Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dreikon Rework [Dedyk] [Easy]

ZnowuJa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ciekawe, czy z odejściem Wallandera, Treama i innych nie skończy się znowu na 1k w godzinach szczytu. Szkoda by było, bo serwer godny uwagi, ale powoli się już wypala. Podejrzewam, że jeszcze 2/3 miesiące i liczba graczy będzie powoli spadała.

Jeżeli youberzy skończą nagrywać to wiadomo jakaś cześć graczy odejdzie, ale nie ma sensu dyskutować na ten temat czas sam pokaże co z tego wyjdzie, w tej chwili możemy się jedynie cieszyć z ilości graczy. 

xD 

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jedni się cieszą z takiej ilości graczy, a ja jednak wolałbym te 1k. Teraz w dzień na mapie 115lv trudno o jakiegokolwiek metka, taki jest wysyp ludzi co skutkuje tym, że robienie eq znaaacznie się przedłuża.

Opublikowano

bo większość osób którzy oglądają osoby takie jak Tream, Wallander i innych lecą jak pieski, przykładem jest Ascarial gdzie było 5k osób a teraz 1-2k? sam nie wiem, nie gram tam, ale dreikon i tak będzie miał stałe 800-1000 graczy. :p

btw. orientuje się ktoś ile zajmie 179-190 czasu na wbicie? sam pedek, bez isa. :v

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

bo większość osób którzy oglądają osoby takie jak Tream, Wallander i innych lecą jak pieski, przykładem jest Ascarial gdzie było 5k osób a teraz 1-2k? sam nie wiem, nie gram tam, ale dreikon i tak będzie miał stałe 800-1000 graczy. :P

btw. orientuje się ktoś ile zajmie 179-190 czasu na wbicie? sam pedek, bez isa. :v

Z robieniem eq około miesiąca spokojnego grania a bez to około tygodnia, podkreślam spokojnego nie nołlajfienia.

Opublikowano

W Centrum wypraw są all dungeony.

Ok już złapałem wcześniej,ale kiedyś dropiły różowe medale z metków teraz widzę już nie,ze smoka są szanse na różowy medal?

Opublikowano

bo większość osób którzy oglądają osoby takie jak Tream, Wallander i innych lecą jak pieski, przykładem jest Ascarial gdzie było 5k osób a teraz 1-2k? sam nie wiem, nie gram tam, ale dreikon i tak będzie miał stałe 800-1000 graczy. :P

w około 6-7 godzin powinieneś wbić ;)

Ok już złapałem wcześniej,ale kiedyś dropiły różowe medale z metków teraz widzę już nie,ze smoka są szanse na różowy medal?

na ww już różowe nie lecą ;) 

xD 

Opublikowano

Z robieniem eq około miesiąca spokojnego grania a bez to około tygodnia, podkreślam spokojnego nie nołlajfienia.

ok, rozumiem że 11 lvli wbija się w tydzień? zapamiętam. czytaj ze zrozumieniem na przyszłość. :) 

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Ah myślałem, że od początku, przepraszam :D Kiedy prezentacja zostanie zaktualizowana o nowe bronie, zbroje itp ? :)

Opublikowano

MAm pytanko w związku z forum..

Tylko ja tak mam ,że mi się włączyć nie chce ? praktycznie cały czas " strona niedostepna " ..

Denerwujące to jest :f

715a95fd31834.jpg

Opublikowano

Podobno, jesli kupie wierzcha za 500 PO, to potem moge go ulepszyc do stanu tego za 2 i 3,5k zwojami mutacji i ewolucji - prawda to? Jesli tak, skad takie zwoje mam wziac?

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Podobno, jesli kupie wierzcha za 500 PO, to potem moge go ulepszyc do stanu tego za 2 i 3,5k zwojami mutacji i ewolucji - prawda to? Jesli tak, skad takie zwoje mam wziac?

"PO? ?? zwoje dropia z bossów od 115 lvl mapka bodajże  

Opublikowano

dropia z metkow a te wierzchowce na ognistej też są tzn dropia

srednio.gif

[50]+ [100]+ [150]+ [200]+ [250]+ [300]+ [350] +[400]+ [450]+ [500]+ [550]+[600]+ [650]+ [700]- [750]- [800]- [850]-

Nie bądź luj daj LAJKA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...