Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dreikon Rework [Dedyk] [Easy]

ZnowuJa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

serwer jakoś musi się utrzymać jak masz tyle kasy to załóż swój serwer bez is i zobaczymy przez 2msc opłacisz go

up

bedziesz musiał napisać na support

Kolego po co sie odzywasz jak nic nie wiesz na ten temat i po co piszesz mi tu o hajsie i serwerze.. -,- 

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Doświadczony technik za jakiego się uważasz myśli głowom a nie .....

Serio myślisz że backupy nie był robione częściej niż 3dni? No to chociaż w tym dniu dostarczyłeś nam chodź tyle śmiechu.

Ale nie wymagam jednak myślenia logicznego od niektórych, a w dyskusję się wdawać także nie mam zamiaru bo to bez sensu.

Tylko moja prośba do tego typu osób "Nie wiesz nic?To się nie wypowiadaj"

I od kiedy Cycu ma coś związanego z administracją serwera?  xD

Dziękuje Dobranoc

Pozdrawiam

True

Do pytań-Kedy serwer ON nie jestem w stanie odpowiedzieć na chwilę obecną dążymy do tego by serwer był jeszcze dziś aktywny no i duże prawdopodobieństwo że dziś nam się uda  :)

Kolega i tak zapewne zaraz napiszę że backupa wgrać nie umiemy  :)

Ale widzę konkurencja z sfer metin2 bac

Trzymaj odpowiedź kilka stron wcześniej odnosząc sie do tego...

Link:http://www.mpcforum.pl/topic/1282744-dreikonpl-rework-dedyk-easy/?p=11017197

INFO DLA GRACZY:

Witajcie!

Siedzieliśmy dziś całą noc nad próbą przywrócenia backupa aby cofka nas nie dotknęła-Niestety bez skutku.Cofka niestety do 19.9 4:00.

Dziś wieczorem możecie oczekiwać serwera włączonego, a w nocy pierwszych odpowiedzi na supporcie.

Pozdrawiamy i jeszcze raz przepraszamy...

Team Dreikon.pl

a udowadniać wam trzeba, że mieliśmy te itemy?

srednio.gif

[50]+ [100]+ [150]+ [200]+ [250]+ [300]+ [350] +[400]+ [450]+ [500]+ [550]+[600]+ [650]+ [700]- [750]- [800]- [850]-

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano

Nie wiem o co tak panikujecie. Cofka była tylko o 3 dni, a wszyscy łapią się za głowy i mówią że serwer upada, gracze odchodzą, chcecie startu od nowa... Widziałem już gorsze sytuacje, gdzie serwer był atakowany praktycznie cały czas. Znam tylko jeden serwer, który miał porządną ekipę i nigdy nie dopuszczał się takich sytuacji Jak widać można.

Opublikowano

Ja tak samo nie będę miał postaci, ale dam wam jeszcze jedną szansę bo aktualnie nie ma ciekawszego serwera.

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Najgorsze jest to, że to nie są zgłoszenia o liczbie 20-50 tylko tak mi się wydaję, że z 500++, jak miałem itemy i napisałem, że proszę o ich zwrot, a ich nie dostanę to będzie to bez sensu...

Na serwerach prywatnych metin 2:

ShinKnight

Shinkowa

Xardas7

Opublikowano

Najgorsze jest to, że to nie są zgłoszenia o liczbie 20-50 tylko tak mi się wydaję, że z 500++, jak miałem itemy i napisałem, że proszę o ich zwrot, a ich nie dostanę to będzie to bez sensu...

zgłoszeń jest podobno 700+

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Wspolczuje wam wszystkim ktorzy grali na tym serwie w ostatnich dniach. Ja postanowilem zakonczyc przygode z servem po cofce ktora miala miejsce jeszcze przed tą (poczatki reklamy wallandera) i widac dobrze zrobilem. Jak raz juz byla cofka to bylo wiadome ze nastepna jest nieunikniona i jest tylko kwestią czasu. Tak nie doswiadczonej i pazernej adminisracji nie warto ufac, mam nadzieje ze im ubedzie chociaz 50% graczy, serwera nie polecam tylko i wylacznie ze wzgledu na ADMINISTRACJE!!

Pozdrawiam

Nie polecasz ze względu na administracje? uważaj bo ze śmiechu jebne xD jakby nie zwracali itemów itd. to rozumiem że administracja mogłaby mieć negatywną opinie ale zobacz, że będą siedzieć pewnie całą noc (mam taką nadzieję) i sprawdzać zgłoszenia tak więc Twoje pierdolenie jest zbędne.

Co do graczy to pewnie trochę odejdzie ale te 1,5k powinno zostać i myślę, że tyle wystarczy ;)

a udowadniać wam trzeba, że mieliśmy te itemy?

Nie, nie musisz chyba, że robisz codziennie ss'y itemów xD

Btw @True990 myślę, że jak masz jakieś zaufane osoby to niech pomogą wam z tymi zgłoszeniami, ponieważ we dwóch trochę wam zajmie czasu sprawdzanie

Opublikowano

No jak podań 700 to fajnie... a akurat przez weekend i wczoraj biłem sobie 160 lvl, kupiłem woja 190 lvl, eq na 135/160 sobie zrobiłem i co? mam dostać np tylko lvl i eq? a kasa/ulepszacze? ...

