Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Crack Xenobot pod każdą wersje!

Gerpin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 829
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pandoriumx to zaufane źródło, ale niestety bez premium na ich forum mamy dostęp tylko do cracka ze wsparciem najnowszego klienta, a ja osobiście wolę grać na ots. Czy ktoś zna sposób, aby odpalić xeno na Tibii 10.77?

Opublikowano

Dodany "stary" sposób (wreście sie doczekalismy cracka)!

1. Link prowadzi do downloadu z "pierwszego sposobu".

2. Zamiast podawać te passy, proponuję skierować ludzi do rejestracji na pandorium bo na dłuższą metę takie rozwiązanie nie ma prawa bytu ;].

3. Czy ktoś posiada działającego cracka, na którym xeno zadziała pod 10.77?

Opublikowano

1. Link prowadzi do downloadu z "pierwszego sposobu".

2. Zamiast podawać te passy, proponuję skierować ludzi do rejestracji na pandorium bo na dłuższą metę takie rozwiązanie nie ma prawa bytu ;].

3. Czy ktoś posiada działającego cracka, na którym xeno zadziała pod 10.77?

ja wiem jak odpalic xeno pod 10.77 ale proces jest troche dlugi i trzeba go robic na nowo za kazdym razem jak wylaczysz xeno, takze jak zrobisz to raz i xeno bedzie odpalone caly dzien to niema wiekszego problemu, jak chcesz zebym podal w punktach co robic to napisz tu, ten proces zajmuje ok 5min jak cos, i jest prosty tylko troche zajmuje

Opublikowano

ja wiem jak odpalic xeno pod 10.77 ale proces jest troche dlugi i trzeba go robic na nowo za kazdym razem jak wylaczysz xeno, takze jak zrobisz to raz i xeno bedzie odpalone caly dzien to niema wiekszego problemu, jak chcesz zebym podal w punktach co robic to napisz tu, ten proces zajmuje ok 5min jak cos, i jest prosty tylko troche zajmuje

Pewnie, napisz, myślę że nie tylko mi może się to przydać.

Opublikowano

Pewnie, napisz, myślę że nie tylko mi może się to przydać.

2.wypakowujesz pliki do folderow (XenoBot10.80.rar zatrzymujesz, XenoBot10.80-81.rar mozesz usunac)

3.teraz kopiujesz i podmieniasz pliki z folderu XenoBot10.80-81 do folderu XenoBot10.80, z Data do Data, z Versions do Versions,
hosts.ics z hosts,ics w Windows/System32/drivers/etc

4.wyciagasz plik hosts.ics z Windows/System32/drivers/etc na pulpit

5.odpalasz XenoSuite w XenoBot10.80

6.czekasz az pojawi sie komunikat XenoBot was automatically updated! czy cos takiego

7.wklejasz plik hosts.ics spowrotem do Windows/System32/drivers/etc

8.podmieniasz wszystkie pliki tak jak w punkcie 3. oprucz XenoSuite i hosts.ics

9.usuwasz pliki w XenoBot10.80 pod folderem Data i Versions konczonce sie na 962 w Data sa 3 a w Versions 1

10.wpisujesz fake passy jesli trzeba, odpalasz tibie 10.80 np. Hexera.net, inject

11.minimalizujesz tibie z injektowanym xeno 10.80

12.wylaczasz xeno ale NIE tibie z injektowanym xeno

13.wlaczasz XenoSuite pokazuje sie komunikat ze juz xeno dziala ignorujesz ten komunikat

14.wlaczasz tibie 10.77, inject, zamykasz tibie 10.80 z injektowanym xeno i to tyle
Opublikowano

2.wypakowujesz pliki do folderow (XenoBot10.80.rar zatrzymujesz, XenoBot10.80-81.rar mozesz usunac)

3.teraz kopiujesz i podmieniasz pliki z folderu XenoBot10.80-81 do folderu XenoBot10.80, z Data do Data, z Versions do Versions,

6.czekasz az pojawi sie komunikat XenoBot was automatically updated! czy cos takiego

9.usuwasz pliki w XenoBot10.80 pod folderem Data i Versions konczonce sie na 962 w Data sa 3 a w Versions 1

10.wpisujesz fake passy jesli trzeba, odpalasz tibie 10.80 np. Hexera.net, inject

13.wlaczasz XenoSuite pokazuje sie komunikat ze juz xeno dziala ignorujesz ten komunikat

14.wlaczasz tibie 10.77, inject, zamykasz tibie 10.80 z injektowanym xeno i to tyle

Dzięki Auditore, Twój post był dla mnie bardzo pomocny :) Trzymaj lajki.

