Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Crack Xenobot pod każdą wersje!

Gerpin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 829
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

siema, pobrałem wszystko i gdy wyskakuje czarne okienko do logowania wpisuje passy które podałeś i później kompletnie nic się nie dzieje. nie włącza sie dalej xenobot ani nic. 

Wie ktoś w czym tkwi problem?

Opublikowano

Tak w tym że to konto dostało bana musisz założyć własne konto na pandoriumx

konto nie dostało bana, dalej stoi :)

mpcxenobot/mpcxenobot

Opublikowano

Mam problem.

Wczoraj zrobilem zrobilem cracka tak jak jest napisane. Wszystko bylo OK jak wlaczylem 1 raz, a jak go uruchomilem jeszcze raz to wlaczyl sie w pasku zadan zawieszony. Wiecie jak naprawic tą usterke?

Z góry dzieki za pomoc :)

Opublikowano

Gdy otwieram XenoBot Suite wyskakuje mi okno commandera z tymi hasłami do wpisania, wpisuje "mpcxenobot" w obydwu wierszach i wyłącza się okno i nic się nie dzieję

@EDIT: Otwieram jako administrator, próbowałem rozwiązać problemy zgodności.

Opublikowano

Gdy otwieram XenoBot Suite wyskakuje mi okno commandera z tymi hasłami do wpisania, wpisuje "mpcxenobot" w obydwu wierszach i wyłącza się okno i nic się nie dzieję

@EDIT: Otwieram jako administrator, próbowałem rozwiązać problemy zgodności.

tak samo mam nie dziala

Opublikowano

No coś się staneło, bo mi też nie działa. Próbuje się zauktalizować ale piszę ze "failed"  a ostatnio działało jeszcze ;p

Opublikowano

poczekajcie chwile jak xenobot sie wlaczy, po chwili powinien zadzaiałać ( przynajmniej ja tak mam :P )

Opublikowano

U mnie lipa czekam sobie chwilkę i dalej jak próbuję zrobic inject to wyskakuje mi failet to load item data. Aborting

A mam zrobione w hosts inc wklejone to : 127.0.0.1 verify.xenobot.net

127.0.0.1 www.verify.xenobot.net

I dalej wyskakuje ten błąd nie wiem co moze byc nie tak miesiac przerwe miałem i teraz takie coś się stało w miare możliwości help ... :(

Opublikowano

Też to właśnie mi się stało jak ten fail to load data itd... było to myślałem ze mi się coś zjebało ale również teraz nie moge włączyć chociażby tego xenobot bo jak wpisuje pasy to znika to okienko czarne i nic się nie dzieję ....

Opublikowano

U mnie lipa czekam sobie chwilkę i dalej jak próbuję zrobic inject to wyskakuje mi failet to load item data. Aborting

A mam zrobione w hosts inc wklejone to : 127.0.0.1 verify.xenobot.net

127.0.0.1 www.verify.xenobot.net

I dalej wyskakuje ten błąd nie wiem co moze byc nie tak miesiac przerwe miałem i teraz takie coś się stało w miare możliwości help ... :(

Musisz usunąć to z hosts.

surprise motherfucker

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/1446897-xenobot-failed-to-load-item-data-aborting-rozwi%C4%85zanie/

Wszyscy co mają failed to load nie nuczą się szukać po forum anie spamują bezsensownymi postami naprawienie tego jest proste jak j*****e zapraszam do poradnika -.-

Karwa dzięki nie wiem jakim cudem teraz działa jak robiłem przedtem to samo ale tylko wyciągałem pliki z folderu samego, tak czy siak dzięki problem z głowy

Opublikowano

wywaliłem plik HOSTS, ale nie mam tam pliku HOSTS.ICS. 

odpalam xnosuite, wpisuje mpcxenobot, i mi się wyłącza okienko. 

Muszę ze strony producenta pobrać bota i zainstalować czy wystarczy ten zip xeno 1.80?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...