Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dreikon Rework [Dedyk] [Easy]

ZnowuJa

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To wybonuj mi sr 57 z 20 metiny, 15 sila; sr 52 z 20 metiny, 15 int, 10 szycie i trzecia jakas smieciowa ale jednak miala 57sr. Bonuje od pietnastego wrzesnia i NIC dobrego nie weszlo a gdy trafily sie w weekend bardzo dobre truty to akurat je stracilem. Od hejterow jeszcze gorsi sa tacy fanatycy pelikany jak Ty ktorzy wszystko lykaja. Wybonuj mi takie trutki i daj jesli to takie latwe.

A co ja jestem BonusSwitcher ? po prostu peszek, ja nic nie poradzę. 

True proszę rozpatrzyć bo staraciłem bardzo dużo i nie mam narazie poco wracać na serv ;/ 

Zgłoszenie #844744

Niestety sprawdzają po kolei, ja jako znajomy również czekam. 

Droga administracjo.....

szkoda ze wcześnie nie było z Wami takiego kontaku jak teraz

wcześniej tylko olewaliscie gracze !! i mieliście na nich wyjebane ważne ze hajs się zgadzal

Kontakt był, tyle że nas jest ponad 2k + a ich tylko dwóch, i nie ma co się dziwić że przez pierwsze dni nie ogarniali. 

xD 

Opublikowano

Mordko moja droga, zanim zaczniesz grać na moich serwerach polecam nauczyć się czegoś takiego jak kultura. Jeśli chcesz z mną w jakikolwiek sposób dyskutować wpierw naucz się podstawowych pojęć taka moja osobista prośba.Druga sprawa-Projektach od True-A co ja mam z tym związanego i tą całą awarią?

"Wypowiem się bo nic nie wiem ale beka bedzie bo hejt"

Podejście coraz bardziej upowszechniane przez niektórych użytkowników MPC w tym temacie.

Ja jestem sponsorem, odpowiadam za opłaty,reklamy etc.

Kolejna sprawa, warunki zwracania eq są adekwatne do tego co jest w logach i tego jakie azoom przyjął minimum.

Moje projekty nic nie reprezentują?

To może wpierw spójrz na siebie i całą sytuację i może mimo wszystko użyjesz tego co bozia Ci dała od urodzenia w głowie.

Dziękuje,Dobranoc

Szanowny True raczył odpisać po całym dniu...

Cóż to za niesamowity cud! Szkoda że True ma ciągle laptopa odpalonego i nie patrzy na MPC tylko rozmawia z Azoomem lub pomaga przy suporcie :)

SM-y oddaje na bieżąco jak pozwala mi czas.

Ej Ty serio masz jakiegoś bzika na moim punkcie :D

Gdzie nie popatrzysz widzisz mnie, to serio coś niesamowitego od razu widać czy opinia takiego użytkownika jest wartościowa...

Nie martw sie GordOnixa nie lubie ciśnij go dalej, a za co to każdy wie z starszych graczy więc twój bzik w duecie "Gord&True" sobie odpuść bo to zaczyna być co najmniej nudne.. :)

Co do licznika-Okey myśl że jest podkręcony licznik, tylko do gry nie wchodź bo padaczki dostaniesz że jednak nie jest tknięty.

Pozdrawiam

True

A co ticetów bo tam pytaliście ile na godzinę itd.

Ciężko jest serio powiedzieć jeden ticet mi osobiście zajmuje od 10 do 30 minut (tak mniej więcej czasami mniej,czasami więcej).

Z azoomem ciągle odpisujemy natomiast ciągle czekam na pomoc osób które także będą się angażowały w pomoc z supportem więc pójdzie szybciej, a bynajmniej powinno.

Kolejność odczytywania ticcetów też było tego typu pytanie-Ja osobiście losuje, raz z 20 strony raz z 8 itd.

Prośba jeszcze z mojej strony, osoby które ubiegają się tylko o SM-y z sms/przelew/paypalem dajcie tytuł ticceta sms/przelew lub paypal z względu iż tego typu ticcety także staram się szybciej rozwiązywać.

Pozdrawiam jeszcze raz

True!

Ohoho sam Pan i Wladca mi odpisal, coz za watpliwy zaszczyt ;)) To teraz pytanie do Ciebie "mordko" - co niekulturalnego bylo rzekomo w mojej wypowiedzi, do ktorej to tak sie przyssales? Stwierdzenie "zalosne"? Czy po prostu, nie miales co napisac, to sie rozplakales na temat braku kultury czy tez tzw hejtu, ktore to slowo w kazdym Twoim ostatnim poscie wystepuje, bo chyba ktos tu nie potrafi zniesc krytyki, tak? Wiec kolego drogi, ktory inteligencja baaardzo nie grzeszy, sam naucz sie podstawowych pojec, nim kogokolwiek zaczniesz oskarzac, z gory dzieki :)

Sam mowisz ze ciagle pomagasz azoomowi, na supporcie, tsie bla bla.. No to skoro pomagasz - to takze Twoj projekt. Ty tez jestes jego sponsorem, bez Ciebie pewnie by nie powstal. Ty dajesz info, Ty odpisujesz ludziom, wiec projekt uwazam za Twoj i tak to tez napisalem. Niestety, jak na poczatku chwalilem Cie i widzialem jako sponsora True tak od razu myslalem, ze warto tu grac, tak od pewnego czasu kiepsko Ci idzie.. Ty napisales wiadomosc, ze gracze ponizej 100 lvla nie dostana swoich rzeczy, wiec co, mialem odpisac nagle z dupy Azoomowi? Nie, odpisalem Tobie. Wiec to chyba jednak Ty powinienes uzyc tego, "co Bozia Ci dala od urodzenia w glowie", choc patrzac na poziom tej wypowiedzi zaczynam powatpiewac, czy cos tam jest.