Opublikowano

Dzięki Auditore, Twój post był dla mnie bardzo pomocny :) Trzymaj lajki.

dzieki, chcialbym znac krotsze rozwiazanie do 10.77 ale nie znalazlem innego ;/

Opublikowano

popraw te bzdury - punkt 2 - skąd . hosts.ics z hosts,ics w Windows/System32/drivers/etc - co to jest .8.podmieniasz wszystkie pliki tak jak w punkcie 3. oprucz XenoSuite i hosts.ics - co to jest ?.dla ciebie to może i proste ale dla tego co czyta to nie. jak piszesz że coś przenosisz to pisz z kąd i dokąd - punkt 10 też praktycznie od 10 puktu to masło maślane - popraw te bzdury aby było proste i zrozumiałe niech będzie trzy linijki więcej plus jakieś fotki - ale zrozumiale

Opublikowano

sprawdzał ktoś te pliki?

Opublikowano

"Uzywajac tego cracka nie nalezy miec nic odpisane w pliku hosts."

O co tu chodzi?

Myślę że 99% osób to nie dotyczy; ) Także tym się raczej martwić nie powinieneś jeśli dobrze rozumiem autora tekstu.
Opublikowano

Przez to moze byc problem z logowaniem ale rzadko :p

Myślę że 99% osób to nie dotyczy; ) Także tym się raczej martwić nie powinieneś jeśli dobrze rozumiem autora tekstu.

Opublikowano

@Gerpin

Co mam zrobić, żeby uruchomić xeno na wersji tibi 10.77 albo 10.79? 

PS!!!!: gdy juz skonczysz grac i wylaczysz xeno kompletnie i bedziesz chcial znowu zagrac w 10.77

15.wyciagasz hosts.ics z Windows/System32/drivers/etc na pulpit

16. wlaczasz xeno, bot sie aktualizuje

17.podmieniasz pliki z Data do Data i z Versions do Versions, usuwasz pliki 962 punkt 9.

18.wklejasz plik hosts.ics spowrotem do Windows/System32/drivers/etc

19.wlaczasz tibie 10.77 i inject
Opublikowano

Po wykonaniu wszystkich czynności dokładnie i kilka razy z rzędu ciągle mam ten sam problem. Otóż w momencie w którym Xeno powinien pokazać mi komunikat z punktu 11. czyli tenpost-572905-0-93252600-1439466428.png

On pokazuje mi informację takową
post-572905-0-33918500-1439466049.png

Wiecie może co jest nie tak? Wszystko robione z poradnika, resetowałem kompa i nic. Chce zagrać na tibii 10.80

Opublikowano

czy skrypty pasują do każdego bota ???

prosiłbym o skrypt zamieniający 100 gold na 1 platinum i wyżej

dziękuje

function useCoins(id)  
    local cont = Container.GetFirst()  

while (cont:isOpen()) do  
        for spot = 0, cont:ItemCount() do  
            local item = cont:GetItemData(spot)  
            if (item.id == id) then  
                if (item.count == 100) then
                    cont:UseItem(spot, True)
                    sleep(100)
                    return true
                end
            end  
        end  

cont = cont:GetNext()  
    end  

return false  
end  

while (true) do
    useCoins(3031)--gold
    sleep(500)
    useCoins(3035)--platinum
    sleep(500)
end
Opublikowano

Idzie ustawić w xeno żeby biegał (fallow) po ogniu ?

Idzie. Z tego co mi wiadomo musisz wybrać w opcjach by biegał po ogniach. Od razu mówię że głowy nie dam sobie uciąć a gdzie dokładnie hmmm no nie pamiętam jak to było z pamięci żeby Ci podpowiedzieć gdzie szukać ;)

@edycja

Mój bot aktualnie biega zapytaj go xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...