Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dreikon Rework [Dedyk] [Easy]

ZnowuJa

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ale my chcemy :D Albo niech otworzą s2.

Chcieć a móc to małą różnica <3:D

@ Tak jak pisał GordOnix;) serwer nie stoi tydzien tylko rok...

Mój PC 

Procesor: i7-6700k 4.0Ghz

RAM: GOOD RAM 16 GB DDR5 2400Mhz

Karta Graficzna: GTX 1060 6 Gb

Dysk: SSD

Opublikowano

I co Ci po samych sm ? już widzę jak 2,5k ludzi zaczyna gre od poczatku yhym :D to moze od razu niech dodadza PT 100 osobowe i bedziemy sobie expic po 100 osob na 1 spocie w av2 czy cos :D smieszny pomysł z tym startem od nowa :D

nie wiem ja dałem propozycje, nie zrażaj się, że tu gra 2,5 ludzi, na innych serwerach też jest dużo ludzi na starcie nikt nie narzeka, o to chodzi w tej grze "rywalizacja" nie wiem co oni teraz mają z tym zrobić ale, żeby mi zwrócili moje konto to będę musiał trochę poczekać, zobaczycie lepszy start od nowa niż to co mają "pooddawać" pewnie znowu coś za niedługo pierdolnie i tyle my widzieli

sygna.png

Opublikowano

Mi się serwer bardzo podobał i wszystko było za pięknie, musiało się to stać

1411216766176.jpeg

@Nie, nie uratuje nas start od nowa... expić 150+ oraz robić itemy 135+ to nie są 2 dni ;)

mi to zajeło  zaledwie 20h gry a te 2 dni to będziesz czekał na zwrot itemów zresztą zrobią co chcą ich sprawa ja chce tylko to straciłem choć nie pamiętam połowy itemów nie musiałem tego znać, kto pomyślał, że takie coś  się stanie

sygna.png

Opublikowano

Zrobili afere o to ze jakis cymbał bo inaczej tego nie ujme niby pisal z adminem na gg i ten mu powiedzial ze bedzie cofka o 4 dni buahha :D akurat mial czas zeby pisac z jakims typkiem na gg :D yhym :D serwer off ale on wolal sobie pisac na gg... pozdro ludzie troche trzezwego myslenia. 

Mój PC 

Opublikowano

Dokładnie tak jak mówisz kazdy cos poswiecił (czas, oczy xD, kąpa który chodził dzien i noc aby cos zarobic) a inni (kasę która wydali na is) nie ma mowy o jakim kolwiek graniu od nowa nawet nie wiadomo czy cofka bedzie a wszyscy spamuja niepotrzebnie ;)

cofka będzie na 100% bo backupa nie mają z tego dnia tylko z 19 więc inaczej się nie da itemki mają zwrócić

srednio.gif

[50]+ [100]+ [150]+ [200]+ [250]+ [300]+ [350] +[400]+ [450]+ [500]+ [550]+[600]+ [650]+ [700]- [750]- [800]- [850]-

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano

Jak zobacze cos takiego napisanego przez admina moge w to uwierzyc ;)

Mój PC 

Opublikowano

Witajcie!
Siedzieliśmy dziś całą noc nad próbą przywrócenia backupa aby cofka nas nie dotknęła-Niestety bez skutku.Cofka niestety do 19.9 4:00.
Dziś wieczorem możecie oczekiwać serwera włączonego, a w nocy pierwszych odpowiedzi na supporcie.
Pozdrawiamy i jeszcze raz przepraszamy...
Team Dreikon.pl

wiadomosć z fp

srednio.gif

[50]+ [100]+ [150]+ [200]+ [250]+ [300]+ [350] +[400]+ [450]+ [500]+ [550]+[600]+ [650]+ [700]- [750]- [800]- [850]-

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano

Nie rozumiem, co się aż takiego u was wydarzyło, że cofka się pojawiła?

Przecież serwer, który ma rok chyba wszystko już miał 100 razy sprawdzone ;p

sygna.jpg

Opublikowano

Nie rozumiem, co się aż takiego u was wydarzyło, że cofka się pojawiła?

Przecież serwer, który ma rok chyba wszystko już miał 100 razy sprawdzone ;p

:O A ty nic wgl nie masz z tym związanego  : ) ... 

Idź lepiej na tą swoją shive zajmij się ją i czekaj na złotówki od debili którzy ładują w is'a..

Myślisz, że jak będziesz atakował inne serwer będziesz fajniejszy i przyjdzie ktoś do ciebie na serwer kolego? 

Opublikowano

Idź lepiej na tą swoją shive zajmij się ją i czekaj na złotówki od debili którzy ładują w is'a..

Na dreikon też czekają na kase od debili którzy kase ładują ; )

79160594027661829163.png

Opublikowano

nie mozesz zabronic mu wypowiadac sie w zapowiedzi/prezentacji, takze holuj sobie delikatnie

#aw, jak odsyzkac swoje konto ktore zniknelo

Opublikowano

Myślisz, że jak będziesz atakował inne serwer będziesz fajniejszy i przyjdzie ktoś do ciebie na serwer kolego? 

serwer jakoś musi się utrzymać jak masz tyle kasy to załóż swój serwer bez is i zobaczymy przez 2msc opłacisz go

up

nie mozesz zabronic mu wypowiadac sie w zapowiedzi/prezentacji, takze holuj sobie delikatnie

#aw, jak odsyzkac swoje konto ktore zniknelo

bedziesz musiał napisać na support

srednio.gif

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano

Jaki niby mam mieć z tym związek?

