Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dreikon Rework [Dedyk] [Easy]

ZnowuJa

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Oplaca sie tutaj robic eq do bicia bossow/na dungeony? Jakie te eq zrobic zwykle na 54/61lv czy ulepszyc na jakies epiki i jesli tak to na jaki lv? mam nadzieje ze przez cofke nie stracilem itemow z itemshopu, nie pamietam kiedy kupywalem tego peta do pvp.

co lepsze dla mentala do 2reki lepiej

-sila, zrecznosc, lud, kryt, szybkosc zaklecia

-sila, zrecznosc, lud, kryt, szycie

z jakich eventow mozna zdobyc mistycznego bojownika?

prosze o pomoc

Opublikowano

Na serwerze padła baza danych i będzie cofka do statusu gry z dnia 19.09 więc wszystkie postępy (EQ i postacie) zrobione po tym dniu  znikną.

Opublikowano

No wlasnie czytanie boli?

Wejdź na stronę główną sieroto i przeczytaj,ze zwrócą przedmioty utracone,no ale cóż jak widac jednak to czytanie cie boli

Ps. Poświęciłem czas na zrobienie eq na pl takie którego ty bys się nigdy nie dorobil,wiec nie wypowiadaj sie na temat straconych itemkow podczas wymiany.

9. Zespół Dreikon.pl nie ponosi odpowiedzialności za znikające przedmioty w wyniku ataków, problemów technicznych oraz błędów w grze.

Ogólnikowo w tej chwili gdybyśmy trzymali się regulaminu i byli leniwi gwarantuje Ci że konta przy wymianach byśmy olali. Jednakże jeśli wyślecie ticeta że wymieniliście także będziemy je zwracali więc straszenie wszelkimi konsekwencjami prawnymi proszę nas nie straszyć, chyba że jest taka potrzeba to lubię się wykazać znajomością prawa :)

Natomiast proszę all na support posyłać, serwer ON- kiedy? Nie jestem w stanie na chwile obecną określić postaramy się przed północą wyrobić ale nic nie obiecuje żeby później nie było "ale obiecałeś itd."

Aktualnie ticetów jest już 570 i z minuty na minute rośnie...

Uruchomimy serwer, no i za support się bierzemy żeby było jak było.

A graczom wyrozumiałym z góry dziękujemy za wsparcie duchowe w postaci komentarzy.

Pozdrawiam

True 

Opublikowano

Smiech jaką ja mam beke z tego serwera to nie jest nie pojęte xDDD w ciągu 2 tygodni już drugi raz robią cofkę bo im wysadziło serwer beka grana

Ps. Backupy robi się przynajmiej 2 razy dziennie (ja polecam co 30min :) )

Opublikowano

Szok, płacz i zgrzytanie zębów.

Sam sie wkur*iłem, bo straciłem w sumie sporo. No cóż, zdarza się. Nie ich wina i trzeba to zrozumieć.

Po "wyczilowaniu" stwierdziłem, że napiszę na support, liczę, że się uda odzyskać.

Jak nie- trudno. Dreikon i tak jest jednym z lepszych serwerów, które stoją, więc płaczki, nie wiem gdzie pójdziecie. No ale nie mój cyrk- nie moje małpy.

Czas od nowa expic i robić eq, trudno.

Pozdrawiam tych normalnych, którzy myślą racjonalnie, a nie jak ktoś napisał "rozpuszczone 10-15 latki".

Polecam serwer ze względu na całokształt, również Administrację, która się stara i dba. (Przynajmniej Azoom. True nie znam, ale słyszałem, że też kawał roboty robi)

Pozdrawiam,

ραтяук

Opublikowano

kurw juz drugi raz, jprd co za administracja...

A co ma o tego aministracja dzieciaku? Pomyśl trochę, a jak coś nie pasuje to wypad na inny serwer. Beksy teraz będą płakać..

