Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dreikon Rework [Dedyk] [Easy]

ZnowuJa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oplaca sie tutaj robic eq do bicia bossow/na dungeony? Jakie te eq zrobic zwykle na 54/61lv czy ulepszyc na jakies epiki i jesli tak to na jaki lv? mam nadzieje ze przez cofke nie stracilem itemow z itemshopu, nie pamietam kiedy kupywalem tego peta do pvp.

co lepsze dla mentala do 2reki lepiej

-sila, zrecznosc, lud, kryt, szybkosc zaklecia

-sila, zrecznosc, lud, kryt, szycie

z jakich eventow mozna zdobyc mistycznego bojownika?

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ładna wtopa.

Jeśli Wallander i reszta przestaną przez to nagrywać to serwer znów wróci do przeciętności i 500-600 online...

Konkurencja nie dała wam rady to sami pozwoliliście strzelić sobie w stopę ? o.O  :rolleyes:  :rolleyes:

Konieczna byla ta cofka? Wlamali wam sie do bazy tylko nie chcecie sie przyznac xD

Włam ani żadna konkurencja nie miała z tą awarią nic wspólnego więc proszę chociaż głupot nie pisać.

W tej chwili tyle od siebie mogę napisać, bo mam niesamowity prezent na urodziny a niestety nie mam ochoty w dniu dzisiejszym na jakiekolwiek zbędne dyskusję.

Pozdrawiam

True...

Serwer będzie on jak Backup sie wgra na serwer, czasu nie podam bo azooma też już kur.... złapała i na razie czeka aż wgra się wszystko...

Opublikowano

Ja postanawiam dać szansę serwerowi. Przez te kilka dni, bardzo mi się przyjemnie grało i nie mam zamiaru rezygnować. Miejmy nadzieje, że drugi raz się to nie powtórzy.

Wie ktoś, o której serwer ON?

Ja również. Grałem tu z samych początków miałem postać 75lvl. Zacząłem znowu 2 dni temu i usunąłem ten 75lvl. Na nowym koncie wbiłem 90 i teraz mam znów stare konto :P

To chyba przeznaczenie :P

True napisz tylko kiedy online?

Wszystkiego naj i dużo hajsu z ISu życzę :P

Ps. nie będę nawet pisał o zwrot tego co straciłem, zagram sobie znów od zera.

imetin_logo.png

Opublikowano

J**** ten interes i p******e taka gre... 

Sam nie pamiętam dokładnie co miałem, to jak mam to odzyskać... Zróbcie reset do zera i gramy od nowa wszyscy, tylko SM oddajcie ludziom.

UkINXJ3.jpg

Opublikowano

Ehe. Cofka do 19. A ja 2 dni temu zaczalem grac. Czyli w skrocie - nawet konta nie bede mial. Szybko zakonczyla sie moja przygoda z serverem, a szkoda bo gralo mi sie przez te 2 dni naprawde swietnie :)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

zobacz se na głownej stronie który masz lvl ;) sie zdziwisz kolego ;D mi cofło o 25lvl ... je..ć ten serw. :)

Jeżeli tak ma zostać (chodzi o lvl'e) to z 2,5k zostanie znowu 800 osób ;)

Walic ten syf , wymienie ponad 1kkk za eq na TBD priv.

Ładna wtopa.

Jeśli Wallander i reszta przestaną przez to nagrywać to serwer znów wróci do przeciętności i 500-600 online...

Konkurencja nie dała wam rady to sami pozwoliliście strzelić sobie w stopę ? o.O  :rolleyes:  :rolleyes:

Gratulacje dla was! Idźcie jeszcze popłakać na forum serwera jaki jest on zje... i ma chu... administracje. Wmawiajcie sobie tak dalej, że przez JEDYNĄ taką cofkę w historii tego serwera, nagle z 2.5k osób spadnie do 600.... Aż mi się śmiać chce. Poszukajcie innych serwerów.. ale zaraz... jakich? Powodzenia w szukaniu równie genialnego serwera jak ten z taką ilością graczy. A jeśli wam tak bardzo zależy na tych ''przedmiotach'' które straciliście to chyba nie problem postarać się o ich odzyskanie? W takich sytuacjach, te sprawy są traktowane poważniej. Po dużym doświadczeniu z różnymi serwerami, widać że ten stoi już długo i ciągle się rozwija, więc nie spisujcie go od razu na straty... Ja też straciłem duużo ( 4 bronie z 100 do 175 ) i jakoś nie płacze, bo jutro zarobie na nowe ulepszacze.