Druga wypowiedz do mnie ironiczna, no tak, brak argumentow rowna sie na sile pisanej ironii... Pieprzysz i pieprzysz, w kolko to samo, nic konstruktywnego, pare zdan o tym samym i o tym jak to wszyscy hejtuja Cie.. Serio dotychczas mialem Cie za bardziej ogarnietego, ale nie prezentujesz soba nic a nic. Szkoda :)

Swoja droga procz kilku linijek zbednego zalu wyssanego z dupy - nie odpowiedziales praktycznie nic konkretnego na moje posty. "Odpowiedzi wymijajace tak bardzo". I to "dziekuje dobranoc", po czym powrto do mnie.. Ahh, ta logika na poziomie marchewki, nic tylko gratulowac.

Tak czy siak uwazam ze AZOOM (zebys mi tu True znowu nie szlochal ze Ciebie obwiniam, oj) powinien zwracac itemy kazdemu, skroo tak bylo napisane, a nie nowi gracze ida w dostawke bo nei chce sie Wam sprawdzac logow dla ich postaci / itemow. Faktycznie, bardzo przyciagajaca reklama. Jestes nowy i malo osiagnales - co nas to obchodzi, zacznij se od nowa. Swiadczy to tylko o tym, ze zaczynac od nowa nie warto :)

//EDIT 12h pozniej - jak widac po ilosci "lajkow" nie tylko ja tak mysle, takze True.. :)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

W jaki sposob moge poprosic administracje by pooddawali smocze monety ;d? przeciez to jest kupione za zl ,a nie zdobyte w grze to powinno isc na pierwszym miejscu ;d . Jakos na ts3 siedza czy cos ?

Opublikowano

W jaki sposob moge poprosic administracje by pooddawali smocze monety ;d? przeciez to jest kupione za zl ,a nie zdobyte w grze to powinno isc na pierwszym miejscu ;d . Jakos na ts3 siedza czy cos ?

Musisz sie z tym pogodzić. sam straciłem 40zł.żenada.

dsa

Opublikowano

@Dardo20 i jak wam idzie z zgłoszeniami?

Ktoś dostał już itemy ze zgłoszenia?

Chyba spudłowałeś z pytaniem:D Dordo to Dordo,Jedyne zgłoszenia jakie się z nim łączą,to te wysyłane na niego do moderatorów :D

Opublikowano

Jak dla mnie to tez jedna wielka sciema jest . To co mialem to wyje***** bo poco grac na servie gdzie wlasciciel to jeden wielki przekret .

Fajne jest tez to ze dali raty a i tak prawie nikt nie odzyskal lv , pewnie mysla ze ludzie zaczna expic i nie beda sie upominali o lv + eq .

Opublikowano

Ludzie spokojnie, wszystko zostanie wam zwrócone to co straciliście. Ta Awaria Bazy danych nie była spowodowana z winy Administracji, tylko maszyny. Azoom czy True nie mógł przewidzieć, że coś takiego mogło mieć miejsce. Maszyna to tylko sprzęt, który kiedyś może się zepsuć lub ulec jakieś Awarii, to po 1.

Po 2. Administracja to też są ludzie. Mają też na głowie inne ważne rzeczy nie tylko serwer. Myślicie, że Oddawanie itemów to " Hop- Siup", że 5 minut i już wszystko jest oddane.
Ciekawe jak wy byście się zachowali, jakby to wam przypadłby taki obowiązek? No Ba ! Pewno mielibyście "Wyjebane" na graczy ( Za przeproszeniem) Bo wam się nie chce a najważniejsze jest to, że Hajs się Zgadza.

Więc lepiej zastanówcie się co piszecie ;)

34xi1itwtu8v.png

Opublikowano

Podobno nie będziecie oddawać [iS] Eq to pół biedy ale człowiek kupił sobie itemsy z IS'a i co się dowiaduje że nie oddajecie SM Wiesz co True zawiodłem się na projekcie może nie ale na Administracji chyba że to blef więc.

Cyrk.png

Opublikowano

Ludzie spokojnie, wszystko zostanie wam zwrócone to co straciliście. Ta Awaria Bazy danych nie była spowodowana z winy Administracji, tylko maszyny. Azoom czy True nie mógł przewidzieć, że coś takiego mogło mieć miejsce. Maszyna to tylko sprzęt, który kiedyś może się zepsuć lub ulec jakieś Awarii, to po 1.

Po 2. Administracja to też są ludzie. Mają też na głowie inne ważne rzeczy nie tylko serwer. Myślicie, że Oddawanie itemów to " Hop- Siup", że 5 minut i już wszystko jest oddane.

Ciekawe jak wy byście się zachowali, jakby to wam przypadłby taki obowiązek? No Ba ! Pewno mielibyście "Wyjebane" na graczy ( Za przeproszeniem) Bo wam się nie chce a najważniejsze jest to, że Hajs się Zgadza.

Więc lepiej zastanówcie się co piszecie ;)

Zadne hop-siup , oddanie itemków jednej osobie = 10-20/30 min .. wiec juz niektórzy powinni dostać eq , a nikt  w grze,na forum ani tutaj nie napisał ,ze cokolwiek mu zwrócono

Wiec nie zdziwię sie jezeli to oddawanie to jakaś sciema, nie mówię ,ze tak jest tylko mam takie przeczucie,ale zobaczymy . :)

Podobno nie będziecie oddawać [iS] Eq to pół biedy ale człowiek kupił sobie itemsy z IS'a i co się dowiaduje że nie oddajecie SM Wiesz co True zawiodłem się na projekcie może nie ale na Administracji chyba że to blef więc.

Oddaja SM'y.

715a95fd31834.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...