Mi się serwer spodobał i czekam aż to zostanie naprawione. Trzeba dać im szanse, bo to nie wina administracji, że nagle baze wywaliło. Poczekamy, pozyjemy i zobaczymy jak to im wyjdzie. Skoro zwrócą all to można poczekać :). Każemu należy się jakaś wyrozumiałość

Opublikowano

A co ma o tego aministracja dzieciaku? Pomyśl trochę, a jak coś nie pasuje to wypad na inny serwer. Beksy teraz będą płakać..

Mi się serwer spodobał i czekam aż to zostanie naprawione. Trzeba dać im szanse, bo to nie wina administracji, że nagle baze wywaliło. Poczekamy, pozyjemy i zobaczymy jak to im wyjdzie. Skoro zwrócą all to można poczekać :). Każemu należy się jakaś wyrozumiałość

Doświadczona administracja robi back-upy , ale czego się spodziewać po Cycu aka zbieram żetony na SU i tym drugim marnym grajku.

Jeszcze napisz że to wina graczy że padła baza..

Opublikowano

Idioto 2 raz jest juz cofka w ciagu 2 tyg, a to ze są cofki to raczej wina administracja bo kogo? 

Zanim oni mi to zwroca to ja sobie w ten czas nadrobie 2 razy tyle.

Wyrozumialosc? po pierwszej ok, ale nie jak są 2 w ciogu 2 tyg.

Opublikowano

Doświadczona administracja robi back-upy , ale czego się spodziewać po Cycu aka zbieram żetony na SU i tym drugim marnym grajku.

Jeszcze napisz że to wina graczy że padła baza..

Doświadczony technik za jakiego się uważasz myśli głowom a nie .....

Serio myślisz że backupy nie był robione częściej niż 3dni? No to chociaż w tym dniu dostarczyłeś nam chodź tyle śmiechu.

Ale nie wymagam jednak myślenia logicznego od niektórych, a w dyskusję się wdawać także nie mam zamiaru bo to bez sensu.

Tylko moja prośba do tego typu osób "Nie wiesz nic?To się nie wypowiadaj"

I od kiedy Cycu ma coś związanego z administracją serwera? xD

Dziękuje Dobranoc

Pozdrawiam

True

Do pytań-Kedy serwer ON nie jestem w stanie odpowiedzieć na chwilę obecną dążymy do tego by serwer był jeszcze dziś aktywny no i duże prawdopodobieństwo że dziś nam się uda :)

Kolega i tak zapewne zaraz napiszę że backupa wgrać nie umiemy :)

Ale widzę konkurencja z sfer metin2 bacznie obserwuje już nasz temat... :)

Opublikowano

9. Zespół Dreikon.pl nie ponosi odpowiedzialności za znikające przedmioty w wyniku ataków, problemów technicznych oraz błędów w grze.

Ogólnikowo w tej chwili gdybyśmy trzymali się regulaminu i byli leniwi gwarantuje Ci że konta przy wymianach byśmy olali. Jednakże jeśli wyślecie ticeta że wymieniliście także będziemy je zwracali więc straszenie wszelkimi konsekwencjami prawnymi proszę nas nie straszyć, chyba że jest taka potrzeba to lubię się wykazać znajomością prawa :)

Natomiast proszę all na support posyłać, serwer ON- kiedy? Nie jestem w stanie na chwile obecną określić postaramy się przed północą wyrobić ale nic nie obiecuje żeby później nie było "ale obiecałeś itd."

Aktualnie ticetów jest już 570 i z minuty na minute rośnie...

Uruchomimy serwer, no i za support się bierzemy żeby było jak było.

A graczom wyrozumiałym z góry dziękujemy za wsparcie duchowe w postaci komentarzy.

Pozdrawiam

True

W takim razie czekam na informacje co do zwrotu itemków,

Wyślecie ją na maila ,czy.. ?

EDIT: W zgłoszeniu napisalem Nick : Przytulasek,

Pomylilo mi sie gdyż eq wymieniłem na " Matish" ,na Przytulasek' gram na codzien,

Mam pisac zglosznie od nowa czy nie musze?

