Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Crack Xenobot pod każdą wersje!

Gerpin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 829
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dziala elegancko, wyskakuje automatic failed oczywiscie ale to dobrze jesli wlaczysz bota to powinno zainjectowac jesli nie to znaczy ze cos sle zrobiles.

Najwazniejsze by z hosta usunac dwie linijki by xeno sie zupdatowal!

Dziala bardzo fajnie dziekuje za wstawke !!! <3

:)

jak chce usunac pisze odmowa dostepu podczas zapisywania wiec wyjebalem go na pulpit zaktualizowalem bota i wrzucilem go spowrotem tam

to kombinuj

Opublikowano

Dobra Xeno znowu śmiga :) Dzięki MPC :D

spk

jak mam kombinowac jak nic nie chce dzialac... juz kurwicy dostaje z tym botem

wiekszosci działa, musisz coś Źle robić

Opublikowano

no i wylaczam bota wpisuje te dwie linijki i wyskakuje Automatic to update failed... i pizda blada

najpierw masz miec plik hosts bez tych linijek, uruchomic bota ma sie zaktualizowac, potem go wylaczyc. wpisujesz w plik hosts dwie linijki i i uruchamiasz bota, powino działać ....

Opublikowano

Jest to związane z tym autenticatorem, jest to z oficjalnego forum od botów :) nie groźne :)

dla czego nie widze linku do pobrania?

Opublikowano

ale mowie ci ze jak chce usunac te dwie linijki to podczas zapisywania pisze odmwa dostepu, wiec wyrzucam plik host wgl aktualizuje bota wylaczam go i dopiero wrzucam ten plik ale dalej nie chce dzialac

Opublikowano

ale mowie ci ze jak chce usunac te dwie linijki to podczas zapisywania pisze odmwa dostepu, wiec wyrzucam plik host wgl aktualizuje bota wylaczam go i dopiero wrzucam ten plik ale dalej nie chce dzialac

to nie mam pojecia :/

Opublikowano

mam problem mianowicie taki jak wiele osób wypisujące posty w tym temacie, mianowicie po aktualizacji tibia xneobot przestal dzialac, probowalem robic według podawanych wyżej instrukcji ale nic nie pomogło usuwałem go i instalowalem ponownie chyba z 20x usunełem 2 linijki w hostingu i dalej nic. W dalszym ciągu podaczas próby logowania w bocie wyskakuje mi blad i wyłącza mi klienta tibi

Opublikowano

Failed Autchentic mi w czarnym okienku wyskakuje.

wpisałeś napewno dobre te passy?

mpcxenobot/mpcxenobot

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...