Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ravia s1,s2 Mod (Naprawione Błędy!)

L.ike

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 623
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

W patcherze wywala błąd - "Plik nie mógł zostać dekompresowany. Ściągnięcie pliku nie powiodło się - http://like-host.aq.pl/patcher/0.0.0.1/.Ravia_mod_v2.exe.lz" (Sam plik osobno, nie przez patcher da się ściągnąć, ale to nic nie zmienia)
A jak się włącza normalnie, to wywala w połowie logowania.

@Edit
A jak się wejdzie na clienta (nawet nie modowanego) to mam czarne tło, widze tylko chat, etc, eq tez nie ma, nie wiem o co biega

Opublikowano

Up

Masz na myśli podmienić pliki z folderu z modem z tymi ze zwykłego folderu pobranego ze strony Ravii?

Opublikowano

Up

Masz na myśli podmienić pliki z folderu z modem z tymi ze zwykłego folderu pobranego ze strony Ravii

Nie, nie musisz wypakować na nowo moda ravii z tego tematu do jakiegoś nowego folderu i po prostu podmienić te pliki wypakowane dzisiaj z tymi z których korzystałeś do tej pory.

Opublikowano

Mam problem patcher nie chce mi sciągnąć pliku, co zrobic?

0092644162c54cbb9289b6e67ef37e4b.png

Respect is earned, not given. You people have done nothing to earn my respect. 

Opublikowano

@kakar642 zrob tak:
1. Rozpakuj clienta
2. Wrzuć patchera
3. Spatchuj.
4. Wrzuc pliki mobber
5. Graj.

@edit: mam problem z clientem.. Gdy wlaczam Ravia_Mod V2 to laduje mi postac pisze :error i że niektóre funkcje mogą nie działać i działa tylko autopota i autopickup. Co zrobić :x?

0092644162c54cbb9289b6e67ef37e4b.png

Respect is earned, not given. You people have done nothing to earn my respect. 

Opublikowano

@kakar642 zrob tak:

1. Rozpakuj clienta

2. Wrzuć patchera

3. Spatchuj.

4. Wrzuc pliki mobber

5. Graj.

@edit: mam problem z clientem.. Gdy wlaczam Ravia_Mod V2 to laduje mi postac pisze :error i że niektóre funkcje mogą nie działać i działa tylko autopota i autopickup. Co zrobić :x?

Powiedzieć Lajkowi a lajk to naprawi. za 10 minut uruchom patchera :)

@PanzMPC już poprawiłem. Wszystko pobiera bezproblemowo. Jak nie pobierze to lej go w morde :v

Opublikowano

Like jestem na ts i cię nie widzę ;p

Mam pytanka do ciebie więc miło by było pogadać ;p

Może reup clienta z wgranymi aktualizacjami albo coś... nie wiem ;p Nudzi mi się :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...