Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ravia s1,s2 Mod (Naprawione Błędy!)

L.ike

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 623
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ale mój client do ich clienta raczej nie ma nic wspólnego ale zobacze co tam dodali i postaram się dostosować w między czasie :)

Opublikowano

Zmiany:
- Antywirusy nie powinny krzyczeć, że znaleziono wirusa
- Posiadacze procesorów AMD widzą od teraz wszystkie modele i tekstury (w tym Pety)
- Nie trzeba uruchamiać żadnych plików jako Administrator
- Nie powinno być żadnych problemów z wyborem serwera przy uruchamianiu gry (S1 i S2)
- Gra powinna się szybciej instalować i uruchamiać
- Nie ma problemu z uruchamianiem gry która się włącza i od razu wyłącza
- Zintegrowane zostały wszystkie obecne poprawki z klientem gry (dużo ich nie było, ale 3MB dla niektórych mniej pobierania zawsze coś)
- U każdego bez wyjątku działają polskie znaki i polska czcionka

Nie wiem co mogło się zmienić w expie itd. 

Ps: Like jak tam serwerek? xD

Opublikowano

Ja mam starą wersie troche po zmieniałem i działa mi wszystko pięknie do dziś ;)

Potrzebujesz pomocy z konfiguracją, zabezpieczeniem, bazą danych, stworzenia unikalnego wyglądu - serwerów teamspeak 3? Poniżej kontakt do mnie ;). Gwarancja i zadowolenie.

GG: 67581351

Discord: Hax3ey#4838

PW: Forum

Opublikowano

Mi nie wyskakuje żaden błąd, po prostu jak wybiorę postać, loguje się i jak skończy wyłącza mi się metin i żadnego błędu.

UWAGA! TYM KTÓRYM WYWALA DO PULPITU 

Wchodzicie w panel sterowania --> System -->  zaawansowane ustawienia -- > zapobieganie wykonaniu danych --> wybieracie "Włącz funkcje DEP dla wszystkich programów oprócz tych wybranych poniżej" i dodajecie ".Ravia_mod.exe" 

i wszystko dziala jak należy:)

Opublikowano

Też mam ten problem i prosze o pomoc. Wszystko działa , ale jak juz po wybraniu postaci załaduje się , to postać widać  eq itp , ale czarne tło i jak sie chodzi to rozmazane.

Odświeżam !

Opublikowano

W patcherze nie mam żadnych aktualizacji do pobrania, Serwerinfo mam taki:

import locale
def BuildServerList(orderList):
    retMarkAddrDict = {}
    retAuthAddrDict = {}
    retRegion0 = {}

ridx = 1
    for region, auth, mark, channels in orderList:
        cidx = 1
        channelDict = {}
        for channel in channels:
            key = ridx * 10 + cidx
            channel['key'] = key
            channelDict[cidx] = channel
            cidx += 1

region['channel'] = channelDict

retRegion0[ridx] = region
        retAuthAddrDict[ridx] = auth
        retMarkAddrDict[ridx*10] = mark
        ridx += 1

return retRegion0, retAuthAddrDict, retMarkAddrDict
if locale.IsEUROPE():
    STATE_NONE = '|cFFFF0000|H|h'+"Wyłączony"

STATE_DICT = {
        0 : '|cFFFF0000|H|h'+"Wyłączony",
        1 : '|cFF49FF3F|H|h'+"Włączony",
        2 : '|cFFFFCA2B|H|h'+"Przepełniony",
        3 : '|cFFFF0000|H|h'+"Pełny"
    }

