują ludzie z którymi nie warto nawet wchodzić w jakąkolwiek dyskusję bo jedyne co potrafią to sypać dosyć niskopoziomowymi tekstami.

Wpierw polecam się douczyć,doinformować, mniej gadać głupot na forum i na pewno wyjdzie Ci to na lepsze.

Pozdrawiam

True!

Ps:Nie zmuszam nikogo do żadnej "wiary", gdybym jej rzekomo szukał pisałbym codziennie oddaje bo 1k itemów dziennie itd. więc proszę serio weź poczytaj książkę i na pewno zrobisz więcej użytecznego niż pisząc głupoty pod tym tematem...

@topic

Jeśli w weekend czas mi pozwoli pojawią się liczne eventy związane z Dreikonem na TS3 oraz jego FanPage.

Lecz szczegóły ujawnię wkrótce jeśli wszystko będę miał dopięte na ostatni guzik.

Pozdrawiam :)

Z ciekawości, ile ticketów dziennie sprawdzasz, ile sprawdziliście ogółem? :p  

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Z ciekawości, ile ticketów dziennie sprawdzasz, ile sprawdziliście ogółem? :P

Zamknietych jest ok.375 z czego jakaś część to są tickety o SM więc ciężko mi powiedzieć ile z tych itemowo-lvl itd. jest zrobionych.

Ile dziennie sprawdzam-Zależy od dnia, czasami jak mam czas i trafiam na tickety niskoczasowe to i z 10-15, a czasami jak ticket jest mocno obszerny to 3-4 bo niestety czasem nie grzeszę lecz próbuje coś działać do przodu i tyle, co mogę to robię.

Pozdrawiam

True

Opublikowano

Zamknietych jest ok.375 z czego jakaś część to są tickety o SM więc ciężko mi powiedzieć ile z tych itemowo-lvl itd. jest zrobionych.

Ile dziennie sprawdzam-Zależy od dnia, czasami jak mam czas i trafiam na tickety niskoczasowe to i z 10-15, a czasami jak ticket jest mocno obszerny to 3-4 bo niestety czasem nie grzeszę lecz próbuje coś działać do przodu i tyle, co mogę to robię.

Pozdrawiam

True

Reasumujac na zwrot eq wszystkim osobom czekac bedziemy okolo pol roku? :)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Reasumujac na zwrot eq wszystkim osobom czekac bedziemy okolo pol roku? :)

Na to wygląda. 

Pytanie, czemu strona/forum tak muli, albo nie działa? ataki dildos, czy co? ciągle tak jest..

Opublikowano

Na to wygląda. 

Pytanie, czemu strona/forum tak muli, albo nie działa? ataki dildos, czy co? ciągle tak jest..

Problemy z hostem, na dniach zostanie zmieniony.

pIOuQ29.png

Opublikowano

Myślę że team rozpędził się trochę z obiecaniem oddawanie ludziom rzeczy. Smy i tylko smy powinny zostać oddane. Oddawanie innych rzeczy lvla i eq tylko odciąga administrację od bieżących spraw serwera. 

Swoją drogą co za ludzie grają w Metina. Przez 4 dni zdobywają tyle co ja pewnie w miesiąc. Uzależnienie sięga zenitu u was.

Ja akurat zacząłem grać przez te 4 dni. Wbiłem 90lvl i wybonowałem sobie komplet do pvp. Nie wysłałem ticketa. Gram od nowa. 

imetin_logo.png

Opublikowano

Parodia jakas. CO z tym serverem? Strona dziala czasami. O forum nie wspomne. A teraz jeszcze gra..

Na ch 5 / 3 / 1 atlantyda NIE DZIALA, od razu wywala, m1 na tych channelach dziala normalnie. Nie dosc ze metkow i tak jzu malo jest, to ejszcze polowa ch nie dziala i badz tu madry

//EDIT - mam pytanie. Lepiej kupic kostium ten 20lud, 10k pz, 15 um (bo taki kupie juz za ok 400kk) czy lepiej zbierac na peta do pvp? (oraz - ktore to pety i ile kosztuja?)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Parodia jakas. CO z tym serverem? Strona dziala czasami. O forum nie wspomne. A teraz jeszcze gra..

Na ch 5 / 3 / 1 atlantyda NIE DZIALA, od razu wywala, m1 na tych channelach dziala normalnie. Nie dosc ze metkow i tak jzu malo jest, to ejszcze polowa ch nie dziala i badz tu madry

//EDIT - mam pytanie. Lepiej kupic kostium ten 20lud, 10k pz, 15 um (bo taki kupie juz za ok 400kk) czy lepiej zbierac na peta do pvp? (oraz - ktore to pety i ile kosztuja?)

Obie rzeczy musisz kupić, także kolejność nie ma znaczenia ;) pet do pvp kosztuje około 800-1kkk. 

xD 

Opublikowano

Strona mi nie działa od wczoraj wieczora..ogarniecie to? jprd. 

Wina Hosta, mogłeś zauważyć że nie tylko strona dreikona nie działa, lecz wiele innych również. 

xD 

Opublikowano

Wina Hosta, mogłeś zauważyć że nie tylko strona dreikona nie działa, lecz wiele innych również. 

wez wypierdalaj z tego forum, bo mnie juz wkurwiasz

Opublikowano

Od samego poczatku bronilam serwera jak i team'u. Pomalutku zaczynaja mnie jednak pewne rzeczy irytowac. Czlowiek gra a tu trach i serwer off.... przeciez wystarczyloby dac male info....Na strone nie wspomne,ze nie mozna wejsc.  Serwer jest naprawde fanastyczny, jednak jezeli nie poprawia tych bledow, ludzie naprawde zaczna odchodzic.... 

Opublikowano

Przerwa , przerwa, ale nastepnym razem  malenkie info na wolaj byloby mile widziane ;)

Pisaliśmy w grze że odbędzie się przerwa 5-10minutowa z 5 minutowym wyprzedzeniem :)

Opublikowano

True pisał, że 400 zgłoszeń już jest zamkniętych. 

400 zgłoszeń w tyle czasu? no chyba trochę im się tego nie chce robić jeżeli tak wolno im to idzie ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...