Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Crack Xenobot pod każdą wersje!

Gerpin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 829
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam po pobraniu UPTADE 10.79 i próbie uruchomienia wyskakuje mi takie o czarne okienko. Pomoże ktoś??

w tym czarnym okienku musisz wpisać

najpierw: mpcxenobot (klikasz enter)

potem wpisujesz : mpcxenobot (klikasz enter)

i sie odpali

Wyskakuje mi taki błąd! Zrobiłem all jak trzeba pomoże ktoś?xenobot-blad.jpg

usuń wcześniejszy folder z xenobotem

Rekrut
Opublikowano

@Gerpin

Nadal to samo :/ usuneołem folder z xenobotem potem skasowalem te linjki w hots wlaczylem pisalo ze sie updatuje jescze mnie prosilo wczesniej o login i haslo to wpisalem mpcxenobot mpcxenobot wylaczylem dopisalem te linijki w hots wlaczylem inject i znowu ten sam blad :(

Opublikowano

@Gerpin

Nadal to samo :/ usuneołem folder z xenobotem potem skasowalem te linjki w hots wlaczylem pisalo ze sie updatuje jescze mnie prosilo wczesniej o login i haslo to wpisalem mpcxenobot mpcxenobot wylaczylem dopisalem te linijki w hots wlaczylem inject i znowu ten sam blad :(

to ja nie wiem, niektórym działa niektórym nie ...

Opublikowano

Jak korzystać z funkcji xeno chat? Jak pisze coś i klikam enter, to nic nie wpisuje :(

na cracku, niedziała

Opublikowano

Zastanawiam się jak mój przypadek opisać... 

Zrobiłem wszystko jak w opisie ze wszelkimi możliwymi kombinacjami.

Bot się zaktualizował -  spoko. Następnie dopisałem linijki. Odpaliłem bota i nic mi to nie dało. Wygląda jak wcześniej tylko po wpisaniu fake passów nic się nie dzieje, żadnego komunikatu nic dosłownie nic, próbowałem tak w kółko i nic. Zamiast bota odpaliłem cracka to poprosił mnie o passy tak jak podane w opisie jednak po wpisaniu okienko się zamyka bez żadnego komunikatu (wcześniej był błąd autoryzacji). Nic się później nie uruchamia więc pytanie co dalej lub co robię źle ?

Opublikowano

Mi również nie działa wpisuje te passy i nic sie nie dzieje.

^

ten problem rozwiązałem wyłączając antywirusa.Teraz wszystko gra i buczy w dodatku nawet huczy ;) Pozdrawiam i mam nadzieje ze pomogłem

Opublikowano

Crack przestał działać.

Ten sam problem co @Demonman1

Na szczęście od wczoraj nie wyłączyłem bota i mogę jeszcze go injectować do clieta  :P.

Miejmy nadzieje że strona z crackiem zostanie jeszcze uruchomiona.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...