Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ravia s1,s2 Mod (Naprawione Błędy!)

L.ike

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co innego mi pisałeś na gg :) mam to zacytować ?

A ciężko wejść na stronę podaną przez like i wypisać wszystkie błędy na forum? pomogło by to Nam. Nie podoba się to nie musisz pobierać... 

Wolny kraj, od tego zrobiliśmy forum szybciej byśmy to naprawili

• Odpowiedzi 623
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

a zamykaj co mi łaske robisz Like i tak to nie twoja praca slyszałem podjebałeś podobno to komus i nawet nie umiesz tego ogarnąć lekkich problemów typu mapy pudełka pozdro dla cb MOZESZ ZAMYKAC :) mniej bd gimbusów którzy nie umieja grac bez moda ;)

Potrzebujesz pomocy z konfiguracją, zabezpieczeniem, bazą danych, stworzenia unikalnego wyglądu - serwerów teamspeak 3? Poniżej kontakt do mnie ;). Gwarancja i zadowolenie.

GG: 67581351

Discord: Hax3ey#4838

PW: Forum

Opublikowano

Dobra działa all był problem z mojej winy.Jak wam wywala po załadowaniu paska to dodajcie moda do zabezpieczeń DEP

sygna.png

Opublikowano

a zamykaj co mi łaske robisz Like i tak to nie twoja praca slyszałem podjebałeś podobno to komus i nawet nie umiesz tego ogarnąć lekkich problemów typu mapy pudełka pozdro dla cb MOZESZ ZAMYKAC :) mniej bd gimbusów którzy nie umieja grac bez moda ;)

Słyszeć sobie mogłeś. Nic tu nie jest podjebane. Client - mój, Mod - Kamera

No skoro to są k***a lekkie problemy to popisz się mistrzuniu. Napraw to ludzią! Napewno będą ci bardzo wdzięczni :)

Opublikowano

Mod działa i to jest najważniejsze ;)

Ale nie wiesz jak bardzo wkurwiają gimby, którzy mowią że coś ukradłeś albo że specjalnie wrzuciłeś keyloggera...

Opublikowano

słuchaj tutaj problem tkwi w moddingu ;) nie wiesz nawet jak dodać proste żeczy do moda typu mapy itemy ... a rzucasz sie jak nie wiem co ;/ przykre 
Client co za problem pobrać i przerobić w wizerunku np by Like :) 

a o Keygloger nic nie mówilem ;)

Potrzebujesz pomocy z konfiguracją, zabezpieczeniem, bazą danych, stworzenia unikalnego wyglądu - serwerów teamspeak 3? Poniżej kontakt do mnie ;). Gwarancja i zadowolenie.

GG: 67581351

Discord: Hax3ey#4838

PW: Forum

Opublikowano

Ale nie wiesz jak bardzo wkurwiają gimby, którzy mowią że coś ukradłeś albo że specjalnie wrzuciłeś keyloggera...

Wiem :) Siedzę w tym temacie od samego początku <3

słuchaj tutaj problem tkwi w moddingu ;) nie wiesz nawet jak dodać proste żeczy do moda typu mapy itemy ... a rzucasz sie jak nie wiem co ;/ przykre 

Nie wiem dlaczego na takich ludziach nie robią egzekucji tylko na innych mądrzejszych -,-

Like nic nie zajebał komuś. Przerabia sam moda od kamera od samego początku.

Dodanie tych itemów to jest max godzina roboty więc czemu sam się tym nie zajmiesz? Like może tego nie potrafi ale potrafi więcej niż ty w życiu poradników przeczytałeś z których praktycznie nic nie wyniosłeś.

Nie chcę z tobą handlować na tym forum ale czas kosztuje :) Zleć to komuś, a ci to zrobi :)

Opublikowano

No może nie umiem tej "żeczy" ale może i mi się nie chce. A że odmówiłem pomocy to trzeba hejtować a co tam..
Opublikowano

''żeczy'' hahah taki informatyk wygadany a polskiego nie umie ;/. Faster zrób mi v2 do moda bardzo cie prosze bo niektórzy nie hejtuja i chcą aby projket byl kontynuowany , a przez takich idiotow jak ty Like traci wiare w ludzkosc 

Opublikowano

Trzeba zmienić nazwe z .Ravia i .Ravia_mod na game?

.Ravia to normalny client ravii a ten z dopiskiem mod to z czitami?

Tak. to mod od kamera. na Metin2mod.tk masz wszystkie funkcje moda ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...