Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ravia s1,s2 Mod (Naprawione Błędy!)

L.ike

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak mam odpalić wh, jak już go "zainstaluje" ikonką włącz wh w folderze, bo wchodzę do gry i nie mam go włączonego.

Jeszcze jedno, jak odpalę .Ravia, gdyż .Ravia_mod wywala mi podczas łączenia z serwerem nie mam tego "hackbar". Wie ktoś jak to może włączyć ?

3599514097715141141090.jpg

wgrałeś akutalizacje? Hackbara o ile wiem nie ma. Jest wh, nok, mobber.

• Odpowiedzi 623
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Odpowiem i ktoś, jak ludzie lecą w m1, dropią szkaty i im exp nie przybywa?

Robisz postac 3 lv zakladsz pt z 20-30lv robisz na poziom i bijac psy leci malo expa.

Opublikowano
http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=26368

pobierz to i zainstaluj ;) Potem problemu nie powinno być.

właśnie się nad tym zastanawiałem ale myślałem że mam ten program :P no nic ściągam i instaluję... wielkie dzięki!

EDIT: Jednak nadal to samo... dalej ten sam błąd nawet pobrałem ten plik i wrzuciłem go do system32 nadal to samo... wrzuciłem go również do folderu z grą i wyskakuję mi to

oYvUxrM.png 

a gdy klikam ok wyskakuję mi znów ten sam błąd co wcześniej... net frameworka mam 4.5.1 tylko...

Opublikowano

Rozwiązałem problem, wystarczyło uruchomić .Ravia_mod za pomocą administratora :) 

UP

Jak chcesz samego mobberhacka odpalasz .Ravia i w grze f5.

Opublikowano

Dodaj muszle 29001 bo przy wpisywaniu id w drop-hacku nic mi nie wyszukuje : >.

Edit : Pomijajac  fakt ,ze bot jest nie przydatny, jak nawet nie moge go zostawic wlaczone na 2h+ ponieważ jak Mnie lognie ustawie auto login to przy wyborze postaci samo wylacza metka :) , a przy boceniu łapie kicka min. co 10 min.

sygna2.png

Opublikowano

Like, nie przejmuj się takimi "ludźmi". Ja Ci jak najbardziej dziękuję, bo nie mogłem znaleźć nic takiego na ravie, robisz dobrą robotę :)

Tak btw. pytanko mam, dlaczego jak włączę szybkość ataku (200) to po 4 sekundach mnie loga ? :(

Jeszcze jedną rzecz dodam. Gdyż, iż, aż. Mam włączoną funkcję automatycznego podnoszenia, wraz filtrem i dodaną szkat. blask. księż. (hemat), lecz i tak mi jej nie podnosi :/

Proszę o pomoc. Dzięki

Opublikowano

Run konnych nie widać ;)

Na forum piszą że jest problem na modzie z itemami. W sumie nie wiem dlaczego. ale wrzuciłem item_proto ravi i właśnie nie czyta tych gupich itemów :xxx

##### Btw. jeśli chcecie inne hacki to zapraszam na moje forum. Tam możecie napisać na jaki serwer i ogarniemy co się da :)

forum.zerknij_na_moją_sygnaturkę :D

Opublikowano

blokuje HS ?

Ravia nie ma HS...

Lipą jest to, że przy każdej zmianie CH trzeba uruchamiać nowego clienta.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...