Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dreikon Rework [Dedyk] [Easy]

ZnowuJa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie chce mi się czytać tych kilku stron więc pytam - Zwrócą mi lvl który wyexpilem w te 4 dni które ma obejmować cofka?

Tak zwrócą ci lvl który wyexpiłeś, wystarczy wejsc na fanpage dreikona.

715a95fd31834.jpg

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwera nie polecam czekam na jebanej dyzurce 3 dni na odzyskanie pasow GZ  Jeszcze cofka jak mozna nie zabezpieczyc pozadnie serwera a zapomnialem developer cycu zabezpieczy :))

Odzyskiwanie pasów masz na stronie głównej. Pozdrawiam. 

xD 

Opublikowano

Odzyskiwanie pasów masz na stronie głównej. Pozdrawiam. 

Tylko ja chce odzyskac login ,ktorego nie pamiętam i ,żeby mi podali email na jakie konto bylo zarejestrowane 

Opublikowano

Tylko ja chce odzyskac login ,ktorego nie pamiętam i ,żeby mi podali email na jakie konto bylo zarejestrowane 

to tego Ci nie dadzą

srednio.gif

[50]+ [100]+ [150]+ [200]+ [250]+ [300]+ [350] +[400]+ [450]+ [500]+ [550]+[600]+ [650]+ [700]- [750]- [800]- [850]-

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano

strona działa są plusy :D

ale support nie :P

srednio.gif

[50]+ [100]+ [150]+ [200]+ [250]+ [300]+ [350] +[400]+ [450]+ [500]+ [550]+[600]+ [650]+ [700]- [750]- [800]- [850]-

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano

Z tego co widze to licznik tak przekręciliście aż wam sie zawiesił ;)

a gdzie na dreikonie jest licznik??Jestem niesamowicie ślepy,zawsze chciałem zobaczyć ile osób gra,no ale widzę wzrok mnie zawodził.

Opublikowano

a gdzie na dreikonie jest licznik??Jestem niesamowicie ślepy,zawsze chciałem zobaczyć ile osób gra,no ale widzę wzrok mnie zawodził.

Po prawej stronie monitora jak wejdziesz na ich strone masz coś takiego jak status

33748387117269464751.png

Opublikowano

Z tego co widze to licznik tak przekręciliście aż wam sie zawiesił ;)

Dokładnie Rafałku!

Podkręciliśmy o 2055 graczy, czyli na serwerze wychodzi ze gra ok.100 osób! O tym marzyliśmy...

Licznik jest w porównaniu do twojego nervila jest *1.0 a nie 2.0 i nie potrzebujemy odzielnych podstron "licznik.php" na stronie :)

Licznik był nie dawno przed aktualizacją specjalnie nowy wgrywany żeby zliczał co do jednego gracza, lecz ma wadę-zwiesza się i tak leży od kiedy serwer został offnięty.

Ktoś ma wątpliwości co do licznika, zapraszamy do gry gdy serwer powróci już do żywych :)

Pozdrawiam

True

@Serwer ON w godzinach wieczornych postaramy się oddac do użytku...

Opublikowano

Dokładnie Rafałku!

Podkręciliśmy o 2055 graczy, czyli na serwerze wychodzi ze gra ok.100 osób! O tym marzyliśmy...

Licznik jest w porównaniu do twojego nervila jest *1.0 a nie 2.0 i nie potrzebujemy odzielnych podstron "licznik.php" na stronie :)

Licznik był nie dawno przed aktualizacją specjalnie nowy wgrywany żeby zliczał co do jednego gracza, lecz ma wadę-zwiesza się i tak leży od kiedy serwer został offnięty.

Ktoś ma wątpliwości co do licznika, zapraszamy do gry gdy serwer powróci już do żywych :)

Pozdrawiam

True

Jeszcze dzisiaj będzie?

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Dokładnie Rafałku!

Pozdrawiam

True

Nie bądź taki pewny, że będziesz miał tyle graczy co wcześniej !

Opublikowano

Nie jest to chyba dyskusja do wygłaszania żali i smutku, że tyle graczy wybrało Dreikon. Graczy będzie mniej, ale po kilku dni wróci pewno znowu do ok.2k Gorzej jak powtórzą się kolejne dłuższe przerwy to będzie masowo na wołaj: "wymienie eq tu za ***". Pożyjemy, zobaczymy. Ogólnie życzę jak najmniej problemów, bo gracze nie mają grać i taki fajny serw szkoda, żeby się zmarnował.

Opublikowano

Powiem tak, zostaną osoby którym serwer przydał go gustu i strasznie im na nim zależy i właśnie takich graczy serwer potrzebuje, po co nam osoby które grają na siłę ? żeby narzekały i płakały ? no własnie. 

xD 

Opublikowano

Witam, mam problem mianowicie chciałem zagrać na serwerze spatchowałem clienta, włączam go i wyskakuje mi błąd, prosze o pomoc :)

444.jpg

Serwer jak i patcher jeszcze nie działają, wbij jutro na serwer jak się wszystko ogarnie ;) 

xD 

Opublikowano

Powiem tak, zostaną osoby którym serwer przydał go gustu i strasznie im na nim zależy i właśnie takich graczy serwer potrzebuje, po co nam osoby które grają na siłę ? żeby narzekały i płakały ? no własnie. 

Myślę, że jak jest 1k+ zgłoszeń na supporcie to i tak będzie z kim pograć ;-)

Opublikowano

Myślę, że jak jest 1k+ zgłoszeń na supporcie to i tak będzie z kim pograć ;-)

Czesc z tych zgloszen to moga byc fejki probujace wyludzic itemy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...