Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ravia s1,s2 Mod (Naprawione Błędy!)

L.ike

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 623
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co to jest NOK? 

Przyłączam sie do pytania ;) 

Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi

Opublikowano

NOK TO Nie odpychanie z konia

Potrzebujesz pomocy z konfiguracją, zabezpieczeniem, bazą danych, stworzenia unikalnego wyglądu - serwerów teamspeak 3? Poniżej kontakt do mnie ;). Gwarancja i zadowolenie.

GG: 67581351

Discord: Hax3ey#4838

PW: Forum

Opublikowano

Szkoda, że nie widać niektórych itemów (m.in: nowych potek i tych kamieni ;p) i loga na speedhacku, ale ogólnie wszystko jest ok ;)

Trzeba będzie zrobić spis tych itemów i je dodać, bo to jest dosyć proste jak się wie co gdzie i jak :) Jak możesz to edytuj swojego posta i wypisz pełne nazwy itemków, a jak nie to się kiedys nowy temat zrobi to tam dopiszecie :)

Opublikowano

Trzeba będzie zrobić spis tych itemów i je dodać, bo to jest dosyć proste jak się wie co gdzie i jak :) Jak możesz to edytuj swojego posta i wypisz pełne nazwy itemków, a jak nie to się kiedys nowy temat zrobi to tam dopiszecie :)

To może lepiej byłoby to zrobić na waszej stronce :P (mniejszy chaos). 

Opublikowano

To może lepiej byłoby to zrobić na waszej stronce :P (mniejszy chaos). 

ok dzięki za wypisanie :) Ponieważ kilku przedmiotów nie znam itd to mogę mieć lekki problem ale postaram się ogarnąć. Najwyżej te przedmioty których nie mam np. kula chaosu , maska strachu itd to poproszę kogoś o pokazanie albo powiem co zrobić, bo to sekunda tylko id itema wyjąć trzeba xD Ale mniejsza tam ;) Bocik działa, a to najważniejsze :)

Opublikowano

zrobiłem wszystko i gdy włączam ravia_mod to wyskakuje mi "the dynamic link libary 'MSVCR90.dll' could not be found" co to może być?

Zainstaluj  microsoft c ++ z 2008 lub 2013 Powinno na 100% działać Licze na + :) jak pomogłem 

Potrzebujesz pomocy z konfiguracją, zabezpieczeniem, bazą danych, stworzenia unikalnego wyglądu - serwerów teamspeak 3? Poniżej kontakt do mnie ;). Gwarancja i zadowolenie.

GG: 67581351

Discord: Hax3ey#4838

PW: Forum

Opublikowano

Jak ludzie lecą na tym modzie w m1 i dropią hematy? Nie są w gildii a przykladowo stoją na 6 lvlu i dropią. Rangi powbijane.. jak?

Slowniczek

2rh7ebb.jpg

Opublikowano

Od ktorego lv. mozna zaprosic bota do gildi? Bo gdy zapraszam 6-10lv to wyskakuje mi ze mam za maly lv zeby nalezec do gildii.

Opublikowano

Od ktorego lv. mozna zaprosic bota do gildi? Bo gdy zapraszam 6-10lv to wyskakuje mi ze mam za maly lv zeby nalezec do gildii.

od 35lvla można. Inaczej wyrzuca itd.

Opublikowano

Medal konny i Szkat. Blasku Księżyca - Odpowiadają za Runy konne i Hematyczne szkatułki? Wie ktoś może? :D

co do medalu konnego to nie wiem ale kliknij na to to ci się pokaze to całe menu w którym możesz anulować akcję :)

Hematy nazywają się szkatami blasku księżyca ;) Poprawimy to może kiedyś xD

Opublikowano

co do medalu konnego to nie wiem ale kliknij na to to ci się pokaze to całe menu w którym możesz anulować akcję :)

Hematy nazywają się szkatami blasku księżyca ;) Poprawimy to może kiedyś xD

Jeszcze raz mistrzu, co mam zrobić? :D

A już wiem, mam załączyć samego Pick upa? Żeby wszystko zbierał? :D

Opublikowano

Jeszcze raz mistrzu, co mam zrobić? :D

kliknij prawym na medal konny. Otworzy ci się okno chyba nowe "uczące jazdy na koniu"... Tak jest przynajmniej na normalnym kliencie ;)

Opublikowano

Albo wbij na clienta i sprawdź.. po użyciu patchera pisze Szkat blasku?

@PeCeT w patcherze jest serverinfo a poprawka nie zajmuje 5mb..

Opublikowano
Jak mam odpalić wh, jak już go "zainstaluje" ikonką włącz wh w folderze, bo wchodzę do gry i nie mam go włączonego.

Jeszcze jedno, jak odpalę .Ravia, gdyż .Ravia_mod wywala mi podczas łączenia z serwerem nie mam tego "hackbar". Wie ktoś jak to może włączyć ?

2elyteo.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...