Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Crack Xenobot pod każdą wersje!

Gerpin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 829
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak coś ja mam nod32 full wersja i przechodzi na lajcie.

No nie? zielony w tym jestem <_<

@edycja
Kur... skasował mi tablet. Będę w domu za 5 min to jeszcze raz napisze i zrobię edit.

@edycja2

1. Usuń bota i sprawdź czy wszystko na 100% się usunęło wchodząc w lokalizację na dysku w miejsce gdzie bot był zainstalowany.

2. Wejdź w %SystemRoot%\system32\drivers\etc\ (jeśli masz win7,8) i wytnij plik hosts np. na pulpit.

3.Ściągnij bota, zaktualizuj i wyłącz go.

4.Jeszcze raz wejdź do folderu powyżej i wklej plik hosts z paczki z cracka.

5.Dalej postępuj zgodnie z instrukcją bo resztę pewnie robisz dobrze.

Początek dla obu wersji plików (Gerpin/Pandorium) jest taki sam ale końcówka już inna. Instrukcję Pandorium polecam spolszczyć jeśli nie znasz angielskiego.

Jeśli nadal masz problemy pisz. NIE PISZ jeśli nie spróbowałeś obu wersji cracków bo moja porada będzie taka byś spróbował drugiej wersji i drugiej instrukcji.

Pozdro.

Opublikowano

Jak coś ja mam nod32 full wersja i przechodzi na lajcie.

To go wyłącz jak odpalasz xeno i sprawdź czy działa albo złe wklejacie tego hots'a tak jak kolega wyżej napisał :)

Opublikowano

a mi cos nie dziala po wpisaniu passow wyskakuje mi cos takiego          e06: Error in WinHttpReceiveResponse()!

moze ktos powiedziec jak to naprawic ?

Opublikowano

Bot śmiga po wyciągnięciu Patchera z folderu. Panowie, a gdzie umieścić skrypty? Te co są w moich dokumentach, ze starszej wersji bota, xenobot w ogóle nie wykrywa.

EDIT: Nieważne - zapomniałem, że robiłem reinstall Xenobota i skrypty zostały usunięte. Teraz wszystko działa. Dzięki.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Pytanko, czy xenobot z crackiem 10.81 działa na kliencie 10.79? Jak nie to czy można prosić o upload? Z góry dziękuję :P

Opublikowano

Crack działa super polecam 100%

~PYTANKO~

Potrzebny skrypt aby bot sprzedawał itemy w "MARKET" 

Proszę o jak najszybszą odpowiedź lub przekierowanie na stronę gdzie to znajdę. 

*DUŻO SZUKAŁEM I NIC 

Opublikowano

Chciałbym zapytać czy ktoś napotkał się z problemem: Failed to connect with Xenobot server. Exiting! 

Wczoraj jeszcze bot śmigał dzisiaj po pracy wita mnie kolejna przeszkoda. Ktoś ogarnia o co chodzi?

Opublikowano

Chciałbym zapytać czy ktoś napotkał się z problemem: Failed to connect with Xenobot server. Exiting! 

Wczoraj jeszcze bot śmigał dzisiaj po pracy wita mnie kolejna przeszkoda. Ktoś ogarnia o co chodzi?

Chyba właśnie zmienili ip serwerów, co wiąże się z tym że trzeba czekać na nowego cracka :xx

Opublikowano

Czy Wam też wyświetla się informacja o wygaśnięciu licencji? (Bot dalej lata) Mam obawy żeby mi się nie zwiesił w trakcie expienia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...