Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Crack Xenobot pod każdą wersje!

Gerpin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobra miałem to samo i juz rozwiązałem problem.

Pobierz xenobota z oryginalnej strony. Zainstaluj go i uruchom. Poczekaj aź zaaktualizuje Ci do najnowszej wersji a nastepni go wyłącz calkiem i odpal cracka probranego z tego tematu i wszystko bedzie chodzilo.

Pozdrawiam

Jak pobieram xeno z oryginalnej strony to wszystko wskazuje na to że jest coś nie tak, ponieważ xeno wykłada mi przed oczy chmurkę w której bardzo zdziwiony pyta się czy był update.

C:\Windows\System32\drivers\etc

1.Usuwasz Plik Host

2. Edytujesz plik Hosts.ics dodając tam :

127.0.0.1 verify.xenobot.net

127.0.0.1 www.verify.xenobot.net

Zrób sobie kopie tych plików jak nie zadziała pod ptk 2 to wypierdol plik Host.ics

Wracając do tej wypowiedzi mam pytanie, mój folder etc wygląda w ten sposób (brakuje pliku host)

2s8oe55.jpg

a w hosts, mam zmienić dwie ostatnie linijki na te co Ty mi podałeś czy po prostu je dopisać?

2nqslua.jpg

• Odpowiedzi 829
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wyrzuciłem hosts.inc z folderu, wrzuciłem na pulpit, dalej odpalasz tibie, xeno i wchodzi elegancko, pozdrawiam serdecznie 

Opublikowano

Witam. Moj problem wyglada tak ze:
- xeno z oficjalnej strony sciagniety
- aktualizacja xeno 
- wylaczenie xeno 
- podmienienie plikow host i hosts
i tu sie pojawia problem
- odpalam xeno
- wlaczam tego cracka wpisuje pasy nic sie nie dzieje
- wpisuje te pasy w xeno i sie nie loguje nie moge przelaczyc na zakladke inject

probowalem tez najpierw odpalic cracka a potem xeno i nic sie niedzieje. Nie jest napisane ze jestem zalogowany, w zakladce login mam szara pusta ramke i change users i moge tylko przelaczyc na zakladke news na ktorej oczywiscie caly czas jest napisane loading... Takze prosze o pomoc :) Chodzi oczywiscie pod tibie 10.80

Opublikowano

Dzisiejsze moje walki z xenobotem już naprawdę doprowadzają mnie do szału, ok zaczął działać kilka nowych opcji, które już miałem przyjemność testować naprawdę mi się spodobały, bot już śmiga i obserwuję właśnie jak mój elder druid biegając po banucie zdobywa doświadczenie, po chwili znudzenia postanowiłem odpalić swojego paladyna na drugim mc, nigdy nie miałem z tym problemu lecz dzisiaj z okazji moich urodzin musi dużo się dziać, więc odpalam drugą tibię wszystko jak zwykle bez problemu gładko jak po maśle, wpisuje passy klikam enter wyskakuje okienko z listą postaci, dokopuje się do paladyna klikam enter i BAM

2cht0ly.jpg

odkopując kilka starych postów na xenofroum zaznaczam, iż aktualnie pykam na ots (zbyt duże lagi na rl jak dla mnie :P), ponieważ może mieć to znaczenie 

Opublikowano

Też mam problem z Hexera.net mianowicie

gdy wpisuje swoje pasy i zatwierdzam to mi sie tibia wylacza i wyskakuje mi takie cos (scren) i nie wiem co robić kompletnie to jest ich klient 

post-1052405-0-39794200-1438115196_thumb.jpg

Opublikowano

Grasz na Hexerze jak tak to nie używaj ich klienta i 2x mc bo mi też debuguje

Owszem serwer to hexera, ale nie używam ich clienta (istnieje w ogóle możliwość odpalenia xenobota na cliencie? :O)

Da rade zrobić coś z tym mc? Nie chodzi tutaj o samo mc a raczej o xeno w każdym mc które dzisiaj pobierałem wyskakuje ten błąd

???

nie mam pojęcia co się zmieniło od mojego ostatniego odpalenia komputera ale teraz wszystko jest wporządku mc również działa, przepraszam za zaśmiecanie

Opublikowano

:D, polecam narazie zrobić nowe konto to macie free account przez 10dni i mozecie uzywać bota :p

Opublikowano

A jest taka opcja, żeby wyłączyć w bocie autoupdater jak gram na otsie? Żebym miał jedną, stałą wersję i nie musiał czekać na cracki?

Opublikowano

Dzisiaj po SS wyszedł mały Fix ze strony Cip softu musimy czekać aż xenobot będzie dostosowany do 10.80 ponownie ludzie na pandorium spamują tym problemem nie miłosiernie i nikt tego nie potrafi rozwiązać trza czekać.

1396292564-U784394.png
Opublikowano

Na ich forum, xenobota. To wystarczy. Jak ktoś ustawi sobie bota na trialu i bedzie miał problem jak ja, ze bot nie będzie mu jadł fooda daje skrypt, wystarczy wklepać bo w walkerze jako script i wpisać Self.UseItem(ID itemu). Czyli np. ustawiasz waypointy i na samym końcu dodajesz kilka linijek skryptu Self.UseItem(3582) Self.UseItem(3582) Self.UseItem(3582)  - co odpowiada, że będzie nam po każdym okrążeniu jadł 3 hamy. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...