Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dreikon Rework [Dedyk] [Easy]

ZnowuJa

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Polecam serwer, stabilny i ogarnięta administracja :P

Były już 2 wpadki, tak więc do 3 razy sztuka. 

Administracja może i ogarnięta, lecz każdy czeka na SWOJE przedmioty. 

Serwer polecam, szkoda tylko, że tak wolno wam to idzie. :/ ile ticketów dziennie?

Mam pytanie dot. Zwoju Ewolucji i Mutacji czy idzie go zdobyć w grze czy tylko IS? (pytam bo nie widziałem o tym informacji lub nie doczytałem)

Lecą z bossów na new mapkach. 

Opublikowano

Ah jednak chyba się zawiodłem ... dziwnym trafem wczoraj czy tam przedwczoraj przełożyłem 2x broń i zbroje na 205 na inne konto wchodzę dziś na konto a tu...?
Brak tych itemów no ja już nie wiem co wam się tam dzieje ale chciałbym chociaż te 2 bronie i zbroje (2ręki oraz zbroje woj 205) odzyskać bo jakoś już mi się odechciewa tutaj grać :x

Opublikowano

Ah jednak chyba się zawiodłem ... dziwnym trafem wczoraj czy tam przedwczoraj przełożyłem 2x broń i zbroje na 205 na inne konto wchodzę dziś na konto a tu...?

Brak tych itemów no ja już nie wiem co wam się tam dzieje ale chciałbym chociaż te 2 bronie i zbroje (2ręki oraz zbroje woj 205) odzyskać bo jakoś już mi się odechciewa tutaj grać :x

Dziwna sprawa, nikomu od czasu cofki nic nie zniknęło tylko tobie, może ktoś Ci na konto wlazł i cię po prostu okradł ? 

Były już 2 wpadki, tak więc do 3 razy sztuka. 

Administracja może i ogarnięta, lecz każdy czeka na SWOJE przedmioty. 

Serwer polecam, szkoda tylko, że tak wolno wam to idzie. :/ ile ticketów dziennie?

Lecą z bossów na new mapkach. 

W tej chwili jest 1,5k zgłoszeń, także masakra. 

Mam pytanie dot. Zwoju Ewolucji i Mutacji czy idzie go zdobyć w grze czy tylko IS? (pytam bo nie widziałem o tym informacji lub nie doczytałem)

Zwoje Ewolucji lecą z bossów na mapie 100/115 a Zwoje Mutacji z bossów na mapie 130/145 

xD 

Opublikowano

GordOnix ; ,jezeli jestes taki obeznany i wszystko tak wiesz o serverze, ( jak juz mowiles znajomości )

To moze powiesz ilu osobom zwrócili juz eq ? :)

715a95fd31834.jpg

Opublikowano

Dziwna sprawa, nikomu od czasu cofki nic nie zniknęło tylko tobie, może ktoś Ci na konto wlazł i cię po prostu okradł ? 

W tej chwili jest 1,5k zgłoszeń, także masakra. 

Zwoje Ewolucji lecą z bossów na mapie 100/115 a Zwoje Mutacji z bossów na mapie 130/145 

Nikt nie mógł mnie okraść, ponieważ miałem inne passy niż na jakimkolwiek serwerze a było tych serwerów dużo

Sam się zdziwiłem czemu tak się stało

Jurex@ napisałem już do supprotu lecz na odpowiedź i tak będę musiał w tym czasie poczekać naprawdę długo ;)

UP@ Poczekaj tak jak każdy, nie tylko Ty straciłeś EQ lecz tysiąc (ponad) innych graczy też

Opublikowano

GordOnix ; ,jezeli jestes taki obeznany i wszystko tak wiesz o serverze, ( jak juz mowiles znajomości )

A skąd on to może wiedzieć, skoro nie jest w Teamie? On wszystko tutaj piszę, co się dowiedział na TS -.-

34xi1itwtu8v.png

Opublikowano

Zgłoszeń jest ponad 1,5k + a sprawdzenie jednego zgłoszenia trwa około 30-1h, tyle co mi wiadomo to bardziej starają się pomóc osobą które coś kupiły w is, niż osobom które coś zrobiły w grze, także nie liczcie na cuda, sam zrezygnowałem i wszystko to co straciłem, już dawno odrobiłem, wam również radzę zamiast czekać i w kółko pytać się o to samo, wbijcie do gry i zacznijcie grać. No chyba, że kupiłeś konto lub wymieniłeś z innego serwera, to niestety musicie czekać. 

A skąd on to może wiedzieć, skoro nie jest w Teamie? On wszystko tutaj piszę, co się dowiedział na TS -.-

Nie siedzę na ts3 dreikonowym, także nw co ty w ogóle mi tu gadasz. 

xD 

Opublikowano

Zgłoszeń jest ponad 1,5k + a sprawdzenie jednego zgłoszenia trwa około 30-1h, tyle co mi wiadomo to bardziej starają się pomóc osobą które coś kupiły w is, niż osobom które coś zrobiły w grze, także nie liczcie na cuda, sam zrezygnowałem i wszystko to co straciłem, już dawno odrobiłem, wam również radzę zamiast czekać i w kółko pytać się o to samo, wbijcie do gry i zacznijcie grać. No chyba, że kupiłeś konto lub wymieniłeś z innego serwera, to niestety musicie czekać. 