Na serwerach prywatnych metin 2:

ShinKnight

Shinkowa

Xardas7

Opublikowano

Ja robiłem ss'y przedmiotów wartościowych + np Level Up'a 175 (bo taki wbiłem) + ss historii IS. Więc mam wszystko udokumentowane i wiem, że oddadzą itemki :) Czekam cierpliwie i nie spinam pośladów jak 12 latki powyżej ;)

Administracja jest na prawdę w porządku :) Wiem, że wszystko będzie dobrze!
Nie spinajcie się jak banda przedszkolaków! :3
Pozdrawiam cały team i wierze w was! :)

Ps. Mam hajs to mogę go wydać jak chce ;) nie oznacza to że jestem "debilem" ;) "Internetowy napinaczu" :*

XDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

True990 , 

Ponawiam pytanie :)

Jeżeli w zgloszeniu podałem nick postaci która grałem na codzień ( Przytulasek),a nie postaci na którą dostałem eq z wymiany ( Matish) ,to mam pisać podanie ponownie czy nie ? :)

715a95fd31834.jpg

Opublikowano

Ja robiłem ss'y przedmiotów wartościowych + np Level Up'a 175 (bo taki wbiłem) + ss historii IS. Więc mam wszystko udokumentowane i wiem, że oddadzą itemki :) Czekam cierpliwie i nie spinam pośladów jak 12 latki powyżej ;)

Administracja jest na prawdę w porządku :) Wiem, że wszystko będzie dobrze!

Nie spinajcie się jak banda przedszkolaków! :3

Pozdrawiam cały team i wierze w was! :)

Ps. Mam hajs to mogę go wydać jak chce ;) nie oznacza to że jestem "debilem" ;) "Internetowy napinaczu" :*

Jakby każdy miał takie podejście jak ty, to ten świat wyglądałbym by całkiem inaczej, Pjiona ziomeczku ! 

Nie ma sensu hejtować ani się spina bo to w niczym wam nie pomoże, wystarczy czekać z niecierpliwością lub mieć wyje*ane i iść szukać coś nowego ;) 

xD 

Opublikowano

True990 , 

Jeżeli w zgloszeniu podałem nick postaci która grałem na codzień ( Przytulasek),a nie postaci na którą dostałem eq z wymiany ( Matish) ,to mam pisać podanie ponownie czy nie ? :)

Nie pisz nowego ticeta tylko dopisz do tego co napisałeś ticeta (odpowiedz jakby) że pomylileś się i dopisz ze nick z której dostałeś eq z wymiany...

Opublikowano

True990 , 

Jak będzie działał support już to, wbij na swój email "Status swojego zgłoszenia możesz sprawdzić - tutaj"

Potem klikasz tam i dopisujesz dalszą część swojego zgłoszenia :)

To usprawni realizacje zgłoszeń + dostaniesz item'ki w tym samym czasie :) a nie tylko 1 konto potem 2 :)

Pozdrawiam :P

XDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Takie pytanko co do rejestracji na forum dreikona.

Gdzie mieliście meila Ci, którym przyszedł meil aktywacyjny?

Na gmaila nie przychodzi.

imetin_logo.png

Opublikowano

jest coś takiego jak logi mistrzu ;)

skoro mają logi to po co pisać do supportu ?, niech z góry na dół wszystko wszystkim oddadzą

sygna.png

Opublikowano

skoro mają logi to po co pisać do supportu ?, niech z góry na dół wszystko wszystkim oddadzą

No dobra, ale gdy ludzie im napiszą co dokładnie stracili to ułatwi im to prace. 

Opublikowano

Fatal Error: Contact system administrator.

I support padł <_<

pomyśl jak połączenie z bazą nie mają na stronie to support jak ma działać

jest coś takiego jak logi mistrzu ;)

wiem wiem, że są logi ale niektórzy chcą jeszcze dowodów

srednio.gif

[50]+ [100]+ [150]+ [200]+ [250]+ [300]+ [350] +[400]+ [450]+ [500]+ [550]+[600]+ [650]+ [700]- [750]- [800]- [850]-

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano

Nie pisz nowego ticeta tylko dopisz do tego co napisałeś ticeta (odpowiedz jakby) że pomylileś się i dopisz ze nick z której dostałeś eq z wymiany...

Okej , dzieki . :)

Jak będzie działał support już to, wbij na swój email "Status swojego zgłoszenia możesz sprawdzić - tutaj"

Potem klikasz tam i dopisujesz dalszą część swojego zgłoszenia :)

To usprawni realizacje zgłoszeń + dostaniesz item'ki w tym samym czasie :) a nie tylko 1 konto potem 2 :)

Pozdrawiam :P

Dzieki ,dzieki :P

Mam nadzieje ,ze w miare szybko sie z tym uwiniecie .

ps. Na stronie wywala błąd i ticketa nie moge uzupełnic ,gdyż tez wywala jakis bład :D

715a95fd31834.jpg

Opublikowano

Osoby piszące żeby zacząć server od nowa to jebani idioci. pomysl sobie jeden z drugim debile że niektórzy grali ponad rok tutaj a ich eq może być warte kilkaset pln.

a tak poza tym to ciekawe jestem kiedy wszystkim zwrócą stracone przedmioty. obstawiałbym koniec marca

dsa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...