Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Crack Xenobot pod każdą wersje!

Gerpin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panie Gerpinie, znowu jakiś problem jest, bo każdy na serverze nawet sie skarży, potrzebujemy pomocy!

Wyskakuje z xenobota w pasku przy godzine chmurka z napisem attempting to reach xenobot server, please wait...

a potem wyskakuje druga failed to connect to xenobot server, exiting!

• Odpowiedzi 829
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jako ,że mam voucher oraz ,że przez dwa dni exp bedzie podwójny to zrobilem tak:

-xenobot oficjalny (10 dni)

-gram na laptopie , wiec na komputerze sciagnałem xenobota i przeslalem plik "hosts" 

-podniemiłem crack z plikiem hosts w: c/windows/system32/drivers/etc hosts.ics na hosts

I tak bota uzywam tylko do targetowania i leczenia wiec trial od xenobot.net wystarcza ;p

Kto expi tak jak ja to podsylam plik hosts , po podmianie wszystko dziala , wystarczy tylko zrobic konto (10dni)

http://sendfile.pl/pokaz/460386---8Nbr.html

Opublikowano

Aktywujcie sobie trial na 10 dni i korzystajcie - wszystkie podstawowe funkcje działają, jednak bocić możecie tylko 1 postać, manualnie jeść food i minimalizować bp przy starcie, reszta śmiga normalnie. Aby korzystać z triala pobierzcie z oficjalnej stronki, zarejestrujcie się na forum i za pomocą passów do forum logujecie się do xenobota. Jedyne rozwiązanie aktualnie aby nie przegapić eventu x2 i coś z tego wycisnąć.

Opublikowano

Ale to nie jest rozwiązanie trial bo np ja już wykorzystałem trial i nie mogę 2 zrobic

Robisz nowe konto , nowy email jak nie masz innego i dalej śmigasz ... pomyślcie trochę ludzie 

Ja swoim sorcerem wczoraj wbiłem 8 leveli , dzisiaj pewnie też wpadnie z 5/6 , bez większego maniakowania ;p ( 60 lvl )

Opublikowano

Robisz nowe konto , nowy email jak nie masz innego i dalej śmigasz ... pomyślcie trochę ludzie 

Ja swoim sorcerem wczoraj wbiłem 8 leveli , dzisiaj pewnie też wpadnie z 5/6 , bez większego maniakowania ;p ( 60 lvl )

Zrobiłem i to co mi wyskoczyło http://wrzucaj.net/image/1zZnie da się oszukać xenobota bo każdy by po 10 dniach robił nowy trial :D

Opublikowano

Ale to nie jest rozwiązanie trial bo np ja już wykorzystałem trial i nie mogę 2 zrobic

Virtualbox/VMWare Fusion mógłbyś spróbować, może zatrybi.

Opublikowano

hmm , ja mam problem , robie wszystko jak w instrukcji zaden port mi nie blokuje i pisze cały czas attempting to reach xenobot server i potem zamyka nic nie mozna zrobic , próbowałem już wszystkie metody i zadna nie jest skuteczna ....

Opublikowano

ROZWIAZANIE !! gdy xenobot probuje nawiazac polaczenie z serverami i sie wylacza (Prawdopodobnie musisz to robic za kazdym razem gdy zamkniesz xeno)

DZIALA POD 10.80 pod 10.81 niewiem nie probowalem.

1.Sciagasz to http://pandoriumx.com/Downloads/XenoBot10.80.zip i to http://www.mediafire.com/download/g5kjtn8uzzig2sq/XenoBot+10.80-81.rar

2.wypakowujesz pliki do folderow (XenoBot10.80.rar zatrzymujesz, XenoBot10.80-81.rar mozesz usunac)

3.teraz kopiujesz i podmieniasz pliki z folderu XenoBot10.80-81 do folderu XenoBot10.80, z Data do Data, z Versions do Versions,

hosts.ics z hosts,ics w Windows/System32/drivers/etc

4.wyciagasz plik hosts.ics z Windows/System32/drivers/etc na pulpit

5.odpalasz XenoSuite w XenoBot10.80

6.czekasz az pojawi sie komunikat XenoBot was automatically updated! czy cos takiego

7.wklejasz plik hosts.ics spowrotem do Windows/System32/drivers/etc

8.podmieniasz wszystkie pliki tak jak w punkcie 3. oprucz XenoSuite i hosts.ics

9.usuwasz pliki w XenoBot10.80 pod folderem Data i Versions konczonce sie na 962 w Data takie sa 3 a w Verions 1

10.wpisujesz fake passy w XenoSuite, odpalasz tibie, inject i tyle :D

Opublikowano

ROZWIAZANIE !! gdy xenobot probuje nawiazac polaczenie z serverami i sie wylacza (Prawdopodobnie musisz to robic za kazdym razem gdy zamkniesz xeno)

DZIALA POD 10.80 pod 10.81 niewiem nie probowalem.

1.Sciagasz to http://pandoriumx.com/Downloads/XenoBot10.80.zip i to http://www.mediafire.com/download/g5kjtn8uzzig2sq/XenoBot+10.80-81.rar

2.wypakowujesz pliki do folderow (XenoBot10.80.rar zatrzymujesz, XenoBot10.80-81.rar mozesz usunac)

3.teraz kopiujesz i podmieniasz pliki z folderu XenoBot10.80-81 do folderu XenoBot10.80, z Data do Data, z Versions do Versions,

hosts.ics z hosts,ics w Windows/System32/drivers/etc

4.wyciagasz plik hosts.ics z Windows/System32/drivers/etc na pulpit

5.odpalasz XenoSuite w XenoBot10.80

6.czekasz az pojawi sie komunikat XenoBot was automatically updated! czy cos takiego

7.wklejasz plik hosts.ics spowrotem do Windows/System32/drivers/etc

8.podmieniasz wszystkie pliki tak jak w punkcie 3. oprucz XenoSuite i hosts.ics

9.usuwasz pliki w XenoBot10.80 pod folderem Data i Versions konczonce sie na 962 w Data takie sa 3 a w Verions 1

10.wpisujesz fake passy w XenoSuite, odpalasz tibie, inject i tyle :D

napewno jest jakis inny prostszy sposob , dlatego czekam na Pana Gerpina ;)

Opublikowano

Wszystkie pliki w tym folderze XenoBot10.80-81 musisz przerzucic do folderu Xenobot10.8 oprocz tego hosta ,

nastepnie wyciagasz plik HOSTS.ics z windows/system32/drivers/etc na pulpit, odpalasz xenobota tego co zamieniles, jak sie zaktualizuje to go nie wylaczasz

potem wklejasz ten plik hosts co masz w folderze xenobot10.8-10.81 do windows/system32/drivers/etc , nastepnie podmieniasz jeszcze raz pliki w folderze versions i data (te z folderu 10.8-10.81 przerzucasz do xenobot10.8 bez xeno, tylko te 2 foldery)

nastepnie usuwasz w data i versions pliki konczace sie na 962, wpisujesz fake passy do twojego odpalonego xenobota i all chodzi ;p

Opublikowano

Siemka, ja znów mam taki problem:

wjcgoa74t9d6.png

Po ostatniej aktualizacji normalnie odpalał się, wczoraj wieczorkiem usiadłem i takie coś wyskoczyło. Gdy chcę użyć patcha to :

xtg1y69wqnya.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...