Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Crack Xenobot pod każdą wersje!

Gerpin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 829
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Rozumiem. Jeżeli będzie crack to trzeba pobierać ponownie podany plik żeby móc korzystać bez problemu z crack'a czy obecny plik który posiadam to on "w jakiś sposób" sam zostanie zaktualizowany i jak włączę to po wpisaniu passów będę mógł stawiać bota? Z góry pozdrawiam :)

Będziesz musiał pobrać i zrobić wszystko jeszcze raz. Wtedy wpiszesz passy i będzie śmigać że aż będzie hulało :P W razie problemów pisz na pewno pomogę by odciążyć trochę Pana Gerpina bo wystarczy, że zrobi nam cracka :)

Opublikowano

Czy może ktoś napisać co w przypadku Failed authentication po wpisaniu passów 2x mpcxenobot? Raz pomyliłem się wpisywaniu ( literówka)a działało mi od kilku miechów i teraz cały czas jest to failed, sciagalem na nowo bota i dalej failed. Może ktoś ma pomysł cco zrobić?

Opublikowano

Gerpin a czy błąd jaki mi się pojawia jest związany z nieaktualną wersją? Bo wąpię, poprostu raz wpisałem złe passy i jużmi nie działa cały czas :P

Opublikowano

Niestety po podmiance pliku hosts.ics z cracka przy najblizszym odpaleniu xenosuita wyskakuje update failed, zaraz po tym patcher nic nie robi.

Opublikowano

nic nie trzeba pobierać , wystarczy założyć swoje konto na pandoriumx i wszystko działa jak działało .

U mnie śmiga od wczoraj :)

Jak to zrobić, złożyłem i co dalej?

Opublikowano

Poprzednią wersję cracka udało mi się ogarnąć w moment. Przy tym niestety się zaciąłem mimo, że postępuję według instrukcji.

1. C:/Windows/system32/drivers/etc/hosts <--- przeniosłem na pulpit.

2. Xenosuite uruchomiłem jako administrator..... i niestety sam się nie zaktualizował. Wyskoczył jedynie napis Xenosuite is up to date. (Wg instrukcji czekamy aż się zaktualizuje i go wyłączamy, wyłączyłem go ale sam się nie zaktualizował)

3. Wklejam plik hosts, odpalam xenosuite jako administrator i Automatic update failed. You can restart Xenosuite to try again.

4. Odpalam patchera jako administartor zielony pasek się ładuję

5. Wyłączam i włączam xenosuite

6. Wpisuje passy mpcxenobot/mpcxenobot 

No i jak się domyślasz/domyślacie nic się nie dzieje nie mam opcji incject ani mc.

Prosiłbym o wytłumaczenie w którym miejscu popełniam błąd bo spędziłem nad tym szmat czasu i głupi dalej siedze przed komputerem i nic. Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...