Zresztą 70% tych ''hejtujących wpisów'' są pisane pod wpływem emocji. Spokojnie po przespanej nocce ochłoniecie i zastanowicie się jeszcze raz :)

Wiecie co jest najlepsze?  ,daje sobie reke uciac ,ze 70% graczy nie odzyska swojego eq czy smoczych monet wcale , szkoda po prostu szkoda ;) . Pozdrawiam i zycze powodzenia w dalszym prowadzeniu serwera ;) , ja spadam gdzie indziej .

Ciekawi mnie jaki serwer wybierzesz. Ten który padnie po tygodniu, czy może jakiś 2-3 dniowy?

Opublikowano

Zacznijmy od tego.

Wymieniłem eq 5b na plu za 6x strój , 5x fryz , eq na 205 lvl ,wierzchy .

Rozjebaliście całkowicie tym , 

Nie mam ani konta ,eq na plu ani na Dreikonie :)

Jezeli mi sie to nie wróci to porozmawiamy inaczej.

715a95fd31834.jpg

Opublikowano

Jejku jaka żenada. przed wczoraj wymieniłem się eq i praktycznie 90% wartosci mojego konta poszło się ****.

I jeśli nie miałem żadnych ssów mojego eq to jakim cudem mi je zwrócą? nawet sam nie jestem w stanie w 100% przypomnieć co miałem,więc odpowiedź jest taka: gówno dostaniecie. jedynie sm zwrócą i lvl.

niestety musze stwierdzić że to koniec tego servera. zaznaczam niestety,bo server BYŁ dobry.

dsa

Opublikowano

Na serverze grało się super , szkoda , że zacząłem w sobote , wbiłem 115 i teraz wszystko mi cofneło. Aż sie odechciało grać , ogólnie server na wielki + :)

UggNk9.gif

Opublikowano

No to tak 2 cofka w ostatnich dniach, czyli serwer możecie sobie wsadzić w buty, aby sięgać czołem ponad stół, nie potraficie utrzymać serwera to się nie bierzcie za takie rzeczy. Szkoda czasu na ten syf. Ktoś gra poświęca czas to chce coś mieć,  przez głupotę innych(czyt. ekipa sreikona), wszystko idzie psu w du*e. Pozdro 600, szkoda czasu na ten serwer pewnie znowu za parę dni jebniecie cofke i powiecie, że to nie wasza wina i dacie śmieszny event.

Opublikowano

Zacznijmy od tego.

Wymieniłem eq 5b na plu za 6x strój , 5x fryz , eq na 205 lvl ,wierzchy .

Rozjebaliście całkowicie tym , 

Nie mam ani konta ,eq na plu ani na Dreikonie :)

Jezeli mi sie to nie wróci to porozmawiamy inaczej.

Co zrobisz? Poskarżysz się mamie czy pójdziesz na policje? Powinni zakazać handlu między serwerami właśnie przez takie sytuacje. Radze zapoznać się z regulaminem, a porozmawiać inaczej to sobie możesz z innymi płaczkami.

W sumie to i tak lepiej. Skoro aż tyle osób rezygnuje, to przynajmniej jest czas na wydropienie nowych ulepszaczy ;)

Tak to już jest jak zamiast graczy ma się rozpuszczonych 10-15 latków :)

Opublikowano

Co zrobisz? Poskarżysz się mamie czy pójdziesz na policje? Powinni zakazać handlu między serwerami właśnie przez takie sytuacje. Radze zapoznać się z regulaminem, a porozmawiać inaczej to sobie możesz z innymi płaczkami.

