Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dreikon Rework [Dedyk] [Easy]

ZnowuJa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja wyslalem zgloszenie a przez to ze server off naewt nei moge sprawdzic, czy moje konto istnieje i czy maja mi na co cokolwiek zwrocic heh :D Takze nie wiem jak to bedzie wygladac, ale dreikon pewnie straci 70% graczy. Szkoda,s erver byl mega.

Zapewne wielu graczy odejdzie, ale zdaje mi się że po 2 tygodniach all się ustabilizuje i nadal serwer będzie się cieszył popularnością. 

xD 

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zapewne wielu graczy odejdzie, ale zdaje mi się że po 2 tygodniach all się ustabilizuje i nadal serwer będzie się cieszył popularnością.

Też bym tak pomyślał, ale od tej dużej aktualizacji, która była pod koniec sierpnia cały czas są problemy. Kiedy ja grałem niecałe pół roku temu było idealnie. Stabilny serwer, bez bugów, jedynie graczy mało. Teraz ten serwer ratuje tylko to, że nie ma innego serwera i już lepiej grać z przerwami co chwila niż na serwerach z wieloma bugami, które padają po kilku dniach/ tygodniach.

Opublikowano

Był jakiś problem z bazą i była cofka o 3 dni ;)

wczoraj działał o 22

srednio.gif

[50]+ [100]+ [150]+ [200]+ [250]+ [300]+ [350] +[400]+ [450]+ [500]+ [550]+[600]+ [650]+ [700]- [750]- [800]- [850]-

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano

Tak działał ale wyłączyli z powrotem, lecz nie mam pojęcia co było powodem tego wyłączenia

Wiem wiem na fp nic nie pisali wyłącznie z tym, że True ma urodziny nic więcej :(

srednio.gif

[50]+ [100]+ [150]+ [200]+ [250]+ [300]+ [350] +[400]+ [450]+ [500]+ [550]+[600]+ [650]+ [700]- [750]- [800]- [850]-

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano

Jednak, wina kpi w dyskach które się rozje*bały i niestety potrzebują reinstal"u także szybciej niż dziś w nocy serwer nie zostanie odpalony, także życzę wszystkim cierpliwego czekania na serwer,  najwyżej zostaną osoby którym naprawdę na serwerze zależy. 

xD 

Opublikowano

Jednak, wina kpi w dyskach które się rozje*bały i niestety potrzebują reinstal"u także szybciej niż dziś w nocy serwer nie zostanie odpalony, także życzę wszystkim cierpliwego czekania na serwer,  najwyżej zostaną osoby którym naprawdę na serwerze zależy. 

Skąd masz taką informacje ? :D

srednio.gif

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano

Witam, wiem, że moja propozycja może się większej ilości nie spodobać ale czy nie lepiej gdy już to wszystko ustabilizują puścić server od nowa?

-oddać wszystkim smy

-ustabilizować serwer żeby nie było już żadnych problemów

Wiem też, że odezwią się osoby, które już tutaj siedzą ponad rok, pół roku i nie chcą stracić eq ale to jest serwer easy, więc to wszystko można odzyskać w bardzo szybkim tempie.

Założę się, że osoby, które będą pisały, że jak będzie reset to już tu nie zawitają ale tak czy siak i tak tu przyjdą, co Oni teraz mają zrobić jest godzina 13 a jest coraz gorzej, strona nie działa.

Miałem tutaj dość wysoki lv, wysłałem trochę złotówek na ten serwer i jedynym rozwiązaniem niż oddawaniem 1000 ticketów na 2 osoby ( dostaniecie to eq w 2015 ) to zrobienie ogólnego resetu z oddaniem wszystkich smów.

Te itemki co oni mają oddać to połowa będzie zmyślona, bo niby skąd Oni mają wiedzieć czy mówimy prawdę każdy może sobie powymyślać itemki, które im znikły, gdyby tak nie było to nie prosili by o tickety co komu znikło.

Wiem też, że duuużo osób zaczęło grać w ten lub poprzedni weekend, znajomi zaczęli grać w tym weekend i teraz nawet konta nie mają wszystko poszło na marne, według mnie reset ogólny powinien być dobrym pomysłem będzie to sprawiedliwe bez oszustw a wszystko można odzyskać w szybkim tempie, TYLKO MAM PROŚBĘ CZY TE PIŁKI, KTÓRE MAJĄ DODAĆ RZEKOMO, CZY NIE MOŻNA IM TROCHĘ ZMNIEJSZYĆ TEGO DROPU BO NP KTOŚ DROPNIE (PRZYKŁADOWO JA) DROPNIE ICH 5000 I JEST USTAWIONY DO KOŃCA GRY, NIE MUSI CHODZIĆ NA DUNGEONY, MUSI TYLKO EXPIĆ, to trochę bez sensu jest jak dla mnie, takie eventy niszczą gospodarkę serwera.

sygna.png

Opublikowano

Mnie okradli 19 września, wiec backup idzie mi na plus bo odzyskam wszystko, bo o 4 rano EQ jeszcze miałem, no ale reszta osób ma problem niestety. Według mnie nie powinno byc startu od nowa

Opublikowano

Witam, wiem, że moja propozycja może się większej ilości nie spodobać ale czy nie lepiej gdy już to wszystko ustabilizują puścić server od nowa?

