Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Crack Xenobot pod każdą wersje!

Gerpin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 829
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam taki problem "Attempting to reach XenoBot server, please wait...", oczywiście nawiązanie połączenia nie udaje się. Miał ktoś taki problem? Gdzieś wyczytałem, że antywirus może blokować. Jednak ja nie mam antywira na kompie, jedynie Windows Defender (system win 8.1). Z góry dzięki za pomoc.

Opublikowano

ŻEBY CRACK DZIAŁAŁ NIE WOLNO MIEĆ DOPISANYCH DWÓCH LINIJEK W PLIKU HOSTS.

NOWY LINK!

( TRZEBA UZYC TEGO CRACKA CO W TYM LINKU)

Opublikowano

Ale tam pisze o oryginalnej wersji bota bez crackow itd ze  update sam powinien sie zrobic . Wkurzam sie juz bo nigdzie nic nie ma a jakies boty juz lataja po serwerach na xeno i to darmowym zapewne ....

Opublikowano

Ale tam pisze o oryginalnej wersji bota bez crackow itd ze  update sam powinien sie zrobic . Wkurzam sie juz bo nigdzie nic nie ma a jakies boty juz lataja po serwerach na xeno i to darmowym zapewne ....

Po 1. Skąd wiesz, że latają na xeno?

Po 2. Skąd wiesz, że mają cracka?

Po 3. Jeżeli się denerwujesz, bo nadal nie jest to tutaj udostępnione to zrób to sam, nikt Ci nie karze czekać.

8LTfBGw.jpg

Opublikowano

może po prostu kup oryginalnego xeno i nie marudź albo pograj po prostu bez bota trochę.

Opublikowano

Proszę o pomoc bot nie chce mi działać, a próbuje go postawić pierwszy raz więc moje pytanko od czego zacząc bo instalacja samego bota podmianka hosts.ics i włączenie xenosite i tego cracka nie pomaga cały czas są błedy proszę o pomoc.

Edit. Już naprawione wszystko działa.Dzięki za bota:)

Opublikowano

DAJE BARDZO DUZY ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ DLA TEGO ZIOMKA DZIAŁA SZYBKO POPRAWNIE BEZ TROJANOW ANI INNCYH GOWIEN "I LOVE YOU" :)

Opublikowano

Proszę o pomoc bot nie chce mi działać, a próbuje go postawić pierwszy raz więc moje pytanko od czego zacząc bo instalacja samego bota podmianka hosts.ics i włączenie xenosite i tego cracka nie pomaga cały czas są błedy proszę o pomoc.

nie zmieniaj nick w pliku hosts

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...