Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dreikon Rework [Dedyk] [Easy]

ZnowuJa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podobno, jesli kupie wierzcha za 500 PO, to potem moge go ulepszyc do stanu tego za 2 i 3,5k zwojami mutacji i ewolucji - prawda to? Jesli tak, skad takie zwoje mam wziac?

Zwoje Ewolucji lecą z bossów na Mapie 100/115 a Zwoje Mutacji na Na mapie 115/130/145. Wierzchowce ulepsza się u stajennego. 

xD 

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czy opłaca się grać na tym serwerze od nowa ? Jak tak to moglibyście podać z jeden lub dwa najlepsze zarobki w przedziale minimum 50lv max 100lv żeby od zera wybić się do bohatera.

ddz8gi.png

Opublikowano

Czy opłaca się grać na tym serwerze od nowa ? Jak tak to moglibyście podać z jeden lub dwa najlepsze zarobki w przedziale minimum 50lv max 100lv żeby od zera wybić się do bohatera.

na 50 poziomie możesz dropić jedynie Symbole Lasu a po 70 Sieci pająka, Kawałki Setao i Różowe medale z mettków w av1, ale polecam Ci jechać cały czas do przodu, bo czym większy poziom tym lepszy zarobek ;) lub eventualnie kopanie rud oraz przerabianie na przetopy - 1 przetop jest wart około 10kk. 

xD 

Opublikowano

Co jest z serwerem, bo nie działa mi strona i logowanie.

koleś jakiś się wpitlolił do bazy ? chyba bo snieg przez chwile zaczą padać 

Przeciążenie jest i dlatego, zaraz all powinno się unormować. 

xD 

Opublikowano

Zapraszam na serwer , sam jestem nowym graczem , takich jak ja jest coraz wiecej . Szkoda tylko ,ze administracja sie malo interesuje serwerem i zero eventow itd :D . Pomijajac to serwer kozak , zapraszam !

Opublikowano

Zapraszam na serwer , sam jestem nowym graczem , takich jak ja jest coraz wiecej . Szkoda tylko ,ze administracja sie malo interesuje serwerem i zero eventow itd :D . Pomijajac to serwer kozak , zapraszam !

Co ty gadasz ? dokładnie tydzień temu dropiły Dreikonowe Szkatułki, było Zuo oraz 3 dni pod rząd konkursu ox ;) Teraz w piątek na weekend będą lecieć piłki z okazji wygrania Polskich Siatkarzy w mistrzostwach świata ;d 

xD 

Opublikowano

Teraz w piątek na weekend będą lecieć piłki z okazji wygrania Polskich Siatkarzy w mistrzostwach świata ;d 

skąd wiesz że w piątek ?

Opublikowano

skąd wiesz że w piątek ?

#Znajomości

Top@ serwer polecam, póki co jeden z najlepszych serwerów oby tak dalej i cały czas liczba graczy szła w górę ;)

Opublikowano

Mogłoby być jakieś info od administracji.

nie spodziewaj sie odzewu ... ja pisze o aktywacje konta na forum od tygodnia i jakos ani słowa nie zobaczyłem ... 

Opublikowano

Jak uruchamiam normalnie ( tzn. przez luncher ) to też pisze, że złe passy, a jak przez patcher to wisi na zostaniesz połączony....

Opublikowano

Prosimy o cierpliwość nastąpił niespodziewany błąd z bazą serwera, wyjaśniać nie będziemy o co chodzi bo i tak mało kto zrozumie.Na chwilę obecną przepraszamy za zaistniałą sytuacje.Czasu przerwy technicznej nie jesteśmy na chwile obecną w stanie określić.Rekompensatę za tą przerwę przedstawimy dopiero gdy problem zostanie naprawiony.Wszelkie hejty itd. prosilibyśmy sobie darować bo będą nagradzane banem. Zaistniały błąd jest ciągle analizowany i staramy się go naprawić aby serwer wrócił do żywych.
Pozdrawiamy i na chwilę obecną mocno przepraszamy...
Team Dreikon.pl

Info z Fanpage

Na serwerach prywatnych metin 2:

ShinKnight

Shinkowa

Xardas7

Opublikowano

Prosimy o cierpliwość nastąpił niespodziewany błąd z bazą serwera, wyjaśniać nie będziemy o co chodzi bo i tak mało kto zrozumie.Na chwilę obecną przepraszamy za zaistniałą sytuacje.Czasu przerwy technicznej nie jesteśmy na chwile obecną w stanie określić.Rekompensatę za tą przerwę przedstawimy dopiero gdy problem zostanie naprawiony.Wszelkie hejty itd. prosilibyśmy sobie darować bo będą nagradzane banem. Zaistniały błąd jest ciągle analizowany i staramy się go naprawić aby serwer wrócił do żywych.

Pozdrawiamy i na chwilę obecną mocno przepraszamy...

Team Dreikon.pl

Info z Fanpage

I miejmy nadzieję, że szybko się z tym uporają i bęzie można wrócić o gry :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...