Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Crack Xenobot pod każdą wersje!

Gerpin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 829
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Znow jakis update xenobota byl czy jak ? 

Tak, był.

v14.11.19.956
Improved the Looter to allow item names.
Added a "Deposit To" option in the Looter.
Added "Advanced Waypoints" dialog window to the Walker.
Added "Deposit Items" waypoint type to the Walker.
Added "Deposit Gold" waypoint type to the Walker.
Added "Withdraw Gold" waypoint type to the Walker.
Added "Levitate" waypoint type to the Walker.
Added "Travel" waypoint type to the Walker.
Added "Enter Teleport" waypoint type to the Walker.
Added "Enter Sewer" waypoint type to the Walker.
Added "Use Lever" waypoint type to the Walker.
Added "Use Pick" waypoint type to the Walker.
Added "Cut Grass" waypoint type to the Walker.
Added "Smash Wall" waypoint type to the Walker.

:D

surprise motherfucker

Opublikowano

Ściągłem dzisiaj nowego xenobota i taki oto komunikat wyskoczył :/ "Bad File signature ! Make sure that XenoSuite has not been tampered with. " Nie moge sobie z tym poradzić. Jest ktoś w stanie mi pomoc ?

Opublikowano

Ściągłem dzisiaj nowego xenobota i taki oto komunikat wyskoczył :/ "Bad File signature ! Make sure that XenoSuite has not been tampered with. " Nie moge sobie z tym poradzić. Jest ktoś w stanie mi pomoc ?

sciagnij nowego cracka, (nowy link jest)
Opublikowano

ściągam cracka, postępuje tak jak w poradniku, wyskakuje okienko konsoli, wpisuje passy, dalej w konsoli pisze failed(coś tam coś, za szybko znika) i nic się nie dzieje. Ktoś wie jak rozwiązać ten problem? Pod Tibie 10.77 używałem xeno z tego forum i nie było problemów.

Opublikowano

ściągam cracka, postępuje tak jak w poradniku, wyskakuje okienko konsoli, wpisuje passy, dalej w konsoli pisze failed(coś tam coś, za szybko znika) i nic się nie dzieje. Ktoś wie jak rozwiązać ten problem? Pod Tibie 10.77 używałem xeno z tego forum i nie było problemów.

Mam problem sciagnelem to wlanaczam xenosuite wpisuje login i haslo i nic sie niedzieje okienko juz 2h jest wlonczone i nic

Najprawdopodobniej to konto podane przez autora dostało bana zastosujcie się do tego Tuta :

http://www.mpcforum.pl/topic/1445269-wielkie-faq-bot%C3%B3w-i-crack%C3%B3w-do-nich/

I poróbcie sobie własne konta.

1396292564-U784394.png
Opublikowano

Xenosuite uruchomiłeś jako admin ?

oczywiście 

25tgvhc.jpg

@Edit co ciekawsze sciągnąłem redbota pod tibie 10.80 z pandoriumx i tam passy z forum działają i bot również, w xeno wyskakuje błąd który ciężko przeczytac w konsoli, ponieważ okno od razu znika

~~ OK ~~

wyłączenie antyvirusa pomogło we włączeniu xenobota, teraz pojawia się następny problem

14t8mts.jpg

odpalam bota wszystko gra, nawet jest mój client w inject, injectuje xeno i wyskakuje to co wyżej 

Opublikowano

Tak jak już pisałem, błąd logowania pandoriumx zniwelowany, pozostało tylko to 

14t8mts.jpg

napisałem, pobierz cracka od nowa z wyłączonym antywirusem i upewnij się, że nie masz nic w hosts 

surprise motherfucker

Opublikowano

napisałem, pobierz cracka od nowa z wyłączonym antywirusem i upewnij się, że nie masz nic w hosts 

zrobione szefie, dalej nic

Opublikowano

wyjmij pliki z kwarantanny od antywirusa bo w zyciu Ci nie pojdzie :v i przypisz do wyjatkow :D

@Revane

Proszę pana pierwszym lepszym zapytajbonieumiem z forum to ja nie jestem screeny:

mój folder 

6f58ab.jpg

avg

2ir7thh.jpg

Opublikowano

Pobierz xenobota z oficjalnej strony dewelopera : http://xenobot.net/

Nie ważna za bardzo jest wersja chodzi tu o to że brakuje ci Folderu c: program Files/Xenobot jeżeli takowy folder posiadasz to napisz jeżeli nie to spróbuj pobrać tego xeno zainstalować i odpalać z craka z pand. A jeżeli taki folder posiadasz to wejdź w niego i przejdź do folderu data

it.0017.123.12.123.xml i usuń ten plik jak nie to bawimy się z Plikiem Host :D

1396292564-U784394.png
Opublikowano

Pobierz xenobota z oficjalnej strony dewelopera : http://xenobot.net/

Nie ważna za bardzo jest wersja chodzi tu o to że brakuje ci Folderu c: program Files/Xenobot jeżeli takowy folder posiadasz to napisz jeżeli nie to spróbuj pobrać tego xeno zainstalować i odpalać z craka z pand. A jeżeli taki folder posiadasz to wejdź w niego i przejdź do folderu data

it.0017.123.12.123.xml i usuń ten plik jak nie to bawimy się z Plikiem Host :D

Już myślałem że coś ruszy ale niestety muszę napisać, że dalej nic, ciągle tan sam błąd, folder na dysku C już posiadam xeno dalej odpalam z cracka i komunikat ten sam

Opublikowano

C:\Windows\System32\drivers\etc

1.Usuwasz Plik Host

2. Edytujesz plik Hosts.ics dodając tam :

127.0.0.1 verify.xenobot.net
127.0.0.1 www.verify.xenobot.net

Zrób sobie kopie tych plików jak nie zadziała pod ptk 2 to wypierdol plik Host.ics

1396292564-U784394.png
Opublikowano

Dobra miałem to samo i juz rozwiązałem problem.

Pobierz xenobota z oryginalnej strony. Zainstaluj go i uruchom. Poczekaj aź zaaktualizuje Ci do najnowszej wersji a nastepni go wyłącz calkiem i odpal cracka probranego z tego tematu i wszystko bedzie chodzilo.

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...