CHANNELS1 = [
        {'name':'CH1','ip':'s1game.ravia.eu','tcp_port':50001,'udp_port':50001,'state':STATE_NONE,},
        {'name':'CH2','ip':'s1game.ravia.eu','tcp_port':50002,'udp_port':50002,'state':STATE_NONE,},
        {'name':'CH3','ip':'s1game.ravia.eu','tcp_port':50003,'udp_port':50003,'state':STATE_NONE,},
        {'name':'CH4','ip':'s1game.ravia.eu','tcp_port':50004,'udp_port':50004,'state':STATE_NONE,},
    ]
    CHANNELS2 = [
        {'name':'CH1','ip':'s2game.ravia.eu','tcp_port':22001,'udp_port':22001,'state':STATE_NONE,},
        {'name':'CH2','ip':'s2game.ravia.eu','tcp_port':22002,'udp_port':22002,'state':STATE_NONE,},
        {'name':'CH3','ip':'s2game.ravia.eu','tcp_port':22003,'udp_port':22003,'state':STATE_NONE,},
        {'name':'CH4','ip':'s2game.ravia.eu','tcp_port':22004,'udp_port':22004,'state':STATE_NONE,},
        {'name':'CH5','ip':'s2game.ravia.eu','tcp_port':22005,'udp_port':22005,'state':STATE_NONE,},
    ]
    MARK1 = { 'ip' : 's1game.ravia.eu', 'tcp_port' : 50001, 'mark' : '120.tga', 'symbol_path' : '120', }
    MARK2 = { 'ip' : 's2game.ravia.eu', 'tcp_port' : 22001, 'mark' : '120.tga', 'symbol_path' : '120', }
    AUTH1 = {'ip':'s1game.ravia.eu','port':62521, }
    AUTH2 = {'ip':'s2game.ravia.eu','port':22000, }
    NAME1 = { 'name' : 'Ravia s1', 'Website' : 'http://s1.ravia.eu/?p=rejestracja'
  'pong' : '1234abcd5678efgh', 'hexpong' : 'false', 'report' : '1215955205', 'loginpacket' : '6F', 'locale' : 'locale/pl'}
    NAME2 = { 'name' : 'Ravia s2', 'Website' : 'http://s2.ravia.eu/?p=rejestracja'
  'pong' : '1234abcd5678efgh', 'hexpong' : 'false', 'report' : '1215955205', 'loginpacket' : '6F', 'locale' : 'locale/pl'}
    REGION0_ORDER_LIST = [
        (NAME1, AUTH1, MARK1, CHANNELS1),
        (NAME2, AUTH2, MARK2, CHANNELS2),
    ]
    NEW_REGION0, NEW_REGION0_AUTH_SERVER_DICT, NEW_MARKADDR_DICT = BuildServerList(REGION0_ORDER_LIST)
    # RESULT
    NEW_REGION_NAME_DICT = {0 : 'POLAND',}
    NEW_REGION_AUTH_SERVER_DICT = {0 : NEW_REGION0_AUTH_SERVER_DICT,}
    NEW_REGION_DICT = {0 : NEW_REGION0,}

MARKADDR_DICT = NEW_MARKADDR_DICT
    REGION_DICT = NEW_REGION_DICT
    REGION_NAME_DICT = NEW_REGION_NAME_DICT
    REGION_AUTH_SERVER_DICT = NEW_REGION_AUTH_SERVER_DICT

TESTADDR = { 'ip' : '210.123.10.153', 'tcp_port' : 50000, 'udp_port' : 50000, }

CavernousEarlyIcelandichorse-size_restricted.gif

Opublikowano

Mam problem pomoże ktoś  ?  http://zapodaj.net/125c428e1e5d7.png.html

Ściągłem clienta ravi co Like podał w 1 stronie dałem tak plik wypakuj i włączyłem gre przez Ravia_mod_v2.

Ma ktoś działającego mobbera daje + Proszę o pomoc :(

nie masz microsoft c++ albo czegoś jak ci ten error wyskakuje.

Mobber w kamerze powinien działac. Jak nie to pobierz od misiekantos.

Opublikowano

Mam problem, wczesniej wywalalo clienta za kazdym razem jak sie gdzies przenosilem, teraz nie moge nawet sie lognac na postac. Any help?

Opublikowano

@xGontar nie pograsz sobie normalnie na kamermodzie w ravie, ponieważ mają zabezpieczenia

Nie wiem jak autor tematu "pokonał" te zabezpieczenia ;d

A co zrobić, żeby mieć Wyraj?

CavernousEarlyIcelandichorse-size_restricted.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...