715a95fd31834.jpg

Opublikowano

W takim razie czekam na informacje co do zwrotu itemków,

Wyślecie ją na maila ,czy.. ?

musisz im udowodnić, że posiadałeś te itemki bądź SM

srednio.gif

[50]+ [100]+ [150]+ [200]+ [250]+ [300]+ [350] +[400]+ [450]+ [500]+ [550]+[600]+ [650]+ [700]- [750]- [800]- [850]-

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano

musisz im udowodnić, że posiadałeś te itemki bądź SM

Nie musisz udowadniać. Wystarczy, że ich nie okłamiesz ,ponieważ logi z tych wszystkich dni zostały. Tak więc oddadzą to co miałeś, w przeciwnym wypadku [ w razie oszustwa ] zostaniesz zbanowany.

| Nie mam sygnatury bo mi ukradli |

Opublikowano

Nie musisz udowadniać. Wystarczy, że ich nie okłamiesz ,ponieważ logi z tych wszystkich dni zostały. Tak więc oddadzą to co miałeś, w przeciwnym wypadku [ w razie oszustwa ] zostaniesz zbanowany.

ktoś pisał, że ma udowodnić, że posiadał owe itemy

srednio.gif

[50]+ [100]+ [150]+ [200]+ [250]+ [300]+ [350] +[400]+ [450]+ [500]+ [550]+[600]+ [650]+ [700]- [750]- [800]- [850]-

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano

Ehh trzeba szukać innego serwera. Ostatnim razem cofneło mi całe konto a teraz znów wszystko potracić sorry ale ni c**ja strata czasu.

Cały dzien wczoraj w lochach siedziałem i dropilem kryształy i c**j wszystko poszło. 

Nic to jak dla mnie szkoda już czasu na ten serwer bo za jakiś czas znów pewnie cofka będzie.

Backup przynajmniej na kilku dyskach powinno się trzymacz szczególne przy takiej ilości graczy.

mojasygnan.png

Opublikowano

Prosze mi udzielić odpowiedzi,jeśli teraz wysłałem ticket kiedy mam się spodziewać zwrotu eq i konta??

W tej chwili jest około 700 zgłoszeń, a zajmuje się tym tylko Azoom, także zapewne parę dni. 

Ehh trzeba szukać innego serwera. Ostatnim razem cofneło mi całe konto a teraz znów wszystko potracić sorry ale ni c**ja strata czasu.

Cały dzien wczoraj w lochach siedziałem i dropilem kryształy i c**j wszystko poszło. 

Nic to jak dla mnie szkoda już czasu na ten serwer bo za jakiś czas znów pewnie cofka będzie.

Backup przynajmniej na kilku dyskach powinno się trzymacz szczególne przy takiej ilości graczy.

Nie rozumiesz, że Backup'y są robione każdego dnia ? tyle, że coś się rozj*bało i nie dało się cofnąć szybciej niż do 09-23. A co do stracenie itemków, nie jesteś jedynym graczem który stracił jakieś itemy, sam straciłem około 20kkk (40 dużych brył)  i nie płacze ^^ 

xD 

Opublikowano

W tej chwili jest około 700 zgłoszeń, a zajmuje się tym tylko Azoom, także zapewne parę dni. 

Za parę dni odejdzie połowa z tego,za błędy się płaci.Po za tym w komunikacie jest napisane że we dwóch to robią.

Opublikowano

Ja wyslalem zgloszenie a przez to ze server off naewt nei moge sprawdzic, czy moje konto istnieje i czy maja mi na co cokolwiek zwrocic heh :D Takze nie wiem jak to bedzie wygladac, ale dreikon pewnie straci 70% graczy. Szkoda,s erver byl mega.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

a tak wgl to czemu serwer off ? :O

srednio.gif

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano

Nie rozumiesz, że Backup'y są robione każdego dnia ? tyle, że coś się rozj*bało i nie dało się cofnąć szybciej niż do 09-23. A co do stracenie itemków, nie jesteś jedynym graczem który stracił jakieś itemy, sam straciłem około 20kkk (40 dużych brył)  i nie płacze ^^ 

ja nie płacze tylko dla mnie staje się to powoli komiczne.

Nikogo nie obwiniam ale takie wpadki denerwują i powodują niechęć do dalszej gry.

mojasygnan.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...