W sumie to i tak lepiej. Skoro aż tyle osób rezygnuje, to przynajmniej jest czas na wydropienie nowych ulepszaczy ;)

Tak to już jest jak zamiast graczy ma się rozpuszczonych 10-15 latków :)

JA wiem co zrobię :)

Straciłem eq na plu przez ich niedoświadczenie.

Handel nie jest zakazany ,wiec.. :)

Nie będę dyskutował z osobami na takim poziomie ,wiec nie odpowiadaj na moje posty.

715a95fd31834.jpg

Opublikowano

Ci co wymieniali eq etc. potraficie czytać? NAPISZCIE DO SUPPORTU CO WAM ZNIKŁO TO ZOSTANIE TO ZWRÓCONE

A Ty potrafisz czytać? pomysl troche kretynie że nie każdy bedzie w stanie opisać 30 przedmiotów ,poza tym niektórzy w tym np ja,mieli wystawione sklepy w czasie tej "awarii"

dsa

Opublikowano

Nie będę dyskutował z osobami na takim poziomie ,wiec nie odpowiadaj na moje posty

Śmieje się i płacze. ADMINISTRACJA NIE PONOSI ODPOWIEDZIALNOŚCI ZA PRZEDMIOTY UTRACONE ZA HANDEL MIĘDZY SERERAMI. Racja, zdarzają się też tacy co nie potrafią czytać. Z braku czasu? Czytanie boli? Proszę powiedz mi.

Opublikowano

Nie będę dyskutował z osobami na takim poziomie ,wiec nie odpowiadaj na moje posty.

jak przez ich niedoświadczenie czy ty myślisz, że baza je*** tylko im jest kilkadziesiąt serwerów gdzie to się dzieje

srednio.gif

[50]+ [100]+ [150]+ [200]+ [250]+ [300]+ [350] +[400]+ [450]+ [500]+ [550]+[600]+ [650]+ [700]- [750]- [800]- [850]-

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano

Śmieje się i płacze. ADMINISTRACJA NIE PONOSI ODPOWIEDZIALNOŚCI ZA PRZEDMIOTY UTRACONE ZA HANDEL MIĘDZY SERERAMI. Racja, zdarzają się też tacy co nie potrafią czytać. Z braku czasu? Czytanie boli? Proszę powiedz mi.

No wlasnie czytanie boli?

Wejdź na stronę główną sieroto i przeczytaj,ze zwrócą przedmioty utracone,no ale cóż jak widac jednak to czytanie cie boli

Ps. Poświęciłem czas na zrobienie eq na pl takie którego ty bys się nigdy nie dorobil,wiec nie wypowiadaj sie na temat straconych itemkow podczas wymiany.

715a95fd31834.jpg

Opublikowano

jak przez ich niedoświadczenie czy ty myślisz, że baza je*** tylko im jest kilkadziesiąt serwerów gdzie to się dzieje

Nie próbuj im tego wytłumaczyć, oni wiedza swoje i tego się trzymają :D Dla nich to wina złej administracji! Bo nie umie prowadzić serwera i robi cofki specjalnie!  Ciekawi mnie jak takie płaczki poradziły by sobie z takim problemem...

Opublikowano

No wlasnie czytanie boli?

Wejdź na stronę główną sieroto i przeczytaj,ze zwrócą przedmioty utracone,no ale cóż jak widac jednak to czytanie cie boli

Ps. Poświęciłem czas na zrobienie eq na pl takie którego ty bys się nigdy nie dorobil,wiec nie wypowiadaj sie na temat straconych itemkow podczas wymiany.

No i co myślisz że odzyskasz cokolwiek? Myślisz że itemy będą zwracane? ''Poświęciłeś czas'' ( brzmi groźnie ) no to jak widać zmarnowałeś czas :( Nic nie zrobisz, było czytać regulamin zanim wymieniłeś eq ( i to jeszcze między pl, a za to może już być banik )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...