Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dreikon Rework [Dedyk] [Easy]

ZnowuJa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer mocarnie mi się spodobał, oglądałem pełno filmików z niego, wczoraj miałem zaczynać grać a tu hop taka niespodzianka. Kurcze, strasznie mi się spodobał i miałem mega chęć na nim zagrać. Mam nadzieję, że jakoś to będzie i dużo ludzi nie odejdzie, zostanie i będzie nadal grać.

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie zostało mi nic jak pożegnać się z serwerem, z tego co widziałem wyżej to nie była to pierwsza tego typu cofka, straciłem większość eq, 1 całą postać a co najgorsze czas poświęcony na to.

Serwer polecam jeżeli ogarną problemy ze stabilnością, życzę reszcie miłej gry.

Opublikowano

Nie zostało mi nic jak pożegnać się z serwerem, z tego co widziałem wyżej to nie była to pierwsza tego typu cofka, straciłem większość eq, 1 całą postać a co najgorsze czas poświęcony na to.

Serwer polecam jeżeli ogarną problemy ze stabilnością, życzę reszcie miłej gry.

Wszystko jest oddawane, wystarczy napisać do supportu ;) 

xD 

Opublikowano
Witajcie!

Jak już wiecie dnia 22.09.2014 serwer borykał się z problemami technicznymi. Po głębszej analizie administrator systemu stwierdził błąd z I-węzłami przez co baza danych nie działała poprawnie, dodatkowo przez 3 dni błąd nie pozwał na wykonywanie zapasowej kopii. Mimo kilkugodzinnych prób nie udało się odzyskać danych, przez co byliśmy zmuszeni wgrać ostatnią działającą kopię z dnia 19.09.2014 (godz. 04:00). Sama sytuacja nas dość mocno zaskoczyła, ponieważ przez ponad pół roku (od momentu zakupu) maszyna nie sprawiała żadnych większych problemów. Wgranie stare kopii wiąże się z cofnięcie stanu gry właśnie do 19.09.2014. Poszkodowani gracze mają możliwość odzyskania straconych przedmiotów/poziomów, jednak jest kilka wyjątków

- nie zwracamy przedmiotów zakupionych przez handel/prywatny magazyn

- nie zwracamy wydropionych yang

- nie zwracamy przedmiotów (np. nieb łzy)/lvl < 100 poziomu*

Jak napisać zgłoszenie:

- przed napisaniem zgłoszenia należy sprawdzić swoje postacie/konta oraz oszacować straty

- wchodzimy na stronę http://support.dreikon.pl/open.php

- dostosowujemy się do wzoru (5. Zniknięcie przedmiotu, opisanego na stronie supportu)

- wszystko opisujemy możliwie dokładne (np. bonusy w przedmiotach itp.)

- zostawiamy nick postaci!rnrnDodatkowo:rn- w przypadku usuniętego konta (ew. postaci) prosimy o ponowne jego założenie z takim samym loginem

- w przypadku chęci dopisania jakiś informacji proszę pisać wszystko w jednym zgłoszeniu, nie zakładać nowych!rn

- próby wyłudzania będą karane blokiem permanentnym na wszystkie konta

- jeśli zauważycie, że dany item jednak znajduję się na koncie, proszę  zgłoszenie tej sytuacji w zgłoszeniu (nie nowym!)

* Bardzo prosimy o wyrozumiałość, jednak każdy zwrot kosztuje nas ogrom czasu (sprawdzanie logów itp.), dlatego jeśli jesteście w stanie nadrobić coś w max kilka godzin proszę o nie pisanie na zgłoszenia

Pozdrawiamy

Team Dreikon.pl

Opublikowano

Nie bądźcie dla Teamu zbyt surowi. Takie wpadki się zdarzają, czasami bez winy Administracji. Choć pamiętajcie, że to też są ludzie i mają prawo do omyłek. Jednak jak widać Adm. dbają o serwer, co można stwierdzić od razu, jak sprawdzimy datę startu - calutki rok. 

Teamowi życzę dalszej stabilności i uporania się z zaistniałymi problemami. 

