Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ravia s1,s2 Mod (Naprawione Błędy!)

L.ike

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakbys mogl wrzucic na cos innego Małe poprawki

Po pobraniu clienta wrzucamy do głównego.. (Przy wybieraniu patchera nie musimy pobierać tej aktualizacji) 

poniewaz cos nie moge wezne kilka mobkow i mnie loga.. patchera robilem ale tego nie mgoe sciagnac z tego hostu nie wiem czemu

• Odpowiedzi 623
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

blokuje logi? czemu podczas ladowania wywala mnie? wylacza sie calkiem

Daj mi ss logu i zawartość syserr.txt..

Opublikowano

siemanko siemanko

Na 1lvl dostajemy broń której nie widać na Waszym kliencie, znajdzie się jakaś łatka?

Spójrz na treści wiadomości wyżej takiej łatki na razie nie będzie bo nie wiadomo gdzie leży problem.

Opublikowano

Siemanko, chce wrzucić mobberhacka do clienta Ravii. Wrzucam te 2 pliki z .py, jeden z .pyc i jeden .mix z folderu miles do folderu dll. Odpalam clienta i gdy klikam f5 nic się nie włącza :/

Opublikowano

Co do moda to patrzyłem na FP i zawuażyłem że jest z nim bardzo dużo problemów. Za wszelkie problemy z modem bardzo was przepraszam lecz niestety nic z tym nie zrobie. :/

Opublikowano

Ściągnełem całą Ravie. Wypakowałem i tutaj proszę was o pomoc, co dalej zrobić ? Bardzo mi zależy na tym modzie. Mam folder z ravia tak ? Ten co jest podany wyżej .Ravia,  Ravia_Mod gry odpalam .Ravia to wszystko działa ale bez modów a gdy odpalam Ravia_Mod przy wczytywaniu gry , gra się wyłącza.

Opublikowano

jak tak patrze to coraz więcej tych botów po m1 lata xD

Cieszę się, że możecie bocić itd. ale nie przesadzajcie, bo szkoda stracić ten czas który poświęciliście na bocenie jesli was zbanują :P

Ps: Polecam kasować postać po boceniu o ile bocicie do około 15 lvla w m1.

Opublikowano

""filip xd"" :) Ja kasuje postac + rest routera i nie loguje sie na tym samym ip na sklep/glowna postac , efekt? 0 bana przez cały tydzien

ja tak samo robie ;p Ale niektórzy mają stałe ip więc po prostu niech usuwają postać :) Polecam też patrzeć na stronę ravii co 5/10 minut czy nie banują :) Jeśli gracie w jinno to jesteście bezpieczniejsi, bo zaczynają zwykle banować od strony wyraj, bo tam jest pełno botów ;)

Opublikowano

1. @filip xD wbijaj na tsa by 69 ;)

2. Dalsze Update'y, poprawki będą opisywane tutaj: Przenieś Mnie! Oczywiście najpierw klikamy zakładke forum ^^.

3. Jeśli chodzi o problemy także zachęcam aby pisać tam. Przynajmniej nie wyłapiecie warnów a z filipkiem cały czas staramy się pomagać :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...