-oddać wszystkim smy

Wiem też, że odezwią się osoby, które już tutaj siedzą ponad rok, pół roku i nie chcą stracić eq ale to jest serwer easy, więc to wszystko można odzyskać w bardzo szybkim tempie.

Założę się, że osoby, które będą pisały, że jak będzie reset to już tu nie zawitają ale tak czy siak i tak tu przyjdą, co Oni teraz mają zrobić jest godzina 13 a jest coraz gorzej, strona nie działa.

Miałem tutaj dość wysoki lv, wysłałem trochę złotówek na ten serwer i jedynym rozwiązaniem niż oddawaniem 1000 ticketów na 2 osoby ( dostaniecie to eq w 2015 ) to zrobienie ogólnego resetu z oddaniem wszystkich smów.

Te itemki co oni mają oddać to połowa będzie zmyślona, bo niby skąd Oni mają wiedzieć czy mówimy prawdę każdy może sobie powymyślać itemki, które im znikły, gdyby tak nie było to nie prosili by o tickety co komu znikło.

Wiem też, że duuużo osób zaczęło grać w ten lub poprzedni weekend, znajomi zaczęli grać w tym weekend i teraz nawet konta nie mają wszystko poszło na marne, według mnie reset ogólny powinien być dobrym pomysłem będzie to sprawiedliwe bez oszustw a wszystko można odzyskać w szybkim tempie, TYLKO MAM PROŚBĘ CZY TE PIŁKI, KTÓRE MAJĄ DODAĆ RZEKOMO, CZY NIE MOŻNA IM TROCHĘ ZMNIEJSZYĆ TEGO DROPU BO NP KTOŚ DROPNIE (PRZYKŁADOWO JA) DROPNIE ICH 5000 I JEST USTAWIONY DO KOŃCA GRY, NIE MUSI CHODZIĆ NA DUNGEONY, MUSI TYLKO EXPIĆ, to trochę bez sensu jest jak dla mnie, takie eventy niszczą gospodarkę serwera.

Jestem za tym, żeby serwer wystartował od nowa ;)

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

-oddać wszystkim smy

Dobra propozycja.Wczesniej i tak byly bugi z amuletami a gildia FearFactory bugowala smy wiec bedzie to najrozsadniejsza opcja.
Opublikowano

Jak dla mnie to pierd**** o cofkach itd i ze pseudo jakies 70% graczy ozejdzie jest żenujące... Widze ze tu polowa ludzi albo i nawet wieksza przewiduje przyszlosc jak i sie na wszystkim zna. Maja problem ok, ale serwer nie stoi od miesiaca wiec poradza sobie z tym i normalnie serwer bedzie dzialal dalej tym bardziej ze prawie kazdy lata z jakims itemem który ma z is'u wiec jak ktos laduje w is to na pewno tak szybko z serwera nie odejdzie .. 1 slowem jak nie ma zadnych info od admina ktore sa potwierdzone to po co pier do**** takie cos ? Pozdro ja tam sobie poczekam az odpala bo jednak serwer na prawde jest godny uwagi ! Strzała.

P.S. nie ma opcji zeby startowal od nowa bo wlasnie w tedy na prawde straca te "70%" bo duzo ludzi ma juz 220+

Mój PC 

Procesor: i7-6700k 4.0Ghz

RAM: GOOD RAM 16 GB DDR5 2400Mhz

Karta Graficzna: GTX 1060 6 Gb

Dysk: SSD

Opublikowano

Tak,a potem 2000 tyś osób na mapie od 115 próbując zrobić eq

O to chodzi w tej grze. Jest wiele serwerów na których nikt nie gra, lubisz sam grać to mogę ci podesłać serwery na pw.

UkINXJ3.jpg

Opublikowano

Nikt nie bedzie chcial grac od nowa jak siedzial godzinami dropil itemy, expil do 220 a teraz bedzie musial przechodzic to od nowa. . no na pewno chyba kogos poje***ło

Mój PC 

Opublikowano

-oddać wszystkim smy

A osoby, które nie wydały kasy na serwer a poświęciły w chooy czasu mają być bez niczego i poszkodowane

Niestety ale ja jestem na nie Pawełku ^^

Opublikowano

A osoby, które nie wydały kasy na serwer a poświęciły w chooy czasu mają być bez niczego i poszkodowane

Dokładnie tak jak mówisz kazdy cos poswiecił (czas, oczy xD, kąpa który chodził dzien i noc aby cos zarobic) a inni (kasę która wydali na is) nie ma mowy o jakim kolwiek graniu od nowa nawet nie wiadomo czy cofka bedzie a wszyscy spamuja niepotrzebnie ;) 

Mój PC 

Opublikowano

mavex, pisałem, że ci co wydali hajs to dostaną zwrot smów

sygna.png

Opublikowano

mavex, pisałem, że ci co wydali hajs to dostaną zwrot smów

I co Ci po samych sm ? już widzę jak 2,5k ludzi zaczyna gre od poczatku yhym :D to moze od razu niech dodadza PT 100 osobowe i bedziemy sobie expic po 100 osob na 1 spocie w av2 czy cos :D smieszny pomysł z tym startem od nowa :D 

Mój PC 

Opublikowano

Skąd masz taką informacje ? :D

od azooma z GG ;)

Zróbcie ankietę czy start od nowa czy cofka  :)

Nie będzie żadnego startu od nowa ^^ Pomyśl troszkę, ten serwer nie stoi tydzień, tylko Rok. 

xD 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...