Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dreikon Rework [Dedyk] [Easy]

ZnowuJa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W ramach rekompensaty może być włączenie dropu piłek już po przywróceniu serwera.

Nie każdy ma czas żeby siedzieć nocami i dropić ponieważ jest PRACA, SZKOŁA najlepiej jak włączą ten drop piłek na weekend 

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie każdy ma czas żeby siedzieć nocami i dropić ponieważ jest PRACA, SZKOŁA najlepiej jak włączą ten drop piłek na weekend 

Nie każdy siedzi w weekend w domu i gra w metina,tak też moge Ci odpisać.Każdy ma swoje obowiązki,a kto jakie to już nieistotne.

Opublikowano

Szybkie pytanie ,czemu na dreikonie nie dziala dzwiek ? Jedyne co slysze to uzywanie peleryny , niema efektow skili + hitow .

z tego co mi wiadomo ścieżki dzwiękowe zostały usunięte aby zmniejszyc wagę klienta ( moge sie mylic ) .

715a95fd31834.jpg

Opublikowano

z tego co mi wiadomo ścieżki dzwiękowe zostały usunięte aby zmniejszyc wagę klienta ( moge sie mylic ) .

mozna je sobie jakoś przywrócić, bez nich tak jakoś dziwnie, gdyby ktoś potrafił to zrobić daje limit lików

sygna.png

Opublikowano

W ramach rekompensaty może być włączenie dropu piłek już po przywróceniu serwera.

W ramach rekompensaty będą raty a event z piłkami będzie na weekend. Troszkę lipa, że zdarzyło to się serwerowi właśnie teraz, gdzie reklama jest na poziomie, ale mam nadzieje że wybaczycie azoomowi i będzie grać dalej. Polecam i widzimy się, jak serwer zostanie uruchomiony ;) 

xD 

Opublikowano

W ramach rekompensaty będą raty a event z piłkami będzie na weekend. Troszkę lipa, że zdarzyło to się serwerowi właśnie teraz, gdzie reklama jest na poziomie, ale mam nadzieje że wybaczycie azoomowi i będzie grać dalej. Polecam i widzimy się, jak serwer zostanie uruchomiony ;)

a jeszcze dziś będzie działać?

Opublikowano

a jeszcze dziś będzie działać?

A tego nie wiem, nic od mnie nie zależy, ale z tego Co wiem chłopacy tam się starają jak mogą by all było okej, być może jeszcze dziś all ogarną. 

xD 

Opublikowano

Serwer oczywiście polecam,napewno sie będziecie sie nudzic bo eq robi sie tu sporo czasu.Mimo problemów które nie żadko wystepują jest to stała dobra administracja,którą serdecznie polecam :) i zapraszam na serwer

Opublikowano

Czekamy i czekamy. Mam nadzieje że uda mi się zerwać nockę i wbić ten 140 lvl ;D

zobacz se na głownej stronie który masz lvl ;) sie zdziwisz kolego ;D mi cofło o 25lvl ... je..ć ten serw. :)

Opublikowano

Jeżeli tak ma zostać (chodzi o lvl'e) to z 2,5k zostanie znowu 800 osób ;)

zostaną ci co nie grali przez ostatnie 2-3 dni ;) czyli mało osób . przed dodawaniem i zmienianiem silnika wszystko było dobrze. ehh

Opublikowano

zostaną ci co nie grali przez ostatnie 2-3 dni ;) czyli mało osób . przed dodawaniem i zmienianiem silnika wszystko było dobrze. ehh

Będą zwracali itemy, sm i lvl.

-Postanowiliśmy także iż podejmiemy się zwracania Itemków/Lvl oraz smoczych monet jakie przez takową cofke utraciliście. Zgłoszenia prosimy
wysyłać na support. Jednakże prosimy was także o wyrozumiałość w oczekiwaniu na odpowiedź zwrotną z względu iż będzie to ogromna ilość ticetów a
nas jest tylko 2. Przy okazji informujemy iż osoby które będą próbowały wymusić fałszywe itemki których nie posiadali, są nagradzane od nas dodatkową nagrodą w postaci BANA. 

@True990 Wiadomo o której godzinie serwer będzie ON?

Opublikowano

Będą zwracali itemy, sm i lvl.

-Postanowiliśmy także iż podejmiemy się zwracania Itemków/Lvl oraz smoczych monet jakie przez takową cofke utraciliście. Zgłoszenia prosimy
wysyłać na support. Jednakże prosimy was także o wyrozumiałość w oczekiwaniu na odpowiedź zwrotną z względu iż będzie to ogromna ilość ticetów a
nas jest tylko 2. Przy okazji informujemy iż osoby które będą próbowały wymusić fałszywe itemki których nie posiadali, są nagradzane od nas dodatkową nagrodą w postaci BANA. 

ciekawe ile te "zwracanie" będzie trwało

Opublikowano

Ładna wtopa.

Jeśli Wallander i reszta przestaną przez to nagrywać to serwer znów wróci do przeciętności i 500-600 online...

Konkurencja nie dała wam rady to sami pozwoliliście strzelić sobie w stopę ? o.O  :rolleyes:  :rolleyes:

Opublikowano

ciekawe ile te "zwracanie" będzie trwało

No pewnie, z kilka tygodni. Ale 3 dni to nie tak dużo i szybko nadrobić można.

Ja tam nic nie straciłem, bo akurat przez te 3 dni nie grałem.

Opublikowano

No pewnie, z kilka tygodni. Ale 3 dni to nie tak dużo i szybko nadrobić można.

Ja tam nic nie straciłem, bo akurat przez te 3 dni nie grałem.

Nadrobić ktpisz ? pomyś o tych ludziach jak ja wymieniałem eq z inych serverów .. miałem 20kkk i co mam? teraz nagle jebudubu i mam 0 ? tak ? to jest ktpina 

Opublikowano

Nadrobić ktpisz ? pomyś o tych ludziach jak ja wymieniałem eq z inych serverów .. miałem 20kkk i co mam? teraz nagle jebudubu i mam 0 ? tak ? to jest ktpina 

W sumie, przeoczyłem to że niektórzy się powymieniali. 

Pewnie są świadomi że z serwera odejdzie dużo graczy.

Ale zawsze możesz, spróbować napisać do supportu o zwrot.

Opublikowano

Wiecie co jest najlepsze?  ,daje sobie reke uciac ,ze 70% graczy nie odzyska swojego eq czy smoczych monet wcale , szkoda po prostu szkoda ;) . Pozdrawiam i zycze powodzenia w dalszym prowadzeniu serwera ;) , ja spadam gdzie indziej .

Opublikowano

Wiecie co jest najlepsze?  ,daje sobie reke uciac ,ze 70% graczy nie odzyska swojego eq czy smoczych monet wcale , szkoda po prostu szkoda ;) . Pozdrawiam i zycze powodzenia w dalszym prowadzeniu serwera ;) , ja spadam gdzie indziej .

Ja postanawiam dać szansę serwerowi. Przez te kilka dni, bardzo mi się przyjemnie grało i nie mam zamiaru rezygnować. Miejmy nadzieje, że drugi raz się to nie powtórzy.

Wie ktoś, o której serwer ON?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...