Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Crack Xenobot pod każdą wersje!

Gerpin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 829
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nie wiem co robie ale mi zamiast pisać, że się nie zaaktualizaowało to mi cały czas aktualizuje... Jestem zbyt głupi na to i nie będe bocić 

Opublikowano

witam,

mam problem z xeno najnowszym, zcrackowany itd ale albo pokazuje Xeno Bot is up Date! i nic sie nie dzieje po zpatchowaniu i uruchomieniu, nie mozna dac inject i nie mozna fake passow, stalo sie to od czasu pierwszego dnia double exp na real...

Pomoze ktos jak to naprawic?

Opublikowano

Po wykonaniu wszystkich czynności dokładnie i kilka razy z rzędu ciągle mam ten sam problem. Otóż w momencie w którym Xeno powinien pokazać mi komunikat z punktu 11. czyli tenpost-572905-0-93252600-1439466428.png

On pokazuje mi informację takową

post-572905-0-33918500-1439466049.png

Wiecie może co jest nie tak? Wszystko robione z poradnika, resetowałem kompa i nic. Chce zagrać na tibii 10.80

Mam ten sam problem i dołączam się do pytania.

Opublikowano

zrobiłem wszystko tak jak jest napisane, i dalej wyskakuje że złe passy, później wyciągnąłem nawet patchera i dalej lipa, pomoże ktoś?

Opublikowano

komus wogole dziala xenobot po uptadzie z 15 dnia tego miesiaca? ja robie juz wszystko i nadal tylko pokazuje XENO BOT IS UP TO DATE i nie moze tego inject w tibie zroic tylko tak sobie poprostu jest ten xenobot,

Opublikowano

MI tak samo od 15 nie działa bot pomogł by ktoś? :P
Po uruchomieniu pisze mi takie coś jak w załączniku

I po chwili wyłącza się bot :(

xx.bmp

Opublikowano

Robiłem wszystko wg poradnika i przy próbie wpisania hasła pojawia sie invalid response, próbowałem też wyjąc patchera z folderu i wszystkie rady jakie byly zalecane przed 40 stron i nic

Opublikowano

A na tym pandoriumx.com trzeba mieć kato premium żeby się dało zalogować do bota bo mi pokazuje takie coś "Visit PandoriumX!"

Opublikowano

A na tym pandoriumx.com trzeba mieć kato premium żeby się dało zalogować do bota bo mi pokazuje takie coś "Visit PandoriumX!"

Wchodzisz w inject, injectujesz i bocisz :D

Nie róbcie przez tego patchera ściągnijcie to - http://pandoriumx.com/Downloads/xenobot10.81.zipZamiencie pliki z oryginalnym xeno i tyle ;) Tylko trzeba zrobić konto na pandoriumx.com

Dzięki, działa :v

Opublikowano

Mnie w ogóle nie działa. Nie chce mnie uwierzytelnić (failed authentification). Wyłączyłem antywirusa, firewalla i dalej kupa. Neta mam z karty SIM. Wiecie może co poradzić?

Opublikowano

Ja juz próbowałem z tym pandoriumx.com zrobilem konto ale dalej mi nie blokuje update, ze stronki tej tez nie dziala bo tez nie blokuje chujnia ;x

dziala all specjalnie sprawdzilem z ciekawosci

OQqSOv4.png

Opublikowano

To ja nie wiem o co chodzi, wszystko robie tak jak nalezy ale za kazdym razem wyskakuje mi komunikat ze sie "Xenobot is up date" hosta podmienialem usuwałem zostawialem tak jak byl orginalny i tak dalej mam to samo a jak juz mi sie uruchomi xenobot to pisze mi ze uzywam craca i bla bla bla, caly czas mi to dzialalo nic nie zmianialem a teraz nie wiem o co chodzi ;x

Opublikowano

Jestem kolejnym delikwentem, ktoremu bot nie dziala. W dodatku w pierwszym poście, podane sa passy: mpcxenobot/mpcXNobot. Probowalem obydwu opcji (2x mpcxenobot) i tej jak zakladam omyłkowej, ale po wpisaniu ktorych kolwiek w konsoli nic sie dalej nie dzieje. Bot sie nie odpala. Móglbym prosic kogos komu bot dziala o dokladniejsze opisanie wykonanych kroków w opcji 2giej (z crackiem). Mam wkleic caly sciagniety folder do folderu xeno z oficjalnej strony. Czy tylko xenosuite? Ma znaczenie lokalizacja oryginalnego albo crackowanego bota?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...