Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dreikon Rework [Dedyk] [Easy]

ZnowuJa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Osoby piszące żeby zacząć server od nowa to jebani idioci. pomysl sobie jeden z drugim debile że niektórzy grali ponad rok tutaj a ich eq może być warte kilkaset pln.

a tak poza tym to ciekawe jestem kiedy wszystkim zwrócą stracone przedmioty. obstawiałbym koniec marca

True jest solidny więc myślę, że w kilka dni oddadzą wszystko

up

Trzeba coś zrobić, aby otrzymać itemsy stracone, czy po logach sami pooddają?

musisz im napisać na support jak będzie działał

srednio.gif

[50]+ [100]+ [150]+ [200]+ [250]+ [300]+ [350] +[400]+ [450]+ [500]+ [550]+[600]+ [650]+ [700]- [750]- [800]- [850]-

Nie bądź luj daj LAJKA

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie ma co się dziwić, przeciążony jest ;)

chyba nie o to chodzi jak nie mają połączenia to jak ma im działać

srednio.gif

[50]+ [100]+ [150]+ [200]+ [250]+ [300]+ [350] +[400]+ [450]+ [500]+ [550]+[600]+ [650]+ [700]- [750]- [800]- [850]-

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano

Rejestracja na forum padła, działa tylko logowanie.
Support padł.
Strona główna padła.

Spokojnie ludzie, "darcie kufy" tu nic nie da ;)
Czekamy :3

XDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Tak w skrócie może ktoś powiedzieć o co chodzi, chciałem sobie zagrać (tak dzięki Wallander`owi), pobrałem Clienta, a tu nie działa, czytam Wasze posty i nic nie rozumiem, może ktoś coś w skrócie? :D

Opublikowano

Odpalac serwa , działamy od początku ! , na rynku nic nie przetrwa dluzej niz rok !

Tak w skrócie może ktoś powiedzieć o co chodzi, chciałem sobie zagrać (tak dzięki Wallander`owi), pobrałem Clienta, a tu nie działa, czytam Wasze posty i nic nie rozumiem, może ktoś coś w skrócie?  :D

Tak jak pisałem, serwer już stoi ponad rok dlatego restart postaci nie wchodzi w grę. 

Jeżeli ktoś nie wie to się dzieje to powiem krótko : 

Padły dyski i niestety potrzebują reinstal'u co skutkuje, że serwer dziś na 100% nie zostanie odpalony, możliwe że w nocy ale nie jest to pewne. Oraz od jutra zostaną rozpatrywane wszystkie wysłane zgłoszenia. 

Także musimy zgromadzić się w cierpliwość i czekać, od razu mówię że Hejt wam nic nie da, także jeżeli się nie podoba, idźcie szukać czegoś innego. No i tyle Pjona Ziomki ! 

xD 

Opublikowano

Tak w skrócie może ktoś powiedzieć o co chodzi, chciałem sobie zagrać (tak dzięki Wallander`owi), pobrałem Clienta, a tu nie działa, czytam Wasze posty i nic nie rozumiem, może ktoś coś w skrócie? :D

W skróce to serwer padł i niedługo ma znowu zacząć działać ale kiedy to nie wiem :D

Opublikowano

Trzeba coś zrobić, aby otrzymać itemsy stracone, czy po logach sami pooddają?

Napisać zgłoszenie, oraz podać szczegółowy opis co dokładnie straciłeś (Bony etc również) i wtedy azoom sprawdzi w logach czy faktycznie dany item miałeś, jeżeli tak odda ci go, jeżeli nie twoje wszystkie konta zostają zbanowane za próbę oszukania administratora. 

xD 

Opublikowano

Napisać zgłoszenie, oraz podać szczegółowy opis co dokładnie straciłeś (Bony etc również) i wtedy azoom sprawdzi w logach czy faktycznie dany item miałeś, jeżeli tak odda ci go, jeżeli nie twoje wszystkie konta zostają zbanowane za próbę oszukania administratora. 

aha czyli teraz mam sobie napisać na karteczce jakie mam bony

srednio.gif

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano

Eh -,-. Gram od niedzieli... A więc biorąc fakt zostałem w czarnej d***e... Straciłem eq, konto (postacie). A znając życie itm oddadzą jak będziesz miał dowód, a kto normalny za przeproszeniem robi Sb zdj każdego itm? 

6222704500-1434194730.png

Opublikowano

Eh -,-. Gram od niedzieli... A więc biorąc fakt zostałem w czarnej d***e... Straciłem eq, konto (postacie). A znając życie itm oddadzą jak będziesz miał dowód, a kto normalny za przeproszeniem robi Sb zdj każdego itm? 

Jest coś takiego jak logi.

Opublikowano

Tak ciezko przeczytać posty na poprzednich stronach ?

Nie musisz mieć dowodów.

Admini sprawdzą logi.

715a95fd31834.jpg

Opublikowano

Poda mi ktos IP TS lub link na suport czy cos ? Działają w ogole zgłoszenia ? 

Mój PC 

Procesor: i7-6700k 4.0Ghz

RAM: GOOD RAM 16 GB DDR5 2400Mhz

Karta Graficzna: GTX 1060 6 Gb

Dysk: SSD

Opublikowano

Załóżmy ,że Admin bedzie oddawał itemki gdy np dana osoba bedzie w pracy  / szkole co wtedy? :D

Dane przedmioty będą oddawane na postać, także nie musicie koniecznie być by owe itemki odzyskać. 

Przeczytaj dokładnie informacje na fanpage serwera ;) nie potrzeba dowodów, wszystko zostanie sprawdzone za pomocą logów. Wy jedynie musicie napisać co wam dokładnie znikło najlepiej od razu podawać bonusy etc, by azoomowi było łatwiej dotrzeć do owych itemków. 

xD 

Opublikowano

Dane przedmioty będą oddawane na postać, także nie musicie koniecznie być by owe itemki odzyskać. 

Przeczytaj dokładnie informacje na fanpage serwera ;) nie potrzeba dowodów, wszystko zostanie sprawdzone za pomocą logów. Wy jedynie musicie napisać co wam dokładnie znikło najlepiej od razu podawać bonusy etc, by azoomowi było łatwiej dotrzeć do owych itemków. 

A jeżeli komuś usuneło postać ? :)

To admin ją założy.. ? no własnie :D

715a95fd31834.jpg

Opublikowano

To ją odzyskasz ;) powróci na swoje miejsce, czyli na konto. 

Zresztą wszystkiego dowiecie się jutro, gdy administracja zacznie się tym zajmować. 

xD 

Opublikowano

Widocznie tak jeżeli zwracają wszystko co znikło to czemu konta mieliby nie zwrócić?

Opublikowano

Nie chce mi się czytać tych kilku stron więc pytam - Zwrócą mi lvl który wyexpilem w te 4 dni które ma obejmować cofka?

Opublikowano

Serwera nie polecam czekam na jebanej dyzurce 3 dni na odzyskanie pasow GZ  Jeszcze cofka jak mozna nie zabezpieczyc pozadnie serwera a zapomnialem developer cycu zabezpieczy :))

Opublikowano

Nie chce mi się czytać tych kilku stron więc pytam - Zwrócą mi lvl który wyexpilem w te 4 dni które ma obejmować cofka?

tak odzyskasz

srednio.gif

Nie bądź luj daj LAJKA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...