Opublikowano

"nie zwrcamy przedmiotów zakupionych przez handel"

Czyli jak wymieniłem eq to mi tego nie zawrócicie?

nie czytaj ze zrozumieniem

srednio.gif

[50]+ [100]+ [150]+ [200]+ [250]+ [300]+ [350] +[400]+ [450]+ [500]+ [550]+[600]+ [650]+ [700]- [750]- [800]- [850]-

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano

Witam, mam problem mianowicie chciałem zagrać na serwerze spatchowałem clienta, włączam go i wyskakuje mi błąd, prosze o pomoc :)

444.jpg

Nadal ten sam błąd gdy włączam clienta, myślałem ze dziś będzie ok... Pomoże ktoś?

Opublikowano

No to w takim razie powiedz mi o co chodzi bo ja to tak zrozumiałem.

napisali, że przedmiotów kupionych przez handel nie oddają

srednio.gif

[50]+ [100]+ [150]+ [200]+ [250]+ [300]+ [350] +[400]+ [450]+ [500]+ [550]+[600]+ [650]+ [700]- [750]- [800]- [850]-

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano

napisali, że przedmiotów kupionych przez handel nie oddają

To mu wytlumaczyles... Napisales dokladnie to samo co True wiec daruj sovie takie posty.

Mysle,ze chodzi tutaj o handel ekwipunku za plny,chociaz nie wiem czy nie obejmuje tez wymian miedzyserwerowych.Wyrazil sie malo klarownie :)

Opublikowano

To mu wytlumaczyles... Napisales dokladnie to samo co True wiec daruj sovie takie posty.

Mysle,ze chodzi tutaj o handel ekwipunku za plny,chociaz nie wiem czy nie obejmuje tez wymian miedzyserwerowych.Wyrazil sie malo klarownie :)

bo się pytał czy za wymiane eq odzyska to więc mu napisałem

srednio.gif

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano

Ponawiam pytanie i czekam na ogarnięta odp najlepiej od True

Jak wymieniłem eq miedzyserverami to mi je zwroca czy nie?..

kurw ile razy można pisać

Witajcie!
Jak już wiecie dnia 22.09.2014 serwer borykał się z problemami technicznymi. Po głębszej analizie administrator systemu stwierdził błąd z I-węzłami przez co baza danych nie działała poprawnie, dodatkowo przez 3 dni błąd nie pozwał na wykonywanie zapasowej kopii. Mimo kilkugodzinnych prób nie udało się odzyskać danych, przez co byliśmy zmuszeni wgrać ostatnią działającą kopię z dnia 19.09.2014 (godz. 04:00). Sama sytuacja nas dość mocno zaskoczyła, ponieważ przez ponad pół roku (od momentu zakupu) maszyna nie sprawiała żadnych większych problemów. Wgranie stare kopii wiąże się z cofnięcie stanu gry właśnie do 19.09.2014. Poszkodowani gracze mają możliwość odzyskania straconych przedmiotów/poziomów, jednak jest kilka wyjątków
 - nie zwracamy przedmiotów zakupionych przez handel/prywatny magazyn
 - nie zwracamy wydropionych yang
 - nie zwracamy przedmiotów (np. nieb łzy)/lvl < 100 poziomu*

Jak napisać zgłoszenie:
 - przed napisaniem zgłoszenia należy sprawdzić swoje postacie/konta oraz oszacować straty
 - wchodzimy na stronę http://support.dreikon.pl/open.php
 - dostosowujemy się do wzoru (5. Zniknięcie przedmiotu, opisanego na stronie supportu)
 - wszystko opisujemy możliwie dokładne (np. bonusy w przedmiotach itp.)
 - zostawiamy nick postaci!rnrnDodatkowo:rn- w przypadku usuniętego konta (ew. postaci) prosimy o ponowne jego założenie z takim samym loginem
 - w przypadku chęci dopisania jakiś informacji proszę pisać wszystko w jednym zgłoszeniu, nie zakładać nowych!rn
 - próby wyłudzania będą karane blokiem permanentnym na wszystkie konta
 - jeśli zauważycie, że dany item jednak znajduję się na koncie, proszę  zgłoszenie tej sytuacji w zgłoszeniu (nie nowym!)

* Bardzo prosimy o wyrozumiałość, jednak każdy zwrot kosztuje nas ogrom czasu (sprawdzanie logów itp.), dlatego jeśli jesteście w stanie nadrobić coś w max kilka godzin proszę o nie pisanie na zgłoszenia

Pozdrawiamy
Team Dreikon.pl

srednio.gif

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano

Ponawiam pytanie i czekam na ogarnięta odp najlepiej od True

Jak wymieniłem eq miedzyserverami to mi je zwroca czy nie?..