Piszę, że nie rozumem jak serwer takiego pokroju, inwestującego duże pieniądze w taką reklame, nie ma dobrze ustawionych auto backupów :P

sygna.jpg

Opublikowano

Wspolczuje wam wszystkim ktorzy grali na tym serwie w ostatnich dniach. Ja postanowilem zakonczyc przygode z servem po cofce ktora miala miejsce jeszcze przed tą (poczatki reklamy wallandera) i widac dobrze zrobilem. Jak raz juz byla cofka to bylo wiadome ze nastepna jest nieunikniona i jest tylko kwestią czasu. Tak nie doswiadczonej i pazernej adminisracji nie warto ufac, mam nadzieje ze im ubedzie chociaz 50% graczy, serwera nie polecam tylko i wylacznie ze wzgledu na ADMINISTRACJE!!

Pozdrawiam

Opublikowano

Jaki niby mam mieć z tym związek?

Piszę, że nie rozumem jak serwer takiego pokroju, inwestującego duże pieniądze w taką reklame, nie ma dobrze ustawionych auto backupów :P

Doświadczony technik za jakiego się uważasz myśli głową a nie .....

Serio myślisz że backupy nie był robione częściej niż 3dni? No to chociaż w tym dniu dostarczyłeś nam chodź tyle śmiechu.

Ale nie wymagam jednak myślenia logicznego od niektórych, a w dyskusję się wdawać także nie mam zamiaru bo to bez sensu.

Tylko moja prośba do tego typu osób "Nie wiesz nic?To się nie wypowiadaj"

I od kiedy Cycu ma coś związanego z administracją serwera?  xD

Dziękuje Dobranoc

Pozdrawiam

True

Do pytań-Kedy serwer ON nie jestem w stanie odpowiedzieć na chwilę obecną dążymy do tego by serwer był jeszcze dziś aktywny no i duże prawdopodobieństwo że dziś nam się uda  :)

Kolega i tak zapewne zaraz napiszę że backupa wgrać nie umiemy  :)

Ale widzę konkurencja z sfer metin2 bac

Trzymaj odpowiedź kilka stron wcześniej odnosząc sie do tego...

Link:http://www.mpcforum.pl/topic/1282744-dreikonpl-rework-dedyk-easy/?p=11017197

INFO DLA GRACZY:

Witajcie!

Siedzieliśmy dziś całą noc nad próbą przywrócenia backupa aby cofka nas nie dotknęła-Niestety bez skutku.Cofka niestety do 19.9 4:00.

Dziś wieczorem możecie oczekiwać serwera włączonego, a w nocy pierwszych odpowiedzi na supporcie.

Pozdrawiamy i jeszcze raz przepraszamy...

Team Dreikon.pl

@natan89

Literówka, tragedia, źle nawalałem palcami w klawiaturę, to serio administracja tragiczna, serwer tragiczny, wszystko pada, nic nie robią, same nudy itd. Liczyłem że jednak coś jeszcze z tego dodasz a tu tylko literówka :/ Słabo się popisałeś...

Opublikowano

Na dreikon też czekają na kase od debili którzy kase ładują ; )

Wydałem kilka złotych na dreikonie i jestem debilem? , niezły tok myślenia , ci co lubią mieć coś szybciej, łatwiej i ich stać mogą  sobię wydać parę złotych na grę ( takie hobby ) a jedynego debila, którego widzę to Ciebie sądząc po avatarze

sygna.png

Opublikowano

Doświadczony technik za jakiego się uważasz myśli głowom a nie .....

Serio myślisz że backupy nie był robione częściej niż 3dni? No to chociaż w tym dniu dostarczyłeś nam chodź tyle śmiechu.

Ale nie wymagam jednak myślenia logicznego od niektórych, a w dyskusję się wdawać także nie mam zamiaru bo to bez sensu.

Tylko moja prośba do tego typu osób "Nie wiesz nic?To się nie wypowiadaj"

I od kiedy Cycu ma coś związanego z administracją serwera?  xD

Dziękuje Dobranoc

Pozdrawiam

True

Do pytań-Kedy serwer ON nie jestem w stanie odpowiedzieć na chwilę obecną dążymy do tego by serwer był jeszcze dziś aktywny no i duże prawdopodobieństwo że dziś nam się uda  :)

Kolega i tak zapewne zaraz napiszę że backupa wgrać nie umiemy  :)

Ale widzę konkurencja z sfer metin2 bac

Trzymaj odpowiedź kilka stron wcześniej odnosząc sie do tego...

Link:http://www.mpcforum.pl/topic/1282744-dreikonpl-rework-dedyk-easy/?p=11017197

"głowom", to jest wlasnie administracja dreikona :P

Opublikowano

Wydałem kilka złotych na dreikonie i jestem debilem? , niezły tok myślenia , ci co lubią mieć coś szybciej, łatwiej i ich stać mogą  sobię wydać parę złotych na grę ( takie hobby ) a jedynego debila, którego widzę to Ciebie sądząc po avatarze

Zobacz wyżej do kogo to było skierowane,skoro myśli że na shiva tylko czekają na hajs ,, debili '' to na dreikon tak samo jest ; )

79160594027661829163.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...