Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ravia s1,s2 Mod (Naprawione Błędy!)

L.ike

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 623
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

L.ike mam sprawę czemu jak włączam auto pelerynkę to wyłącza mi metka? jest jakaś aktualizacja? jeżeli tak to podajcie bo podaje mobbera od misiekantos ale tam laguje xD a ogólnie to mod dziala.

Opublikowano

L.ike mam sprawę czemu jak włączam auto pelerynkę to wyłącza mi metka? jest jakaś aktualizacja? jeżeli tak to podajcie bo podaje mobbera od misiekantos ale tam laguje xD a ogólnie to mod dziala.

Mam ten sam problem :(

Można prosić jakieś rozwiązanie?

Z góry dziękówka.

Opublikowano

UWAGA! TYM KTÓRYM WYWALA DO PULPITU 

Wchodzicie w panel sterowania --> System -->  zaawansowane ustawienia -- > zapobieganie wykonaniu danych --> wybieracie "Włącz funkcje DEP dla wszystkich programów oprócz tych wybranych poniżej" i dodajecie ".Ravia_mod.exe" 

i wszystko dziala jak należy. :)

Opublikowano

UWAGA! TYM KTÓRYM WYWALA DO PULPITU 

Wchodzicie w panel sterowania --> System -->  zaawansowane ustawienia -- > zapobieganie wykonaniu danych --> wybieracie "Włącz funkcje DEP dla wszystkich programów oprócz tych wybranych poniżej" i dodajecie ".Ravia_mod.exe" 

i wszystko dziala jak należy. :)

jak zrobic to w win8?

Opublikowano

Jak wchodze do gry wszystko jest ok ale dziala ale mam czarny ekran i rozmazana postac :/, moze ktos pomoc?

Też mam ten problem i prosze o pomoc. Wszystko działa , ale jak juz po wybraniu postaci załaduje się , to postać widać  eq itp , ale czarne tło i jak sie chodzi to rozmazane.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...