Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ravia s1,s2 Mod (Naprawione Błędy!)

L.ike

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak @UPo, mozna prosic o wywalenie wszystkich itemkow i zostawienie tylko hematow/muszli/potow pod autopickup? Limicik + poleci

• Odpowiedzi 623
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

w jaki sposób można zrobić widoczność tylko hematów i małży w cliencie ravii s2?

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Tak jak @UPo, mozna prosic o wywalenie wszystkich itemkow i zostawienie tylko hematow/muszli/potow pod autopickup? Limicik + poleci

Popieram, powinno być takie coś ułatwiło by drop, i by dropiło np, a my expimy swojego "maina"

Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null.

Opublikowano

Albo mi się wydaje albo nie ma ikon hemacików no i trzeba ikony hematów..

Jak to nie ma ikon hematów? W kleincie ich nie ma czy co, przeciez normalnie widać, więc muszą być

Opublikowano

kurcze. To że ja stworzylem tego moda to nie znaczy żę wszystko będę robił. zrobiliśmy z SSID dla was support i forum żebyście mieli gdzie spamowac i ew. naprawiać bugi. zrozumcie żę ka mam też inne sprawy na głowie a wy macie ręce i mózgi więc warto je wykorzystać. pokazcie żę też potraficie coś zrobić a nie tylko czekacie na gotowe...

Opublikowano

Może mnie ktoś oświecić? Owy plik główy, który waży ponad 580 mb wrzucamy do oryginalnego folderu z ravią czy to już jest zrobiony client pod mody z tego serwera?

Opublikowano

Nadal nie widac pudełek z ku ...

Potrzebujesz pomocy z konfiguracją, zabezpieczeniem, bazą danych, stworzenia unikalnego wyglądu - serwerów teamspeak 3? Poniżej kontakt do mnie ;). Gwarancja i zadowolenie.

GG: 67581351

Discord: Hax3ey#4838

PW: Forum

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...