Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Crack Xenobot pod każdą wersje!

Gerpin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mi póki co też nie działa, pytanie mam o jedno 3. Wrzucamy plik hosts z paczki z crackiem. jak to rozumieć ? po zrobieniu wszystkiego wpisuje pasy i wyskakuje mi, nie poprawne są

• Odpowiedzi 829
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam.

Mam Win 8.1.
1. Wchodzę do folderu: Windows > System32 > drivers > etc i w folderze etc zmieniłem obecnie posiadany plik 'hosts' na 'kopia hosts' (na wszelki wypadek.

2. Odpalam bota (xenosuite) i czekam, aż będzie zaktualizowany - następnie WYŁĄCZAM go całkowicie.

3. Z paczki z crackiem kopiuje plik 'hosts' i wrzucam go do folderu 'etc' ( Windows > System32 > drivers > etc ) w celu zablokowania łączenia się bota z internetem.

4. Odpalam bota jako administrator. Jak wyskoczy komunikat o nieudanej aktualizacji bota, to odpalam 'PATCHER' i klikam 'Patch'. Czekam chwilke i...

xcsa3126zgfk_t.jpg

5. Zamykam program 'PATCHER'.

6. Przechodzę do bota i wpisuję asd/asd > wyswietla komunikat 'Thank you, asd!'

7. Odpalam Tibię 10.81 (bot już ją widzi). Klikam 'Inject Xenobot' i komunikat:

fuaupa96kbjg.png

-----------------
Ma ktoś jakieś sugestie/porady?
Wspólnymi siłami dojdziemy do celu ;)

Opublikowano

Na jakie pw? Napisz tutaj by wszyscy mogli skorzystać. Ja powiem szczerze, że tyle co zacząłem się bawić tym crackiem ale zgodnie z instrukcją nie chodzi. Dodatkowo nie wiem jakies fake passy i gdzie? Bo cmd mi nie wyskakuje nie wiem jak wam. A jak wklepuje w xeno to się nic nie dzieje. Jak komuś się udało to niech ładnie napiszę tutaj instrukcję i skorzystamy.

Opublikowano

Okienka cmd nie ma

Zaktualizuj xeno do najnowszej wersji

Plik host usun i wrzuć plik host z paczki

Z paczki skopiuj plik "xb.0022.14.11.19.957.dll" i wrzuć go do folderu xenobota w Version (jeśli masz tam plik "xb.0022.14.11.19.962.dll" Usun go!)

Skopiuj "XenoSuite.exe" tam gdzie XenoBot

I to tyle :)

Download: http://www.mediafire...ot 10.80-81.rar

Scan: https://www.virustot...sis/1439403101/

Jesli ta instrucja wam nie pomogla wysle cala po ang ;)

Opublikowano

Od wczoraj działa jeśli ktoś chce wiedzieć jak to zrobić pisać pw :)

@ shprancel

Forum jest od dzielenia się takimi informacjami, jeżeli tego nie robisz.. to po co w ogóle takie coś wypisujesz? ..aby odpisać w prywatnej wiadomości - aby kupić bota? - pobrać triala? - stworzyć 'zpaintowane' zdjęcie?

-----------------------

Ja na chwile obecną nie mam pojęcia jak to uruchomić, a próbowałem wielu kombinacji.

Opublikowano

Otrzymałem oto taką wiadomość od@shprancel :

Zaktualizuj xeno do najnowszej wersji

Plik host usun i wrzuć plik host z paczki

Z paczki skopiuj plik "xb.0022.14.11.19.957.dll" i wrzuć go do folderu xenobota w Version (jeśli masz tam plik "xb.0022.14.11.19.962.dll" Usun go!)

Skopiuj "XenoSuite.exe" tam gdzie XenoBot

I to tyle  :)

Download: http://www.mediafire...ot 10.80-81.rar

Scan: https://www.virustot...sis/1439403101/

Jeśli będziesz miał w czymś problem to pisz  ;)

Szczerze mówiąc jeszcze tego nie sprawdziłem jak coś 

Opublikowano

Nie działa. Odpalam pod 10.80 i wyskakuję komunikat Unsupported XenoSuite version! Please update XenoSuite... itp. Ktoś miał taki problem? Ktoś zna rozwiązanie? 

Z tego co wiem to ten "sposób" działa tylko na rl tibi na wersje 10.80 będziesz musiał czekać na oficjalnego cracka.

Opublikowano

U mnie błąd, coś w stylu 'failed to load item' po próbie wpisania bota do klienta tibii :/
Ktoś może miał taki komunikat i się z nim uporał?

Opublikowano

U mnie błąd, coś w stylu 'failed to load item' po próbie wpisania bota do klienta tibii :/

Ktoś może miał taki komunikat i się z nim uporał?

Opisz dokładnie krok po kroku co robisz i pod jaką Tibię to postaram się pomóc.

PS. Mój botek boci xD

@Edit Mile widziany ss z błędu.

Opublikowano

@shprancel

Ściągnąłem i zainstalowałem według angielskiej instrukcji dołączonej w paczce. Bot śmiga aż miło. Przeskanowałem również Ad-Aware oraz Baidu Antiwir. Czysto.

Dziękować! 

Opublikowano

Napisze dokładnie o co chodzi z tym crackiem, dodam zdjęcia. Sory ale wczoraj na szybkości to robiłem :p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...