Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ravia s1,s2 Mod (Naprawione Błędy!)

L.ike

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A ja mam taki problem:

Mapa się nie wczytuje ale tylko na v2 inne lokacje działają. Gram na Waszym kliencie ale szczerze mówiąc zależy mi tylko na skillbocie do buffka. może podpowiecie mi jakieś rozwiązanko?

Uszanowanie

• Odpowiedzi 623
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To samo mam. Jakiś pomysł?

Like pewnie coś robi. Patchuj co 5 minut i sprawdzaj. A jak nie to czekaj na informację :)

A ja mam taki problem:

Mapa się nie wczytuje ale tylko na v2 inne lokacje działają. Gram na Waszym kliencie ale szczerze mówiąc zależy mi tylko na skillbocie do buffka. może podpowiecie mi jakieś rozwiązanko?

Uszanowanie

Musimy wgrać V2 po prostu. To zajmuję troche czasu więc musisz albo czekać albo poradzić sobie w jakiś inny sposób ;(

Ma ktoś nowe SerwerInfo do Ravii S1? Bo to w modzie mi nie działa ;C

To nie temat o ravii s1. Idź do tematu gdzie proszą o serwerinfo, bo tam na 100% jest ;)

@1361622928-U485574.pngkawaleroo Poszukaj / napisz nowy temat w prośbach i sereverinfo

a ja ponawiam czy to działa ? ....

Działa jak najbardziej. Like co chwile coś nowego z tym robi więc czasem się coś zwali ale zaraz jest poprawione ;) Z dnia na dzień jest coraz lepiej :)

Opublikowano

http://scr.hu/7ph/5e8s6
Syserr : 

0907 13:25:00624 :: CSoundManager::PlayMusic - Failed to load stream sound : BGM/login_window.mp3
0907 13:25:08727 :: CSoundManager::PlayMusic - Failed to load stream sound : BGM/characterselect.mp3
0907 13:25:09694 :: CSoundManager::PlayMusic - Failed to load stream sound : BGM/login_window.mp3
0907 13:25:16656 :: CSoundManager::PlayMusic - Failed to load stream sound : BGM/characterselect.mp3
0907 13:25:26057 :: CMapOutdoor::Load - LoadMonsterAreaInfo ERROR
0907 13:25:30104 :: CSoundManager::PlayMusic - Failed to load stream sound : BGM/domyslna.mp3
0907 13:25:34346 :: Unknown Server Command KillWyraj 0 | KillWyraj
0907 13:25:34346 :: Unknown Server Command KillJinno 0 | KillJinno
0907 13:25:34346 :: Unknown Server Command KillWszyscy 0 | KillWszyscy

0092644162c54cbb9289b6e67ef37e4b.png

Respect is earned, not given. You people have done nothing to earn my respect. 

Opublikowano

uśmialiśmy się na maxa ;) Myślę, że za bezpodstawne oskarżanie powinien być warn ;)

Keyloggera żadnego nie ma, a jeśli nie chcesz to nie pobieraj. Nikt jeszcze nie narzekał na skradzione eq czy coś więc odpuśc sobie.

Bezpodstawne ? Sam sobie wszedlem na konto i przeniosłem hematy i inne rzeczy ? :>

Opublikowano

@Filip xD

A czemu ten patcher jest tylko pod clienta?

Dlaczego nie działa to na kamermodzie?

Nie działamy na kamermodzie, bo nie można zmienić wielu plików - zabezpieczenia...

Bezpodstawne ? Sam sobie wszedlem na konto i przeniosłem hematy i inne rzeczy ? :>

Przestań robić nam smród w temacie. Masz 3 posty i te 3 posty są chyba tylko  w tym temacie. Jeśli ci ktoś przeniósł hematy to po prostu podałeś login i hasło na jakiś stronach typu "Darmowe yangi".

Proszę żebyś się więcej nie wypowiadał, bo jeśli będzie potrzeba to te 200 osób które pobrały ( z samych moim dwóch linków) mogą tutaj napisać, że im nawet miecz+0 nie zniknął.

Jesteśmy bardziej uczciwi niż ty teraz pisząc jakieś oskarżenia w naszą stronę.

Opublikowano

Dobra ;p tylko pomóc chciałem xD

Ogólnie to ładnie dropią medale w lochu małp łatwym od 20-25lvl? 

Na 21 lvl mental 45 min na rękawiczce , full spot na małpach , 1 medal, 30 minut : 15 rekawiczka 15 bez , 4 medale ... wniosek jest taki że tutaj dużo zalezy od farta , ale 11 medali powinieneś wydropić w jakieś 2 godziny myśle , a może nawet szybciej ? 

Opublikowano

Pobrałem sobie tego moda, lecz pelerynki nie działają i tu moje pytanie czy zostanie to naprawione?

Co ci nie działa?

W plikach jest może włączanie tak jak wh i nok ale nie pamiętam.

Użycie mobbera - F5

Opublikowano

Połowa mapa jest tutaj rozjebana w tym całym modzie :) V2 Lochy i dt nie chodzi na kamer modzie co Like dał więc like na 2 raz sprawdzaj wszystko dopiero wstawiaj .

Potrzebujesz pomocy z konfiguracją, zabezpieczeniem, bazą danych, stworzenia unikalnego wyglądu - serwerów teamspeak 3? Poniżej kontakt do mnie ;). Gwarancja i zadowolenie.

GG: 67581351

Discord: Hax3ey#4838

PW: Forum

Opublikowano

Jesli mod v2 nie dziala to uzyj starszej wersji ;)
Potem jak bede na kompie ogarne kilku ludzi i naprawimy to. :)

Połowa mapa jest tutaj rozjebana w tym całym modzie :) V2 Lochy i dt nie chodzi na kamer modzie co Like dał więc like na 2 raz sprawdzaj wszystko dopiero wstawiaj .

Wy jestescie od sprawdzania i komentowania. Ja tworze i naprawiam.

@alonix po 1. nie uda ci się pogrążyć mnie i filipa. po 2. Jeśli ci znikają itemy to przez twoją głupote. po 3. Po co miałbym wrzucać keyloggery do clienta?

Opublikowano

Naprawcie wkoncu to wylaczanie clienta po zmienieniu ch :( - nie ma co nawet botow na noc zostawic bo nie bd dzialal na tym auto login -.- .

sygna2.png

Opublikowano

Ja to pobralem tylko po to aby korzystac z mobber hacka. mam nadzieje ze inne hacki same mi sie nie wlaczaja ? bo niechce dostac bana. pobralem i tego clienta od was i cala reszte. P.S na ile jednostek ustawic zeby bylo tak jak na zwyklych pele ?

Opublikowano

Naprawcie wkoncu to wylaczanie clienta po zmienieniu ch :( - nie ma co nawet botow na noc zostawic bo nie bd dzialal na tym auto login -.- .

K***a... jak mam wam wytlumaczyc? Moda STWORZYL i zabezpieczyl KAMER.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...