Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ravia s1,s2 Mod (Naprawione Błędy!)

L.ike

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 623
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

siemasz mam inny problem wszystko ladnie dziala lecz nie widze na modzie pudelek z ksiazku umiejetnosci i zabijajac metki nie mozna ich zbierac bo ich niby wgl nie ma ale jak przeloujesz na normalnego klienta bez moda to ona jest normalnie

Opublikowano

Ja natomiast mam problem z waithackiem (tak sie on chyba nazywa) ... interesuje mnie sam mobber hack a gdy włącze gre to postać sama mi atakuje (bez animacji(, jak to wyłączyć?

Opublikowano

Próbowałem tego na początku, ale pojawia mi się tylko takie coś 1946214101833181207843.jpg /naprawione. Zmieniłem nazwe plików Hack, na WaitHack. A i naprawdę świetna robota z tym modem L.ike ;)

Opublikowano

A ja mam inne pytanie niż wszyscy xD

Dlaczego na tym nowym kamer modzie nie ma item_proto itd. Przez to nie można ustawić, żeby bot widział same hematy, miecz i poty - POMOCy :P

creepern.png

Opublikowano

A ja mam inne pytanie niż wszyscy xD

Dlaczego na tym nowym kamer modzie nie ma item_proto itd. Przez to nie można ustawić, żeby bot widział same hematy, miecz i poty - POMOCy :P

Jest item_proto bynajmniej hematy/muszle/runy normalnie widać a jeżeli chodzi o miecz podróżnika to tego faktycznie brakuję i potek też. Pobierz patchera wtedy będziesz widział hematy itp.

Opublikowano

Jest item_proto bynajmniej hematy/muszle/runy normalnie widać a jeżeli chodzi o miecz podróżnika to tego faktycznie brakuję i potek też. Pobierz patchera wtedy będziesz widział hematy itp.

Ja chcę widzieć tylko to, a nie wszystko inne xD

Nie da się tego zrobić, bo w folderze nie ma ravi  /mod/locale/ravias2 ;)

Już napisałem do Like i zobaczymy co zrobi xD

creepern.png

Opublikowano

Ja chcę widzieć tylko to, a nie wszystko inne xD

Nie da się tego zrobić, bo w folderze nie ma ravi /mod/locale/ravias2 ;)

Już napisałem do Like i zobaczymy co zrobi xD

W serverinfo mozesz edytowac sciezke z mod/locale/ravia na mod/locale/ravias2.

Filip: Mogę najwyżej podtrzymać ten temat. Mam dużo szkoły i wolę poświęcić czas wolny na przyjemności xD Poczekamy na twój serwer i tam zrobimy moda. xD

Zabezpiecze sie przed modem ;*****
Opublikowano

dlaczego dajesz klienta odrazu z wgranym modem ? sugeruje podac klienta, link do moda z mojej strony i łatke na moda. tak moja sugestia

Opublikowano

Pudełek z KU nie widać też 

Potrzebujesz pomocy z konfiguracją, zabezpieczeniem, bazą danych, stworzenia unikalnego wyglądu - serwerów teamspeak 3? Poniżej kontakt do mnie ;). Gwarancja i zadowolenie.

GG: 67581351

Discord: Hax3ey#4838

PW: Forum

Opublikowano

dlaczego dajesz klienta odrazu z wgranym modem ? sugeruje podac klienta, link do moda z mojej strony i łatke na moda. tak moja sugestia

1. Wrzuć moda na jakieś hostingi no-premium. 2. Copyright jest w cliencie więc nie wiem w czym problem..

Opublikowano

1. Wrzuć moda na jakieś hostingi no-premium. 2. Copyright jest w cliencie więc nie wiem w czym problem..

są no premium, jeśli masz dzielone IP to wtedy problem z pobieraniem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...