Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dreikon Rework [Dedyk] [Easy]

ZnowuJa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy pvp archerem na tym serwerze polega tylko na hitach? Gram ninją, ale jeszcze nie wybrałem skilli, zagrałbym archerem, ale jeśli nie warto na nim używać skilli w pvp, to wezmę daggera.

UkINXJ3.jpg

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czy pvp archerem na tym serwerze polega tylko na hitach? Gram ninją, ale jeszcze nie wybrałem skilli, zagrałbym archerem, ale jeśli nie warto na nim używać skilli w pvp, to wezmę daggera.

PvP archer vs archer to same hity, ale z innymi klasami skille wchodzą w gre. ;> 

Opublikowano

PvP archer vs archer to same hity, ale z innymi klasami skille wchodzą w gre. ;> 

Nie przekonałeś mnie tym za bardzo do archera :(

Może ktoś jeszcze się odnieść co do pvp archerem? :)

UkINXJ3.jpg

Opublikowano

Rzadko spotykane na privie,dzisiaj ch1 ma status pełny chanel :D  jak się wchodzi sklep wystawić do m1 to mało miejsca jest gdzie przejść w ogóle.

Wallander robi swoje ;0 tylko żeby połowa tych ludzi została jak skończy serie 

Opublikowano

Wallander robi swoje ;0 tylko żeby połowa tych ludzi została jak skończy serie 

Nie tylko Wallander przyciągnął graczy, bo nagrywa jeszcze ponad 5 znanych youtuberów. 

Opublikowano

500 online? wtf?

1800+, więc jest ładna liczba graczy. Nic tylko grać :) Szkoda tylko, że mało osób wybrało Chunjo, za to w Jinno i Shinsoo są tłumy. Przyjemnie się gra, dobrze, że dodali 5 i 6 channel, może teraz będzie ciut łatwiej o metki :p

Opublikowano

1800+, więc jest ładna liczba graczy. Nic tylko grać :) Szkoda tylko, że mało osób wybrało Chunjo, za to w Jinno i Shinsoo są tłumy. Przyjemnie się gra, dobrze, że dodali 5 i 6 channel, może teraz będzie ciut łatwiej o metki :P

Zazwyczaj na prywatnych serwerach w chunjo jest najmniej ludzi, większość wybiera jinno i shinso ;)

2,2k on-line już jest ;) 

xD 

Opublikowano

Poszukaj w dziale "Poradniki" 

szukałem nie znalazłem podesłałbys link na pw jakbyś znalażł

?

Opublikowano

Jest gdzieś jakiś spis na forum gdzie dany ulepszacz dropi?

Wyślę Ci na PW cały spis.

@top

Super serwer, dawno mi się tak przyjemnie nie grało, rywalizacja jest, graczy od cholery, sklepów również.

Minusy to to, że czasami wyrzuci kanały i cofa na ch3 jak się jeździ, mam nadzieję, że to kiedyś poprawicie.

+ dużo osób (w tym ja) ma problemy w lochach, po prostu client się laguje w niektórych miejscach i trzeba go wyłączać menadżerem.

Opublikowano

CH1 Pełne, dawno tego nie widziałem. :D

jednak nie, tylko ja mam takie cholerne lagi? logowanie trwa ok. 5 minut. :v

2,5k on ;) serwer jest przeciążony dlatego są lekkie lagi. 

xD 

Opublikowano

Dreikon teraz będzie idealnym serwerem do grania na jakieś 2-3 miesiące, póki Tream i reszta będą z niego nagrywali. Potem wrócimy zapewne do szarej rzeczywistości jak to jest z As*arialem, być może się mylę.. zobaczymy co czas przyniesie. Ja osobiście wracam na Dreikon'a i zapraszam wszystkich.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Dreikon teraz będzie idealnym serwerem do grania na jakieś 2-3 miesiące, póki Tream i reszta będą z niego nagrywali. Potem wrócimy zapewne do szarej rzeczywistości jak to jest z As*arialem, być może się mylę.. zobaczymy co czas przyniesie. Ja osobiście wracam na Dreikon'a i zapraszam wszystkich.

Zawsze był idealnym serwerem, sam gram od roku i jest zaje*ście  ;)

Polecam. 

xD 

Opublikowano

Zawsze był idealnym serwerem, sam gram od roku i jest zaje*ście  ;)

Polecam. 

Miałem bardziej na myśli ilość graczy i tego typu rzeczy, ale racja.. Dreikon od zawsze był świetnym serwerem mimo swoich problemów jest jedyny w swoim rodzaju.

Zapraszam wszystkich na serwer!

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

mam pytanie jak tutaj w pvp i expie radzi sobie mental, szaman smok i wp? i archer

Bardzo dobrze, w pvp klasy są wyrównane, a jeżeli chodzi o Exp mooby i Bossy są dosyć słabe i każda klasa sobie z nimi na lajcie poradzi ;) 

xD 

Opublikowano

Ciekawe, czy z odejściem Wallandera, Treama i innych nie skończy się znowu na 1k w godzinach szczytu. Szkoda by było, bo serwer godny uwagi, ale powoli się już wypala. Podejrzewam, że jeszcze 2/3 miesiące i liczba graczy będzie powoli spadała.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...