Oddamy, jednak proszę o cierpliwość, ponieważ zgłoszeń jest już ponad 800.

pIOuQ29.png

Opublikowano

Wszystko jest oddawane, wystarczy napisać do supportu ;)

I czekać tydzień aż mi odpiszą bo jak sami zaznaczyli, zgłoszeń mają już ponad 800, a oddanie itemów jednej osobie to dużo czasu.

Prócz itemów zniknęły mi SM'y, yangi i parę innych rzeczy, które kupowałem przez handel, a również były dużo warte, także nie wiem czy jest to warte pisania.

Pytanie do adminów, jeżeli mam te itemy, ale cofnięte o poziomy w tył (mam niebiańskie, a były na 135 lvl, ulepszaczy nie mam) to mogę po prostu zrobić zdjęcia i wysłać je z dopisaniem, że były na 135?

Opublikowano

Moa, baobao i kostium, które kupiłem w prywatnym sklepie nie odzyskam?

To cały mój dorobek, przez ten weekend zarobiłem na te rzeczy, nie było łatwo.

UkINXJ3.jpg

Opublikowano

hahahahahhahaha

każdy teraz przez te dwa dni miał milion brylek eq i sm.....

polowie i tak pewnie oddadzą choć c***a mieli ale żeby nie stracic graczy to tak zrobia :)

przykre będzie jak zagrają w c***a i mało kto się doczeka na zwrot i ludzie uciekną :P

P6yiSdK.jpg

Opublikowano

I dwa tygodnie a co ty jesteś k..a jakiś wyjątek że mają cię obsłużyć bez kolejki , a kogo tu interesuje że wydałeś na sms twoja sprawa jak masz za dużo to wydawaj, a po drugie jest to wpłata dobrowolna.

Masz support to pisz i czekaj jak wszyscy bo widzę że jesteś rozpuszczonym bachorem i radze ci nie graj w gry on line bo pada ci na mozg ostro 

Ogarnij się człowieku i zacznij czytać ze zrozumieniem, zresztą nawet z Tobą nie dyskutuję, nie podoba Ci się co pisze to zachowaj swoje słowo dla siebie bo tak samo nie obchodzi mnie co Ty myślisz.

PS. "On line" to Ty możesz sobie pochodzić nad przepaścią, inglisz w gimbazie trudna sprawa :DD

Ponawiam pytanie:

Pytanie do adminów, jeżeli mam te itemy, ale cofnięte o poziomy w tył (mam niebiańskie, a były na 135 lvl, ulepszaczy nie mam) to mogę po prostu zrobić zdjęcia i wysłać je z dopisaniem, że były na 135?

Opublikowano

Serwer z gotowca tuor lekko zmieniony a we wcześniejszych prezkach true pisał że to nie gotowiec i z tego co pamiętam nie chciał sponsorować jednego serwera ze względu na to że to był gotowiec !

Więc teraz pytanie:

Jak można być tak za przeproszeniem chamskim ?

742949sygna_mpc.png

Opublikowano

Serwer z gotowca tuor lekko zmieniony a we wcześniejszych prezkach true pisał że to nie gotowiec i z tego co pamiętam nie chciał sponsorować jednego serwera ze względu na to że to był gotowiec !

Więc teraz pytanie:

Jak można być tak za przeproszeniem chamskim ?

Ten serwer stoi już rok, a Ty dopiero teraz wypisujesz takie bzdury? puknij się w łeb..

Co do serwera to polecam, Azoom się stara jak może. 

Oby te itemy zostały oddane w miarę szybko..bo właśnie przez te 2/3 dni przybyło ponad 1k graczy. 

Sam wysłałem ticketa i czekam. ;x 

Opublikowano

Ten serwer stoi już rok, a Ty dopiero teraz wypisujesz takie bzdury? puknij się w łeb..

Co do serwera to polecam, Azoom się stara jak może. 

Oby te itemy zostały oddane w miarę szybko..bo właśnie przez te 2/3 dni przybyło ponad 1k graczy. 

Sam wysłałem ticketa i czekam. ;x 

Może i teraz ale to nie są bzdury :)

Kto grał na tuorze ten wie.

Po za tym samo gadanie że nie jest na gotowcu jak jest to już chamstwo :)

742949sygna_mpc.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...