Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ravia s1,s2 Mod (Naprawione Błędy!)

L.ike

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Like jestem na ts i cię nie widzę ;p

Mam pytanka do ciebie więc miło by było pogadać ;p

Może reup clienta z wgranymi aktualizacjami albo coś... nie wiem ;p Nudzi mi się :)

Mógłbyś się odezwać ;-;

Odpalać patchery ! Wszystko powinno działać bezproblemowo.

• Odpowiedzi 623
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@L.ike Mógłbyś jeszcze zrobić tak, żeby przez czat nie było widać Kamera. Z mojej perpektywy jak ja piszę jest ok, ale inni widzą inaczej.

@Edit

Jak odpalam przez kamera ten patcher nic nie daje.

Np nie widze tej bransy na 33 lvl.

Na zwyklym cliencie jest ok a ja chcę na modzie xD

Opublikowano

@kakar642 zrob tak:

1. Rozpakuj clienta

2. Wrzuć patchera

3. Spatchuj.

4. Wrzuc pliki mobber

5. Graj.

@edit: mam problem z clientem.. Gdy wlaczam Ravia_Mod V2 to laduje mi postac pisze :error i że niektóre funkcje mogą nie działać i działa tylko autopota i autopickup. Co zrobić :x?

Dalej to samo, nawet tryb zgodności nie pomógł.

Działa już tylko teraz problem jak to jest z tym waithackiem?  odpalam go wyskakuje cmd i pisze że nie może odnaleźć pliku Hack.epx

Na innych mapach działa ale w v2 nie da rady wogóle wejść do pulpitu wywala.

Mapy v2 nie ma wgranej.

Opublikowano

W tym cliencie jest keylogger :> Takie pytanie chcę ci się wchodzić na te konta i zabierać eq ? 

uśmialiśmy się na maxa ;) Myślę, że za bezpodstawne oskarżanie powinien być warn ;)

Keyloggera żadnego nie ma, a jeśli nie chcesz to nie pobieraj. Nikt jeszcze nie narzekał na skradzione eq czy coś więc odpuśc sobie.

Opublikowano

Jedyny problem który mnie doprowadza do szału , to jest to że po każdym przejsciu przez portal mod wywala do pulpitu :v. Druga sprawa że nie widze tej krowy itp itd , ale nie używałem nigdy tego patchera o co chodzi , jest tu gdzieś do pobrania ? :)

Opublikowano

Dajcie mi ten link do patchera , bo jakoś znalezc nie moge .. 

patcher o ile wiem to jest ten co jest w ravii tyle, że są tam podane ścieżki do pobierania rzeczy od Like'a :)

Opublikowano

""filip xd"" nene. Patcher jest na naszej stronie i na forum. Link macie w sygnaturze i na pierwszej stronie w temacie z clientem :3

Dobra ;p tylko pomóc chciałem xD

Ogólnie to ładnie dropią medale w lochu małp łatwym od 20-25lvl? 

Opublikowano

po patcher nadal wywala po przenoszeniu więc nie pi3rdolcie ze nie wywala ;d

Potrzebujesz pomocy z konfiguracją, zabezpieczeniem, bazą danych, stworzenia unikalnego wyglądu - serwerów teamspeak 3? Poniżej kontakt do mnie ;). Gwarancja i zadowolenie.

GG: 67581351

Discord: Hax3ey#4838

PW: Forum

Opublikowano

Dobra ;p tylko pomóc chciałem xD

Ogólnie to ładnie dropią medale w lochu małp łatwym od 20-25lvl? 

Raczej do "dobrze" dropiących przedmiotów bym tego nie dodał... z rekawiczką nie wiem jak jest, ale zapewne lepiej u mnie na 60 min 1/2 runy nie raz 3.

Opublikowano

I dlaczego nie da sie regulować pick upa ??? w tym modzie

Potrzebujesz pomocy z konfiguracją, zabezpieczeniem, bazą danych, stworzenia unikalnego wyglądu - serwerów teamspeak 3? Poniżej kontakt do mnie ;). Gwarancja i zadowolenie.

Opublikowano

Panowie, a co mogę zrobić jeśli mam problem z ładowaniem gry. Jak zmienię postać lub się wyloguje oraz zmienię mapę to przy następnym ładowaniu wywala mi grę.

Opublikowano

Każdy tak ma .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...