Również miałem zagrać sobie i odzyskać to co straciłem w sumie to tylko dobić ten 205lvl (kwestia 1 weekendu) no ale jak mi tak Z DUPY znikły 2x broń na 205 i zbroja na 205 to nie mam zamiaru ulepszać tego od nowa

Btw. przed cofką mojemu koledze też tak znikło eq tylko jemu całe więc może jego okradli a może coś nie tak z serwerem było ;)

Opublikowano

Na serwerze z chęcią bym zagrał, bo wygląda na prawdę fajnie, ale patrząc na to co się tutaj dzieje jakieś cofki, kłótnie o itemy przywracanie utraconych jakieś uju muju dzikie weże to mi się odechciało, bo skoro mam na coś pracować, a potem wykłócać się o to jak Ci biedni ludzie tutaj, bo jakieś cofki to dziękuję, nie pale. ;p

Opublikowano

No własnie wymieniłem . :) 

A kompletnie od 0 to mi sie nie chce zaczynać.. a ludziom co kupili w IS pierwsze oddają zeby dalej ładowali ? heh :D

Mogliby tak pokolei oddawać ,a nie.. :>

Poczekamy zobaczymy.

715a95fd31834.jpg

Opublikowano

Mam pewien problem a mianowicie, gdy chce włączyć clienta wyskakuje ze nie ma plików. Jak właczam patchera wyskakuje ;o 

Protection Error please contact to author

qhnkxc.jpg

Opublikowano

Mam pewien problem a mianowicie, gdy chce włączyć clienta wyskakuje ze nie ma plików. Jak właczam patchera wyskakuje ;o 

Protection Error please contact to author

Wyłącz antywirusa i odpal patcher jako administrator, powinno pomóc. 

Opublikowano

Super, dziś event a ja nawet konta nie mam. xD

Niby pracuję, lecz stracić 190zł to też tak nie bardzo.. 

Kiedy Wy to w końcu ogarniecie?

Opublikowano

Od dzisiaj od 12:00 do niedzieli do 23:59 będzie można wydropić Piłki Siatkarskie i Szaliki Kibica.

Szansa na drop: 0.4%

Drop ze szkatułki:
- Losowy Ulepszacz (30%),
- 50 Kryształ Energii (15%),
- x10 Złota Zasuszona Głowa (10%),
- PD/Rękawica Złodzieja/Szczęśliwa Moneta 1h (10%),
- 1.500.000 Yang (10%),
- x3 Losowa perła (15%),
- Autopota 100k HP (5%),
- Legendarna Fryzura (0,01%),
- Kostium Mistycznego Bojownika (0,01%),
- Pieczęć Ognistego Lwa (0,01%),
- Pustynny Bojownik (0,01%),
- Hwang (0,01),
- Amulet Wojenny/Potwora (1,95%),
- 3x Losowa Mikstura Smoka (3%).

No Panowie,jak wszyscy Upoważnieni do przeglądania ticketow robią to wyrywkowo,to ten co 1 wysłał może czekać najdłużej nawet.Ja też czekam,i się chyba nie doczekam,bo za granicę wyjeżdżam w niedziele.

Opublikowano

Skurwysyństwo z waszej strony. Ile mam jeszcze czekać na te itemy? 

a co straciłeś trutę +9 ? zamiast czekać i cały czas narzekać to rusz d*** i idź to nadrób. Ja straciłem Full EQ na 220 + w cholere ulepek i co ? już wszystko odrobiłem i nie płacze. Wy myślicie serio, że tak hop siup to idzie ? jest 1,5k zgłoszeń a sprawdzenie 1 zgłoszenia zajmuje około 30-1h. 

xD 

Opublikowano

a co straciłeś trutę +9 ? zamiast czekać i cały czas narzekać to rusz d*** i idź to nadrób. Ja straciłem Full EQ na 220 + w cholere ulepek i co ? już wszystko odrobiłem i nie płacze. Wy myślicie serio, że tak hop siup to idzie ? jest 1,5k zgłoszeń a sprawdzenie 1 zgłoszenia zajmuje około 30-1h. 

Ciągle piszesz, że jest 1.5k zgłoszeń. Czyli wychodzi na to, że tych zgłoszeń nie sprawdzają, bo nie ubywa nic od tego 1.5k?  o.O

Nadrobiłbym, gdybym nie stracił prawdziwego hajsu, a 2 razy na to samo nie wydam, czekam na zwrot- jak każdy. Lecz czy się doczekam..? :unsure:

Opublikowano

A co ja nie mam co robić, tylko nadrabiać to co już miałem?

Gdybym miał czas napierdalać po 10h dziennie to nawet od 0 bym zaczął, ale niestety.

UkINXJ3.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...