Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Crack Xenobot pod każdą wersje!

Gerpin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 829
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mi wszystko działa B)

Dobry bot z 1 postem [; - wszystkim nie działa, a akurat Tobie bociki działa =C?

Opublikowano

Dobry bot z 1 postem [; - wszystkim nie działa, a akurat Tobie bociki działa =C?

definitywnie jesteś upośledzony, jeżeli nie potrafisz ściągnąć bota wypakować -> wkleić do folderu Tibia -> włączyć (wyłączyć antywirusy itp) -> wpisać pasy mpcxenobot x2 -> włączyć Tibie połączyć bota z Tibią i tyle mi ciągle śmiga, aż miło 

ktoś tu żyje w ogóle? , ten crack sie nie odpala, i fix też nic nie pomaga.

proponuje usunąć Tibie , zainstalować jeszcze raz. ściągnąć cracka wkleić do Tibi i postępować zgodne z pierwszym postem tego tematu 

Opublikowano

definitywnie jesteś upośledzony, jeżeli nie potrafisz ściągnąć bota wypakować -> wkleić do folderu Tibia -> włączyć (wyłączyć antywirusy itp) -> wpisać pasy mpcxenobot x2 -> włączyć Tibie połączyć bota z Tibią i tyle mi ciągle śmiga, aż miło 

proponuje usunąć Tibie , zainstalować jeszcze raz. ściągnąć cracka wkleić do Tibi i postępować zgodne z pierwszym postem tego tematu 

Działa już, nie wiedziałem ze trzeba anty wira wyłączyć.

Ale mam 1 pytanie, czemu po 3 min expa bot gada mi: Walker stack czy coś takiego, a postac nic nie robi.

Wie ktoś o co chodzi ;p?

Opublikowano

Bot ? śmieszny jesteś. Xeno cały czas działa, to że czytać ze zrozumieniem niektórzy ludzie nie umieją to nie mój problem :) Pozdrawiam

Opublikowano

Działa już, nie wiedziałem ze trzeba anty wira wyłączyć.

Ale mam 1 pytanie, czemu po 3 min expa bot gada mi: Walker stack czy coś takiego, a postac nic nie robi.

Wie ktoś o co chodzi ;p?

masz nie odkrytą mapę tam gdzie bot ma zaznaczony pkt do chodzenia 

Opublikowano

Mamy przez to rozumieć, że nie będzie cracka do nowej wersji Tibii? Czy to kwestia czasu? Jestem nowy stąd moje lamerskie pewnie pytanie :P

Pozdrawiam.

Opublikowano

Ale mam pecha, akurat mi zmienili zmianę z pierwszej na nockę i miałem cały dzień do 22 wolny :D

Powodzenia w aktualizowaniu ;)

Opublikowano

Mam rozumieć po nagłówku ze craka nadal nie ma? Bo mi nie dziala i nie wiem czy ja coś zjebalem czy to dlatego ze craka nie ma

Wersja jest nieaktualna, raczej nie ma możliwości działać stara wersja bota pod nową wersję tibii.

Opublikowano

Kiedy Xenobot będzie aktywny? Wpisuję podane passy, a i tak się pokazuje pod spodem informacja że "failed" bla bla bla. Nieaktywny status bota do tego prowadzi z errorem?

Opublikowano

Rozumiem. Jeżeli będzie crack to trzeba pobierać ponownie podany plik żeby móc korzystać bez problemu z crack'a czy obecny plik który posiadam to on "w jakiś sposób" sam zostanie zaktualizowany i jak włączę to po wpisaniu passów będę mógł stawiać bota? Z góry pozdrawiam :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...